Annem yürüdü. 6 ay bebek gibi baktım ona. Babam 4. Ameliyatını oldu ve yaşıyor işte...Bastonuyla bahçeye iniyor çok şükür. Güne odaklanmaya çok çalışıyorum dediğiniz gibi, ama aklımı düşünmesinden geri alamıyorum, sanırım izinde olduğum için biraz da..işe başlayınca güne odaklanırım umarım.Belki de olan bitenin üzerinde daha fazla durmayıp güne odaklanmanız daha mutlu eder sizi.
Öfkenizi dindirir, anneniz nasıl şimdi? Babanız? Geçmiş olsun.
Honkurdugu zaman konuşamadan ağzına terlikle vurmak lazım aslında. İşi senin ailen benim ailem olayına getirmeyip "biz" i konuşmak lazım aslında.Ben de bunu istiyorum. Adam akıllı bir destek istiyorum. Benim böyle beklentim yok demek nedir ya..
Küslükten sonra konuşmayı çok denedim, ama oyundan başını kaldırmadı ya da hep sen benim aileme bunu demiştin, bunu yapmıştın diye hönkürerek bağırdı. Çok sağolun. En azından benim gibi düşünenler varmış. Teşekkürler
biz basaklar zor kadinlariz be. Allah hem bizim hemde eslerimizin yardimcisi olsun gercekten:))Ben de başağımAllah sabır versin size :))
Evet ikimiz de bomba gibiyiz patlamaya hazır. Tatili ben ayarlamadım çünkü ailesinin bayramdaki durumuna göre bakacakmış. O kadar çok misafirleri vardı ki. Orada karar verdi son 3 gün gidebiliriz diye. Ben de sürekli misafire yemek yapıp, bulaşıkta olduğum için ona bıraktım ki ben halledeceğim diyordu. Meğer okey oynuyormuş.biz basaklar zor kadinlariz be. Allah hem bizim hemde eslerimizin yardimcisi olsun gercekten:))
sizde nedense boyle ilk yildaki alisma sorunlari olurya, onlar varmis gibi hissettim. sorunlarin derin ve buyuk oldugunu dusunmedim. vajinismus konusu ciddi bir sorun, bukadar beklemis olmaniza bile sasirdim acikcasi. cozmeye calisin bir an once.
evliligin ilk aylari istediginiz gibi gecmemis, e dogal olarak her ikinizde hayal kirikligi yasiyosunuz. bunu konusamiyosunuzda, boyle didisip duruyosunuz. haklisin, tatil evliliklere ilac gibidir, ama emin ol gecici bi etkisi var. yani sorunlarinizi cozmek icin daha farkli yollara basvurmalisin. once her sorunu tek tek ayirmalisin biribirinden. hepsini teker teker cozmeye calis, zaman tani kendinize.
sen buyuk bi tahammulsuzluk yasiyosun. bi donem cok agir sekilde patlayacak bomba, hatta bayagi bi kac kez patlamis bi bomba olarak konusuyorum: kendi kendini dizginlemek zorundasiniz. sen höt ben höt olmaz, yurumez.
bide biseyi daha anlamadim; neden tatili onun ayarlamasini istedin ki? bizde ayarlayan taraf hep benimdir. istedigim yere istedigimiz sekilde ve saatte gidiyoruz. mis. ucagin saati konusunda bikere mizmizlanmaya kalkti, tehdit ettim bidaha assssla elimi surmem kalir uzerine gorursun gununu diye sustu :))
Hiç biz oladık ki. Oturacağımız evden, evleneceğimiz tarihe kadar tanıştığımızdan itibaren ailesiyle konuştu. Eşyalarımızı bile düğünden 1 hafta önce gezip ısmarladık. Düğüne 3 gün kala ev tutan bir gelin gördünüz mü? Eşyaları 1 ay sonra gelen ve 1 ay yerde yatan gelin? Çünkü ailesi ve kendisi öyle uygun gördü. Çok doluyum ya..çok kötüyüm. Şimdi işten gelecek yemek yapmak içimden gelmiyor, ne işe yarıyorsun bi yemek yapıyorsun dedi tartışmamızda o gün. Ben halen bir şey yemiyorum doğru dürüst. Ama ona da yapmak istemiyorum artık.Honkurdugu zaman konuşamadan ağzına terlikle vurmak lazım aslında. İşi senin ailen benim ailem olayına getirmeyip "biz" i konuşmak lazım aslında.
Seks için gerçekleşen evlilikten hayır gelmez.Tedavi olmak için en basında gitmeliydiniz atıyorum 1 aydır varken bu sorun... 11 ay geçmiş daha başlayacağım yazmışsınız . Evlilik kim ne derse desin çiftlerin birbirine dokunmasıdır en çok...
