• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

uzun bi süre sonra yine bu yöntemi deniycem bakalim ne olacak :31:
yan komsuma gecen börek verecekdim yok yemiycem bugün benim 0 günüm diyince bende yine kollarimi sivayip basliyorum bu sefer insallah bozmadan uzun süre giderim bugün ilk günüm 0 günüylen basladim 1 tas mantar corbasi ictim öglen geri kalani da su kahve cay birazdan da ya bi tane meyveli yogurt yerim yada activia nin icecegi var ondan yudumlarim ilk günü zor oluyor öncelerden biliyorum yarin ki kahvaltimi simdiden düsünmeye basladim :111:hadi bana kolay gelsin :1:

dün aksam bi tabak sehriyeli corba ictim birde oglisin yemedigi 2 kasik pilav i yemis bulundum :17:
ama daha yeni basladim o yüzden bozdum diye pes etmiycem hem 2 kasik pilavdan birsey olmaz tartildim fark yok ama birde reglliyim bakalim illerleyen günler nasil olacak :17:
bugün yediklerimde yazayim bugün istedigimi yiyebiliyorum ama asiriya kacmayayim :27:

2 dilim kara ekmek krem peynir ile
1 tane seftali
dün isarkadasiyla fishmäc e iddaa ya girdik ben kazaninca öglen 1 tane fishmäc var menümde :17:

dün 4 dilim ekmek yedim :17: birde öglen 1 tane fishmäc isarkadasi bidahaki iddayi ben kazanacam dedi bende ben 6 li rakamlari göreyim sana menü alacam söz dedim :9:
sonra aksam üstüde 1-2 kasik nohut yemeginden yedim pilavla amma cok yemissim :17:
bugün tartildim regl oldugum halde 300 gramm eksi cikmis bugün yine 0 günüm sabah kahvemi ictim simdi 2 litre sülahiye cay yaptim gün boyu onu icerim biraz sonra activianin iceceginden icecem öglende yine mantar corbasi yudumliycam :7:

ilk günü baya sorlanmisdim bu saatlerde ama bugün daha acikmadim bol bol su cay iciyorum yemek yemedigimden normalde su icmeye zorlanan ben otomatikmen iciyorum bi tarafdan iyi su miktarimda cogaldi yola devam :7:

dün aksam sehriyeli corba ictim bugün yine yeme günüm :56:
pazartesi 74.4 ile baslamisdim bugün tarti 73.6 yi gösterdi insallah devami gelir :21:

bugünki yediklerim sabah ekmek sürme peyniri
2 tane cilekli cikolata regle bagliyorum :37:
1 tane daha sürme peyniri ekmek
simdiye kadar böyle :31:

simdide meyveli yogurt yedim yogurt kati olmadigindan problem olmuyormus :27: o degilde ben hep kendi kendime konusuyormussum gibime geliyor burda :30:

Ben geldim. :):):) bu dietten yapmak istiyorum. Ama başları azıcık okudum. tam anlamadım

1 günde ne yemem gerekiyor
0 günde ne yemem gerekiyor

1 gün de istediğini yiyorsun
0 gün de çorba su ve çaylar

anladığımdan farklı bir şey var mı?
Bensuzi 3 kilo vermişsin bu yöntemle mı ne kadar zamanda bilgi verirmisin

Son düzenleme:
Ben geldim. :):):) bu dietten yapmak istiyorum. Ama başları azıcık okudum. tam anlamadım

1 günde ne yemem gerekiyor
0 günde ne yemem gerekiyor

1 gün de istediğini yiyorsun
0 gün de çorba su ve çaylar

anladığımdan farklı bir şey var mı?
Bensuzi 3 kilo vermişsin bu yöntemle mı ne kadar zamanda bilgi verirmisin

hosgeldin canim :29:iyiki geldin yanlis canim sIkIldi bu topikde :1:
evet canim 1 günlerde istedigini istedigin zaman yiyebiliyorsun aksam bile :56:
0 günlerde corba cay su kahve zorlanirsan bazilar yogurt da yiyor o kadar kati yapmiyorum yogurtda yiyorum yapan olmus diye :1: sütde icebilirsin :34:
canim bi ara yaptim yaptim derken 2 hafta falan sonra esim ailem cok karisti biraktim pes ettim ama artik bi yerden ipin ucunu tutayim yine diye basladim :17:
bu pazartesi yeniden basladim 74.4 düm pazartesi tartildigimda persembe de 73.6 gösterdi tarti :40:
hergün buraya yaziyorum sunu ictim falan diye kacamak yapmim diye sende baslarsan yaz bence :34: ama ilk 0 gününde aksam baya zorlaniyorsun :18:

