- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
-
- Konu Sahibi ananotherlife
Bak şimdi bunları anlatınca oturdu konu...
Bir şeyler eksik değil, çok şeyler eksik.
Erkekler her zaman biraz itelenmeye ihtiyaç duyarlar ama bunu gözüne soka sokaç direkt söylediğin halde hala çaba görmüyorsan bir sıkıntı vardır o işte.
Hem düşüncesiz, hem cimri bence. Daha çok gençsin, doya doya bir ilişki yaşamak varken neden bu ruhu 60 yaşında adamı çekesin ki?
Sanırım ilerde iyi bi iş sahibi olduğunda parası olduğunda sizi mutlu edeceğini zannediyor ama herşey para ile olmaz ilgi göstermek sevmek başka bişeydir
Güçlü bi karakteri olmayan ve Odun biriyle çok zor yaşamak çok yorulursun anladığım kadarıyla benim gibi hassas duygusal bi kızsın
cimri olduğunu kabul etmek istemiyorum sanırım . inanın bu konuda kadın erkek eşitliğini savunan biriyim . hep yarı yarıya ödedik . o da öğrenci ben de öğrenciyim sonuçta. anlatmadığım , içimde ukte kalan çok şey var . 1 aydır bunu güzel bir dille anlatıyorum . neye kırıldığımı belirtiyorum . bu gibi durumlarda ne yapması gerektiğini bile söylüyorum fakat aynı . aynı zamanda çok aileci bir insan . çok düşkün . sanki bana gerçek yüzünü göstermiyor gibi düşünüyorum .
Ee bukadar şikayet var bu ısrar niye kıpır kıpırsınya yaşlı kadınlar 10 yıllık evli oluyor ya, ee sen gençsin sana başka sevgilimi yok genç Bayan bu ısrar bu acelen ne diye çok yıpratmış bu çocuk seni çooook..
Neden devam ediyorsun peki?
Benim ruhum sıkıldı anlattıklarından. Cimriliğini, düşüncesizliğini bir tarafa bırakıyorum bu insan sana değer vermiyor, seni önemsemiyor.
Peki zor şartlarda mı okuyor, imkanları çok mu kötü?
Neden devam ediyorsun peki?
Benim ruhum sıkıldı anlattıklarından. Cimriliğini, düşüncesizliğini bir tarafa bırakıyorum bu insan sana değer vermiyor, seni önemsemiyor.
Peki zor şartlarda mı okuyor, imkanları çok mu kötü?
Bunlar bahane bence kendini savunmaya geçiyo erkekler böyledir..O bildiğin çok duygusal biri değil ve güçlü bi karakteri yok mantığıyla hareket ediyor yaşı büyümüş ondan da olabilir..Size yetmiyor bnce ii düşünün
güveniyorum , bana karşı her zaman dürüst , sabırlı bir insan . ayda bir kere görüşüyoruz . dünya görüşlerimiz farklı . benim gelecekle ilgili bir sürü hayallerim var fakat o ev araba kredisi ödeyip yaşamak istiyor . bu beni korkutuyor . hoop diye evlilik düşünmüyorum tabi ki
sen neden ayrılırken demedin neden bir yere gitmedik bu şekilde üşüyüp hasta olacağız beni bu halde yolluyosun için nasıl rahat ediyor diye
kendisi de ıslanmıştır sanırım
para meselesi değil bu ya bi yere girseniz 2 çay içseniz 5 tl tutar
sen o kadar yol gelmişken bi zahmet o da ilgi gösterseymiş
gerçekten bişeyler eksik
hani diğer şeyler düzelir maddiyat uzaklık vs
ama seni düşünmüyor veya önemsemiyorsa işin çok zor
belki garip gelecek belki ama hayatıma başka birisini girmesinden korkuyorum . yeniden tanımak , alışmak . ruhum mu çürüdü bilmiyorum
Sizin ilişkinizdeki problem mesafe değil ki. Hayat görüşleriniz, karakterleriniz uymuyor. Bir insanı ilişki yaşadığınız için değiştiremezsiniz. Zaten en büyük hatayı da değiştirmeye çalışarak yaparsınız. Kişi belli, huyu suyu belli, evlenince ya da aynı şehirde hergün görüşseniz de değişmez. Ya birbirinizi olduğunuz gibi kabulleneceksiniz, ya da yol yakınken geri döneceksiniz. Yoksa kendinizi sürekli onun her düşüncesizliğinde üzülüp ağlarken bulursunuz ya da içerlerken - kendi kendinize -
İlişkinin en güzel zamanıdır ama o başlama aşaması. Benim en sevdiğim dönemdir. Korkacak bişey yok.
