Tedavi olacağım ama şimdi de hiç içimden gelmiyor. Zaten kendi kendime bir şeyler yapmaya çalıştım, çok kötü bir durumCanım daha çok yeni evlisin
Vajinusmus için tedavi ol
İşsizlik de stres yapar
Tedavi olacağım ama şimdi de hiç içimden gelmiyor. Zaten kendi kendime bir şeyler yapmaya çalıştım, çok kötü bir durum
İşsizlik döneminde de hep destek oldum. Eve almayacağım şeyleri bile aldım sırf eksiklik hissetmesin diye. Kirası, faturası elletmedim bile.
Ama 2 gün tatil çok muydu. Bütün ay harcamadım bile sırf tatile gideriz diye maaşımı
1 yıl olmadan bitmişsiniz. Vajinusmusu geciktirme yoksa psikolojin iyice çökecek. Tatil konusunda haklısın ama senin sorunun rol yapmak. Onca şeye rağmen güler yüzümü eksik etmedim diyorsun. Ailesi kaçmıyor ya 2 gün durup hemen tatile kaçacaktınız ve çok önceden planliycaktiniz. Bence acilen Vajinusmus doktoru ve arkasından aile terapisti. Yoksa omuzların çökecek yikilacaksinMerhaba, ben 11 aylık evliyim. Bu süreçte eski konularım da var, söz, nişan, düğünüm hatta ilk gecem bile çok olaylı geçti kv dem yüzünden.
Eşim dünya iyisi biriydi ya da ben öyle zannediyorum artık bilmiyorum. Çok sık kavga ettik, haftada 4 kez diyim siz anlayın. Bu süreçte kp imin, annemin, babamın hastalıkları, kp i kaybetmemiz ve herkesin hıncını benden alması, eşimin işsiz kalması vs..Evliliğimizden hiç bir şey anlamadığımız gibi eşimle saygımızı yerle bir ettik.
Ben psikolojik olarak tedavi görüyorum, 4 yıldır. Anksiyete hastasıyım. Benim de çekilmez, kötü yönlerim var. Eşim çok da destek oldu, ailesine zorla götürmez, onları susturmayı başardı hatta geç olsa da benim için hepsini karşısına almayı da başardı. Ama ben tükendim.
Artık her kavgamızda küslükler 1 haftayı buluyor, eskisi gibi ne o ne de ben çaba göstermiyoruz barışmak için.
Son tartışmamız; bayramda ailesine gittik, yeni işe girdiği için izni ve maaşı yok. Ona yalvardım son 3 gününde tatile gidelim diye, maaş kartımı önüne koydum, sen nereye istersen gidelim dedim, çok ihtiyacımız var daha hiç 2 gün bir yere gitmedik dedim. Tamam dedi. Ancak bayramın 4. günü zorla artık bilet bakmaya başladık ve tabi hiç bir yer için yer bulamadık. Zaten istekli de değildi.
Bu arada ben vajinusmusum. Tatilin her açıdan iyi geleceğini düşündüm 2 gün de olsa. Tedaviye başlayacağım ve bebek de istiyordum. Eşimle tatil yapmadan bebek doğurmayacağım derdim hep. 2 ay iznim var öğretmenim. Ve olmadı yine.. bu sefer kendimi tutamadım, çok hakaret ettim, resmen öfkeden deliye döndüm. Bayramda ailesinin yanına gittim, onca şeye rağmen 4 gün güleryüzümü eksik etmedim. Ve sonuç..
Geçen haftadan beri 1 kelime etmedik birbirimize. Çok öfke doluyum. Önceden hatam olduğunda gidip zorla sarılır, gönlünü hemen alırdım. Artık çok doldum ona, ailesine, beni anlamamasına, yaşadığım bunalımlara..Nasıl barışırız, nasıl eskisi gibi oluruz bilmiyorum. Gün değil saat geçtikçe içimde bir alev büyüyor.. Nasıl barışacağız? Ben adım atarsam tanıştığımızdan beri en çok istediğim şeyi yapmamasını kabullenmiş gibi olacağım. Yediremiyorum.
