• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 10.05.2013 // İlk adım - Evlenme Teklifim

OozgeE

10.05.2009
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
502
42
318
$374973_408615019246543_673928736_n.webp

Merhabalar,
Bugünlere ulaştığıma şükürler ederek yazıyorum size... :1:
4 yıllık ilişkimiz yıldönümümüzde evlilik teklifiyle taçlandı.
Anlatmaya çalışırken bile hala heyecanlanıyorum Allah herkese yaşatsın böyle güzel anları...:)

Cuma günü işten izin alıp 13:45 gibi çıktım. Doğru yakın bir avm'ye gidip elbise baktım ama tabii öyle pat diye bulamadım.
(Not: son ana kadar pantolon bluz giymeyi düşünüyordum teklif alacağımı bilmiyordum yıldönümümüz diye bir yemek yiyeceğiz sanıyordum.Kardeşim ısrar edince son anda karar değişikliği yaptık ve elbise alma işi de o yüzden buluşma öncesi son saatlere kaldı :1: :)
Kardeşim okuldan çıktı saat 16:30 gibi avm'ye geldi oda. 17:30 gibi çıkıp kuaföre gitmem gerekiyordu 18:30'da gelip alırım demişti sevgilim fakat planlar çok düşündüğümüz gibi olmadı. :1:
Neyse saat 6ya kadar fln belki 20 elbise denedim hiç biri istediğim gibi olmadı. Kendimi bana herşey yakışır programlarında gibi hissettim koştur koştur aman ayakkabım saçım aksesuarım elbisem diye dolaşırken :1:
Elbisemi ayakkabımı çorabımı aksesuarlarımı alıp 18:15 gibi avmden çıktık tabiii felaket bir trafik vardı dışarıda onu hesap edemedik. :/
19:15 gibi kuafördeydim ojem sürülecek saçım ve makyajım yapılacaktı tahminen sevgilim sinirden küplere binmişti o an ama hiç arayıp bulaşmadım :1:
kuaförde şansıma bir kına birde düğün grubu vardı kalabalığı görünce ağlayacaktım sinirden allahtan kuaförüm tanıdık hemen araya sıkıştırdı beni ve 2 saat gecikmeli olarak 20:30'da çıktım kuaförden.

Sevgilimle buluştuk çok gergindi gecikmemden dolayı ama günün içine etmemek için sesini çıkarmıyordu. :1:
Nereye gideceğimizi bilmiyordum o da sürprizdi. Köprü trafiğine girince heyecanlanmıştım. Sevgilim çok komplike planlar yapmaz ama bu sefer belli yapmıştı bir şeyler.
Beylerbeyinde çok şık bir balık restoranına gittik. İçerisi çok kalabalıktı. Yerimize geçmek için biraz bekledik ve o ara en köşede boş bir masa gördüm orada oturmak vardı yaa dedim sevgilimde güldü sadece. Görevli kişi bizi saçma bir masaya alınca moralim bozulmuştu.
boğazın dibinde bir yere yemeğe gel oturduğumuz masa bu olsun diye içimden söylenip bi yandanda memnuniyetsizliğimi çaktırmamaya uğraşıyordum.
Erkek arkadaşım rezerv.den sorumlu birini çağırıp ben bu masa için mi rezerv yaptırmıştım diye çıkıştı biraz kontrol edip geri geldiler ve özür dileyerek rezerv yaptırdığımız asıl masaya götürmek için kalkmamızı rica ettiler. Kalktık kalabalığa doğru adam önde biz arkada yürüyoruz bende boş neresi var diye etrafa bakınıyordum. Bir baktım ki boş tek masa benim oturmayı istediğim masa ve üzerinde kırmızı beyaz gül yaprakları mumlar var :16:
O an ki mutluluğumun tarifi yoktu mekanın en güzel masası bizimdi ve masayı görünce emindim orada hayatımın en güzel akşamını yaşayacaktım.
Teklifin heyecanından mideme ağrılar girdi reflümde var zaten :1: yemek yiyemedim hiç tek derdim teklif olmuştu o an :1:
Yemekler kalktı tatlıları beklerken sevgilim elimi eline aldı ve
" 4 yıl önce bugün ÖZELİM olur musun dediğimde verdiğin cevapla beni dünyanın en mutlu insanı yaptın
ve bu akşam burada vereceğin bir cevap beni ikinci kez çok mutlu edecek
yaşlılığımda hastalığımda ömrümün sonunda hayatımın en güzel en kötü günlerinde elimi yalnız sen tut istiyorum vs vs (tam olarak böyle değil sanırım ama heyecandan hatırlamıyorum eminim güzel şeylerdi :1: )
BENİMLE EVLENİR MİSİN? " dedi...

Ağladım mutluluktan ve o an anladım evet mutluluktan ağlanırmış! evet deyip sevgilimin boynuna sarıldım yüzüğümü taktı parmağıma ömür boyu çıkarmamamı dileyerek...

ayyy baya uzun oldu ya anlattıkça anlatası geliyor insanın... :)
hakkınızı helal edin emi... :)

Tebrikler :16: çok güzel bir teklif olmuş :16: İnşallah nişan düğün haberlerinizi de alırız bir an önce :21: mutluluklar:31:

Gözlerim dolu dolu okudum tebrik ederim, gerçekten güzel planlamış harikaymış resmi de görmüş olduk. Allah bir yastıkta kocatsın inşaallah... Belki bende, o çok sevdiği İstanbul'dan evlilik teklifi eder bana :)

canım hayırlı olsun ne güzel teklif almışsın, çok sevindim senin adına :16:
teşekkür ederiimm bende çok çok sevindim teklifi alıncaaa :16:

off çok duygulandım okurkenn:2: Rabbim hiç ayırmasın sizi
Hissettiklerimi ne kadar aktarabildim bilmiyorum ama tarifi yok o günün hakkaten ya...

Gözlerim dolu dolu okudum tebrik ederim, gerçekten güzel planlamış harikaymış resmi de görmüş olduk. Allah bir yastıkta kocatsın inşaallah... Belki bende, o çok sevdiği İstanbul'dan evlilik teklifi eder bana :)
Teşekkür ederim, masa ve manzarayı aynı karede sırf sizlere gösterebilmek için çektim:1:

çooookk güzel düşünmüş sevgilin :nazar: Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah :16:

çok güzel bir teklif olmuş.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.. :61: :nazar:

Aferin sevgiline..
Beğeniyorum böyle romantik erkekleri. Mutluluklar:16:

ne mutlu sana canım nazar degmesin ben teklif aldıktan 1.5 yıl sonra nisan yapmaya karar verdık :)

Hikayeniz cok hos. uzun süren bi iliskinin sonu böyle olmalıydı :46: ben bile heyecanlandım okurken sizi düsünemiyorum :31: Mutlulugunuz daim olsun, hersey gönlünüzce olsun ins. :nazar:

Harikaaa okurken resmen aşk filmi izliyor gibi hissettim. :) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Hayırlı olsun darısı başımıza :D

Harikaaa okurken resmen aşk filmi izliyor gibi hissettim. :) Allah mutluluğunuzu daim etsin. Hayırlı olsun darısı başımıza :D

Ayyy ne güzel yazmışsınn :16:
Amin teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına olsun inşallahh :)

Nazar Nazar Nazar
Okurken gözlerim dolu dolu okudam maşallah subhanallah daha güzel mutluluklar yaşayın birlikte inşallah :16:

Back
X