Daha çok küçüksün, hayatına birileri girecek çıkacak, birileri daha girecek. Hayat böyle. Doğru adamı bulana kadar deneyeceksin. Ama korkuyorum diye doğru adamı aramaktan vazgeçer ve elindekilere mahkum edersen kendini hayatın boyunca mutsuz olacaksın.
Sevgilin senin için "o adam" değil...
Ah cnm istisnalar haricinde detayları hep biz düşünürüz
Yıl dönümümüz ve doğum günü icin manevi bisey yapmak istedim,ayrı bi zarfta kutladim doğum gününü tuttuğu takımla ilgili atıfta bulunarak. sonra klasik albümlerden yaptım fotoğraflarımizla, arkasina da bizim yasadiklarimizi anlatan sipsevdileri çıkarıp yapistirdim. mesela ilk bulusmamizda islanmistik, sipsevdi de aşk beraber islanmaktir konulu resim vardi ellerinde şemsiye yağmur yagiyodu.yapistirdim o şirin cizgi kızla erkeğin resminini. Ne dese beğenirsin? "e bizde şemsiye yoktu ki"
Tamam canm sen bak öyle işte onlara dedim kapattık
Cidden cogu erkek beyni düz çalışıyo,(istisnalar varsa tenzih ederim) bizim dusuncelerin bu yuzden onlara karisik geldgini dusunurum.
Sizin ilişkinizdeki problem mesafe değil ki. Hayat görüşleriniz, karakterleriniz uymuyor. Bir insanı ilişki yaşadığınız için değiştiremezsiniz. Zaten en büyük hatayı da değiştirmeye çalışarak yaparsınız. Kişi belli, huyu suyu belli, evlenince ya da aynı şehirde hergün görüşseniz de değişmez. Ya birbirinizi olduğunuz gibi kabulleneceksiniz, ya da yol yakınken geri döneceksiniz. Yoksa kendinizi sürekli onun her düşüncesizliğinde üzülüp ağlarken bulursunuz ya da içerlerken - kendi kendinize -
Uzun mesafe ilişkisi diye bir şey yoktur, telefon ilişkisi vardır.
Yani bir hayale aşık olmak, bir sese kapılmak.
O kadar.
Üstüne üstlük sendeki versiyon odun versiyon.
Kimse demiyor ki sürekli çiçek böcek ile uğraşsın, adam bildiğin sürprizlerden hoşlanmayan ya da iline gelmeyen adam modeli.
Değişir mi? Tabii ki hayır.
Ha senin 19 Yaşında Evliliği düşünmen normal mi? O da hayır.
Git hayatını yaşa be güzelim ya, yok evlilik yok ilişki diye giye erken yaşta ilişkilerden bezmenin anlamı ne?
Ayrıl diyorum kendi şehrinden bul diyorum illa olacaksa.evet telefon ilişkisi avutuyorum kendimi . bana göre pasif birisi . ben erkeğim o kız sanki . her şeyi benim dürtüklememle yapıyor . ben dedikten sonra bir şeyler yapması da canımı sıkıyor.
şu an kabullenme aşamasındayım fakat ben ben değilim sanki. uzun süreceğini düşünmüyorum . fakat inanın cesaret edemiyorum ayrılık acısı yaşamaya . hadi karşıma kötü birisi çıkarsa diyorum güzel günlerimiz de oldu tabi ki . nankör müyüm diyorum bazen . ama ruhum aç gerçekten .