Şu an bu diyete devam eden yok sanırım...![]()
suan canim bir gün birsey yemeden duramiyorum

ama baska birsey deniyorum 2 gündür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an bu diyete devam eden yok sanırım...![]()
Ben geldim. :):):) bu dietten yapmak istiyorum. Ama başları azıcık okudum. tam anlamadım
1 günde ne yemem gerekiyor
0 günde ne yemem gerekiyor
1 gün de istediğini yiyorsun
0 gün de çorba su ve çaylar
anladığımdan farklı bir şey var mı?
Bensuzi 3 kilo vermişsin bu yöntemle mı ne kadar zamanda bilgi verirmisin
tamam canım pazartesi sıfır günü olarak başlayayım. bakalım neler olacak:):):):)
canim benim sagol tatlimcanım benim hayırlı olsun
sağlıklı beslenmek bana daha uygun gibi gelse de sen yeter ki zayıfla diyorum.. bu yöntem hoşuna gittiyse bununla hiç farketmez sonuç aynı yere çıksın da
inşallah başarılı olursun tatlım.. iyi haberlerini bekliyorum..![]()
bu yöntemle verenlerin forumu var canim mesela bir tane kiz sade pazartesi carsamba cuma günleri yapmis haftasonu yapmamis haftasonlari benim icinde cook daha zor oluyor evde oldugum icin ama bugün yine 0 günüyle basladimslm kızlar bende kilo vermek istiyorumbundan 1.5 sene önce 73 kiloydum
yaklasık 3 ayda 61 kg düştüm (nasıl yaptığımı henüz bilmiyorum ama çok fazla su içip ekmek ve şekeri kesmiştim)...yaklaşık bir senedir aynı kiloda kaldım kilo verince amann nasıl olsa verdim diye boşladım ve şuan ne doğru dürüst su içiyorum nede ekmekten vazgeçebiliyorum
şimdi boy;1.61 kilom 60
5 kilo versem daha iyi hissedicem kendimi..başından beri okudum çok başlayıp bırakmışsın diyeti dimi
bütün 1 gün sıvıyla beslenmek zor olsa gerek..eğer yarın başlıyosan sana eşlik etmek isterim en azından bir hafta (inşallah
) denerim..sende bütün gün neler içtiğini yazarsan bana yol göstermiş olursun arkadaşım
yarın büyük gün hadi hayırlısı
![]()