10 aydır beraberiz fakat sanki 10 yıllık evliyiz

Açıklaması güzelmiş :)) mutluluklar dilerim . Düşüncesiz tecrübesizim diyor . Söz verdi dün gece okul açıldığında her şey farklı olacak dedi . Bekliyorum :)

"kralice86, post: 42158044, member: 684732"] ananotherlife cnm 10 ayda yoruldum diyorsan bunun devamı daha sıkıntılı olur. Flört dönemi en cafcaflı dönemdir. Bu dönem de bile mutlu olamıyorsan, istediğini bulamıyorsan, evlendiğinde hiç bulamazsın.
Ben hiç duymadım flört ederken mutsuz ama evlendiklerin de çoook mutlu olanı. Ha tersine çok şahit oldum malesef.
Eğer ilerisi için pişman olmayacaksan, birbirinizin vaktini çalmayın derim.
Daha çok gençsiniz. Karşına çıkan tek erkek o olmayacak, onun da karşısına çıkan tek kız sen olmayacaksın
Bilmem anlatabildim mi kuzum[/QUOTE]
Evlenince daha kötü olur diyorlar ya . Ben de soruyorum kendi kendime şimdi böyleyse ilerde nasıl olur :/

Benim de böyle hayallerim var . Kitap okumak müzik dinlemek gezmek fotoğraf çekmek bir konu üzerinde tartışmak ... ama sevgilimle hiç ortak yanımız yok malesef .Kitap aldım okusun diye 5 ay oldu hâlâ 80.sayfada. onun üzerine kaç kitap bitirdim . İstiyorum ki beraber kitap okuyalım ondan bir şeyler öğreneyim öğreteyim . Ama malesef böyle değil .

Özel günlerini kutlamış sms bile olsa en azından hediye filan da almış uslubu odun olsa da.
Ama siz ona omzunda ağlayacağınıza üşüdüğünüzü söyleseydiniz ya? Adam ağladığınızı gördüğü halde derdin ne demedi mi ?
Ayrıca daha az saçma sapan aşklı, sevgilili türk dizisi izlemenizi tavsiye ediyorum.
Bir adamda şefkat yok ise at çöpe gitsin!

Son düzenleme:

Şu anda evli olduğun adam her halde entellektüel açıdan seni doyuran kişi.
Senin adına çok sevindim ama bu noktada bir parantez açmak istiyorum.
Benim eski eşimde inanılmaz derecede bilgili, her konuda bir fikri olabilecek kadar entellektüel, oturup bana alman sinemasını anlatan, Haneke filmlerini tartışabildiğimiz, elinden kitap düşürmeyen ve bu özellikleri ile beni kendine hayran bırakıp aşık eden ve sonunda evlendiğim adam.
Evde tuvalette, salonda, yatak odasında her yerde kitap okuyan bu adam hayatmın 5 senesinde beni maddi manevi sömürdü ve sonunda bitirdim !
Şu anda beraber olduğum adam da kitap okumayı hiç sevmeyen, önlisans mezunu olmasına rağmen İlkokul 3. sınıfa kadar Türkçe konuşamamış ( Arap asıllı ) 2 lisan konuşan bana uyum sağlamak için çabalyan,çok çalışkan, iyi niyetli ve suratım düşse hemen sende birşey var deyip yanaşan, derdimi soran, beni çok üzmüş olsa da şu anda her şeyi telafi etmek için uğraşan, hasta olduğumda bana çorba pişiren, bulaşıklarımı yıkayıp yatağımı toplayan ve her hafta bana 2 kilo ev yoğurdu yapan sözümona cahil bir adam.

Demem o ki anlaşmak gerçekten başka bir şey. Ben eski eşimden sonra bu entellektüel olsun kriterimi değiştirdim. Kitabı ben okuyorum ona anlatıyorum. Kitap okumayı sevmediği ama çok istediği için sıkılmadan okuyabileceği kitaplar sipariş ettim ona, okumayı da sevdirebileceğimi umuyorum. Başarılı olamasam da önemli değil, o olduğu için değerli gözümde...

Ne mutlu size. Zaten eğer bunlar sorun değilse mesele yok.
Ama ben bir yönü iyi olduğu için diğeryönlerden de feragat edelim, görmezden gelelim yapısında bir kadın değilim malesef. Siz de değilsiniz ki kitap okumayı sevdirmeye çalışıyorsunuz.

Mesela evin içinde bana yardımcı olmayan, bana sevgisini hissettirmeyen, hasta olduğumda ilgilenmeyen bir adam manevi açıdan tatmin etmeyeceği gibi kültürel birikimi olmayan bir adam da entelektüel açıdan tatmin etmedi malesef.

Tabi ki kimse dört dörtlük değil. Ben de değilim, eşim de değil. Ufak şeyleri görmezden gelebilmek mümkün. Ama ruhunu doyuramayan bir adamla bir ömür geçirilmez. Konu sahibinin sıkıntısı bu, manevi tatmini eksik... Bu ilerleyen yaşlarında, ilişkinin ilerleyen dönemlerinde daha büyük sıkıntı olacak belli ki.

Kesinlikle öyle bir kadın değilim, dediğin gibi onda bir gelişim ışığı görmesem ki kitap okumak istiyorum ama çok sıkılıyorum bunu nasıl aşmam lazım diye benden yardım isteyen bir adam olmasa zaten bende yapamaz 2 yılımı harcayamazdım.
Mutluluklar diliyorum

10 yıllık evliyim hiçte anlattığınız gibi bir hayatım yok.gayet güzel gidiyor..sizin sevgilinizde sorun varsa uzun süreli evli olanları bahane etmeyin.mutsuz ediyorsa ayrılın..

Allah ıslah etsin sizi! Bunu yazmazsam ölürdüm

Uzak mesefe ılıskısınde bunlar olası seyler.. Yalnız beklentılerın karsındakıne fazla gelıyorsa taleplerınız uyuşmuyorsa Birbirinize karsı doyumsuzluk yasayacagınız hep ortada..Yanyana geldıgınızde durumlarda degısme oluyor mu?

Benii çok sevdiğini biliyorum . Güvenim tam . Hiç yalan söylemez . Kendimden çok ona güvenirim . Bu da onun kusuru olsun diyorum .Sonra ben kendi kendimi üzüyorum

Siz söyledikçe yapmıyor belkide. Hani ters tepme vardır ya..
Haftada bir iki çiçek hediyeyle gidip eşini aldatanları gördük burada.
Tek kriteriniz bu olmasın.

Şimdi eğer şu düşünceyi azarlar gibi yazmasan yine neyse de
Asil bu mantık nedir yahu
Sen eğlencelik ilişkileri tercih ediyorsun diye herkese de öyle düşünmek zorundaymis gibi tepki vermek neyin mantığı acaba

ben de sizin düşüncenizdeyim. hayatımda zırt pırt sevgili değiştirmek istemem . ayrılmak son seçeneğim

ben 6 yıldır tv izlemiyorum. türk dizilerini hele hiç izlemem :) yanlış genelleme malesef

konumun kapatılmasını istedim arkadaşlar . ona son bir şans verdim . hayat üzülmek için fazla kısa . yorumlarınız için teşekkür ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…