Son düzenleme:
tamam canım pazartesi sıfır günü olarak başlayayım. bakalım neler olacak:):):):)

hadi bakalim insallah güzel sonuc alirsin ben pazartesi baslamisdim bugün tartildim 74.4 bugün 73.7 cikti :21:
ama cuma günü 0 günümdün aksam üstü annem lahmacun yapmis ondan yedim bir tane :17: kacamakdan saydim ama birakmiycam bugün yedim ictim yine bolcana :17: arkadasimda geldi oturmaya cekirdek de citledim bi güzel :37: ama yarin iyiki 0 günü yapacam diye seviniyorum bu kadar kacamakdan sonra migdeyi dinlendireyim :1:

canım benim hayırlı olsun :3:
sağlıklı beslenmek bana daha uygun gibi gelse de sen yeter ki zayıfla diyorum.. bu yöntem hoşuna gittiyse bununla hiç farketmez sonuç aynı yere çıksın da :54:
inşallah başarılı olursun tatlım.. iyi haberlerini bekliyorum.. :16:

slm kızlar bende kilo vermek istiyorum :3::3: bundan 1.5 sene önce 73 kiloydum :17: yaklasık 3 ayda 61 kg düştüm (nasıl yaptığımı henüz bilmiyorum ama çok fazla su içip ekmek ve şekeri kesmiştim)...yaklaşık bir senedir aynı kiloda kaldım kilo verince amann nasıl olsa verdim diye boşladım ve şuan ne doğru dürüst su içiyorum nede ekmekten vazgeçebiliyorum :17: şimdi boy;1.61 kilom 60 :19: 5 kilo versem daha iyi hissedicem kendimi..başından beri okudum çok başlayıp bırakmışsın diyeti dimi :1: bütün 1 gün sıvıyla beslenmek zor olsa gerek..eğer yarın başlıyosan sana eşlik etmek isterim en azından bir hafta (inşallah :1: ) denerim..sende bütün gün neler içtiğini yazarsan bana yol göstermiş olursun arkadaşım :16: yarın büyük gün hadi hayırlısı :1::1:

canım benim hayırlı olsun :3:
sağlıklı beslenmek bana daha uygun gibi gelse de sen yeter ki zayıfla diyorum.. bu yöntem hoşuna gittiyse bununla hiç farketmez sonuç aynı yere çıksın da :54:
inşallah başarılı olursun tatlım.. iyi haberlerini bekliyorum.. :16:
canim benim sagol tatlim :16: 2013 e kadar deneyeyim diyorum bakalim artik :9:hep ayni kiloda git gel sIkILdim tatli kiz bende bu sefer olacak umuduyla basladim :31:
slm kızlar bende kilo vermek istiyorum :3::3: bundan 1.5 sene önce 73 kiloydum :17: yaklasık 3 ayda 61 kg düştüm (nasıl yaptığımı henüz bilmiyorum ama çok fazla su içip ekmek ve şekeri kesmiştim)...yaklaşık bir senedir aynı kiloda kaldım kilo verince amann nasıl olsa verdim diye boşladım ve şuan ne doğru dürüst su içiyorum nede ekmekten vazgeçebiliyorum :17: şimdi boy;1.61 kilom 60 :19: 5 kilo versem daha iyi hissedicem kendimi..başından beri okudum çok başlayıp bırakmışsın diyeti dimi :1: bütün 1 gün sıvıyla beslenmek zor olsa gerek..eğer yarın başlıyosan sana eşlik etmek isterim en azından bir hafta (inşallah :1: ) denerim..sende bütün gün neler içtiğini yazarsan bana yol göstermiş olursun arkadaşım :16: yarın büyük gün hadi hayırlısı :1::1:
bu yöntemle verenlerin forumu var canim mesela bir tane kiz sade pazartesi carsamba cuma günleri yapmis haftasonu yapmamis haftasonlari benim icinde cook daha zor oluyor evde oldugum icin ama bugün yine 0 günüyle basladim :7:
sülahime suyumu doldurdum bol bol su icmen lazim gibi aclik hissi gelmesin hic :34:
dün benim komsuylan konusdum oda baslamisdin 0 günlerinde dayanamadigim zaman domates veya salatalik yiyorum diyor :40:
ama buraya yaziyorum canim sende yaz ki kacamaklarimiz olmasin :29:

Son düzenleme:
haftasonu bi güzel yedim ictim simdi zorlaniyorum 0 günmde bol bol su ictim kahve ictim isyerindeyim bari gideyimde bardakda corba yapayim kendime :10:

Back
X