Boşansam çok mutsuz olurum. Böyle de mutsuzum. Evlilik terapistine benim gibi hastalar gidermiş. Mantıpa bakar mısınız. Acıtan cümleye bakar mısınız. Ailesi bile zaten bu kız ilaç kullanıyor, deli diyor en ufak şeyde. Bugün iyice vazgeçtim. Hiç gücüm yok.bir evlilik danismanindan yardim alin. mutlu olmak istiyosaniz once bi kafanizi toplayip duygularinizla degil aklinizla hareket edin ki gerisi gelsin. ben kendimi kotu hissediyorum sana da kiziyorum bana yardimci ol destek ol butun bunlari aşalim de. bosansan mutlu olmayacaksin gibi hissettim. isleri daha da kotu hale getirme
Zorlama bence, gül gibi de mesleğin var, neden kendini ömrünü heder edesin. Bu cümleyi neden sonra söylüyorum biliyor musun, benim senden öyle bir beklentim yok diyerek seni yalnız bırakmış bu konuda. Ben de 1 yıllık evliyim ve şunu söyleyebilirim cinsellik evliliğin yapı taşı, saygı sevgi tabi ki olmazsa olmaz, belirtmeye bile gerek yok, ama cinsellik önemli. Sen tedavini olsan bu sefer de onun cinsel sorunları çıkacak belli ki, gerçekten isteyen erkek araştırır eder bir çaresini bulurdu, benim düşüncem.Vajinusmus için ne diyor biliyor musunuz; kendini üzme benim senden öyle bir beklentim yok! Tek başıma doktor dolaşmaktan, onun bu durumu umursamazlığından bezdim artık. Cinsel olarak da çok istekli, ama o konuda beni hiç yönlendirmiyor. Zaten içimden de gelmiyor artık afedersiniz ağlayarak parmak sokuyorum çok gece.
Bilemiyorum, yanına gitmek değil, yüzünü görmek istemiyorum, çok şaşkın ve üzgünüm.. ne oldu bize
evlilik terapistinin inanilmaz faydası olacaktır.Merhaba, ben 11 aylık evliyim. Bu süreçte eski konularım da var, söz, nişan, düğünüm hatta ilk gecem bile çok olaylı geçti kv dem yüzünden.
Eşim dünya iyisi biriydi ya da ben öyle zannediyorum artık bilmiyorum. Çok sık kavga ettik, haftada 4 kez diyim siz anlayın. Bu süreçte kp imin, annemin, babamın hastalıkları, kp i kaybetmemiz ve herkesin hıncını benden alması, eşimin işsiz kalması vs..Evliliğimizden hiç bir şey anlamadığımız gibi eşimle saygımızı yerle bir ettik.
Ben psikolojik olarak tedavi görüyorum, 4 yıldır. Anksiyete hastasıyım. Benim de çekilmez, kötü yönlerim var. Eşim çok da destek oldu, ailesine zorla götürmez, onları susturmayı başardı hatta geç olsa da benim için hepsini karşısına almayı da başardı. Ama ben tükendim.
Artık her kavgamızda küslükler 1 haftayı buluyor, eskisi gibi ne o ne de ben çaba göstermiyoruz barışmak için.
Son tartışmamız; bayramda ailesine gittik, yeni işe girdiği için izni ve maaşı yok. Ona yalvardım son 3 gününde tatile gidelim diye, maaş kartımı önüne koydum, sen nereye istersen gidelim dedim, çok ihtiyacımız var daha hiç 2 gün bir yere gitmedik dedim. Tamam dedi. Ancak bayramın 4. günü zorla artık bilet bakmaya başladık ve tabi hiç bir yer için yer bulamadık. Zaten istekli de değildi.
Bu arada ben vajinusmusum. Tatilin her açıdan iyi geleceğini düşündüm 2 gün de olsa. Tedaviye başlayacağım ve bebek de istiyordum. Eşimle tatil yapmadan bebek doğurmayacağım derdim hep. 2 ay iznim var öğretmenim. Ve olmadı yine.. bu sefer kendimi tutamadım, çok hakaret ettim, resmen öfkeden deliye döndüm. Bayramda ailesinin yanına gittim, onca şeye rağmen 4 gün güleryüzümü eksik etmedim. Ve sonuç..
Geçen haftadan beri 1 kelime etmedik birbirimize. Çok öfke doluyum. Önceden hatam olduğunda gidip zorla sarılır, gönlünü hemen alırdım. Artık çok doldum ona, ailesine, beni anlamamasına, yaşadığım bunalımlara..Nasıl barışırız, nasıl eskisi gibi oluruz bilmiyorum. Gün değil saat geçtikçe içimde bir alev büyüyor.. Nasıl barışacağız? Ben adım atarsam tanıştığımızdan beri en çok istediğim şeyi yapmamasını kabullenmiş gibi olacağım. Yediremiyorum.
Aşk seks içerir.Seks için gerçekleşen evlilikten hayır gelmez.
Evet tabi ki içerir ama sadece küçük bir kısmı bence.. Siz büyük kısmı için yazmışsınız. Evliliğin seks yapmak, çocuk sahibi olmak olarak değerlendirilmesine karşıyım ben..Aşk seks içerir.
Babasının oğlu değil yani adi üstünde kocası kocası
Siz cinselliği iş olarak düşünürseniz o evlilikten hayır gelmez.
Canim tedavilerini yarim birakma. Aksiyete ve vajinumus mutlaka tedavini ol.onuda dusun erkekler bu olay olmayinca kendini eksik gorup agresiflesebiliyor. Tabiki hakli degiller Ma malesef gercek bu. Bir an once kendini toparlamaya bak derimMerhaba, ben 11 aylık evliyim. Bu süreçte eski konularım da var, söz, nişan, düğünüm hatta ilk gecem bile çok olaylı geçti kv dem yüzünden.
Eşim dünya iyisi biriydi ya da ben öyle zannediyorum artık bilmiyorum. Çok sık kavga ettik, haftada 4 kez diyim siz anlayın. Bu süreçte kp imin, annemin, babamın hastalıkları, kp i kaybetmemiz ve herkesin hıncını benden alması, eşimin işsiz kalması vs..Evliliğimizden hiç bir şey anlamadığımız gibi eşimle saygımızı yerle bir ettik.
Ben psikolojik olarak tedavi görüyorum, 4 yıldır. Anksiyete hastasıyım. Benim de çekilmez, kötü yönlerim var. Eşim çok da destek oldu, ailesine zorla götürmez, onları susturmayı başardı hatta geç olsa da benim için hepsini karşısına almayı da başardı. Ama ben tükendim.
Artık her kavgamızda küslükler 1 haftayı buluyor, eskisi gibi ne o ne de ben çaba göstermiyoruz barışmak için.
Son tartışmamız; bayramda ailesine gittik, yeni işe girdiği için izni ve maaşı yok. Ona yalvardım son 3 gününde tatile gidelim diye, maaş kartımı önüne koydum, sen nereye istersen gidelim dedim, çok ihtiyacımız var daha hiç 2 gün bir yere gitmedik dedim. Tamam dedi. Ancak bayramın 4. günü zorla artık bilet bakmaya başladık ve tabi hiç bir yer için yer bulamadık. Zaten istekli de değildi.
Bu arada ben vajinusmusum. Tatilin her açıdan iyi geleceğini düşündüm 2 gün de olsa. Tedaviye başlayacağım ve bebek de istiyordum. Eşimle tatil yapmadan bebek doğurmayacağım derdim hep. 2 ay iznim var öğretmenim. Ve olmadı yine.. bu sefer kendimi tutamadım, çok hakaret ettim, resmen öfkeden deliye döndüm. Bayramda ailesinin yanına gittim, onca şeye rağmen 4 gün güleryüzümü eksik etmedim. Ve sonuç..
Geçen haftadan beri 1 kelime etmedik birbirimize. Çok öfke doluyum. Önceden hatam olduğunda gidip zorla sarılır, gönlünü hemen alırdım. Artık çok doldum ona, ailesine, beni anlamamasına, yaşadığım bunalımlara..Nasıl barışırız, nasıl eskisi gibi oluruz bilmiyorum. Gün değil saat geçtikçe içimde bir alev büyüyor.. Nasıl barışacağız? Ben adım atarsam tanıştığımızdan beri en çok istediğim şeyi yapmamasını kabullenmiş gibi olacağım. Yediremiyorum.
Seks eşittir çocuk değildir.Evet tabi ki içerir ama sadece küçük bir kısmı bence.. Siz büyük kısmı için yazmışsınız. Evliliğin seks yapmak, çocuk sahibi olmak olarak değerlendirilmesine karşıyım ben..
Onu da denedim, 3 kez yanımda ağlayarak götürdüm odadan içeri girmediği gibi buraya verdiğimiz paraya neler yapardık, bende şans yok kadın maaşını boş yere buralara harcıyor diye söylendi doktorun karşısında. 3 gün annemde kaldım onun üstüneevlilik terapisti ya da pskiloga koca goturmenin bi yolunu soyleyeyim sana
oncr sen gideceksin terapistle gorusup esini ikna edemedigini senin icin cagrilmis gibi yaparak getirecegini soyle. onlar zaten yardimci oluyo. yani esine diyeceksin ki ben gidiyorum yardim alicam psikoloktan. sonra da pskilog senin cagiriyor esinle de gorusmem gerek diyor birlikte yasayan kim varsa gorusuluyor mus.
boyle adamlar ikna oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?