Vajinusmus için ne diyor biliyor musunuz; kendini üzme benim senden öyle bir beklentim yok! Tek başıma doktor dolaşmaktan, onun bu durumu umursamazlığından bezdim artık. Cinsel olarak da çok istekli, ama o konuda beni hiç yönlendirmiyor. Zaten içimden de gelmiyor artık afedersiniz ağlayarak parmak sokuyorum çok gece.Size çok desteği olmuş, bir ton da hakaret etmişsiniz, içinizi de dökmüşsünüz,
Vajinusmus ikiniz için de zor tabi ama eşini de düşün
Fiziksel şiddet de yok anladığım kadarıyla at bir adım
Bir şey kaybetmezsin
Saygı ölmüşçok hakaret ettim, resmen öfkeden deliye döndüm
Anksiyete tedavisine ciddi anlamda 3 seanstır başladım. Psikoloğum önce sorunlarını halletmemiz gerekiyor dedi. İntihar düşüncelerim çok yoğun. Eşim ve ailesi yüzünden değil, hayatla kuramadığım bağ işe ilgili. Bunu vajinusmusu neden askıya aldın dediğiniz için söylüyorum. Nerden başlayacağımı, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.1 yıl olmadan bitmişsiniz. Vajinusmusu geciktirme yoksa psikolojin iyice çökecek. Tatil konusunda haklısın ama senin sorunun rol yapmak. Onca şeye rağmen güler yüzümü eksik etmedim diyorsun. Ailesi kaçmıyor ya 2 gün durup hemen tatile kaçacaksınız ve çok önceden planliycaktiniz. Bence acilen Vajinusmus doktoru ve arkasından aile terapisti. Yoksa omuzların çökecek yikilacaksin
İnanın benim için de çok zor. Ve bu benim kusurum değil bana göre. Ama hep tek başıma geziyorum doktor doktor.Kusura bakma ama 11 aydır ilişki yaşamadığı bir kadınla evli kalmak yeterince zor değil mi karşı taraf için?
Aynen öyle. Hep derler ya saygı bir kere giderse gelmez diye..Sanırım bitti.Saygı ölmüş
Sevgi de can çekişiyor
Tedavi olmak için en basında gitmeliydiniz atıyorum 1 aydır varken bu sorun... 11 ay geçmiş daha başlayacağım yazmışsınız . Evlilik kim ne derse desin çiftlerin birbirine dokunmasıdır en çok...İnanın benim için de çok zor. Ve bu benim kusurum değil bana göre. Ama hep tek başıma geziyorum doktor doktor.
Anladığım kadarıyla hiç hazır olmadığın halde evlenmişsin. Rahatsızlığın daha karmaşık hale gelmiş ve eşini de bunu içine çekmişsin. Onu da anla. Hiç kolay bir evlilik yaşamıyor. Üstüne babasını kaybetmiş işsiz kalmış. Kötü günler yaşamış. Sanırım iş sana düşüyor hem kendini hem evliliğini kurtaracaksın. Herşey düzelir Allah yardımcın olsunAnksiyete tedavisine ciddi anlamda 3 seanstır başladım. Psikoloğum önce sorunlarını halletmemiz gerekiyor dedi. İntihar düşüncelerim çok yoğun. Eşim ve ailesi yüzünden değil, hayatla kuramadığım bağ işe ilgili. Bunu vajinusmusu neden askıya aldın dediğiniz için söylüyorum. Nerden başlayacağımı, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
2 aylıkken artık yapamayacağımızı anladık ve kp kanser oldu. Bir süre bizimle kaldı ve gittikçe kötüye gitti. Eşim onun yanında uyudu o kadar kötü geceler geçirdi kp. O süreçte 6 ay boyunca değil tedavi, ben sürekli geleni gideni ağırla, işe git, kp nin hastanesine koş öyle bir durumdaydım. Vefat ettikten sonra konusunu bile açmadım çünkü eşim 2 aya yakın toparlanamadı. Üstüne de işsiz kaldı. Hiç fırsatımız olmadı hiç..Ben de kendi çabalarımla internetten ne öğrendiysem yapmayı denedim daha çok korktumTedavi olmak için en basında gitmeliydiniz atıyorum 1 aydır varken bu sorun... 11 ay geçmiş daha başlayacağım yazmışsınız . Evlilik kim ne derse desin çiftlerin birbirine dokunmasıdır en çok...
Aynen dediğiniz gibi onu da anlamaya çalışıyorum. Ama ben düşüncelere dalınca onun eline play stationu alıp saatlerce oynamasını sindiremiyorum. Ne bileyim belki de yanlışımdırAnladığım kadarıyla hiç hazır olmadığın halde evlenmişsin. Rahatsızlığın daha karmaşık hale gelmiş ve eşini de bunu içine çekmişsin. Onu da anla. Hiç kolay bir evlilik yaşamıyor. Üstüne babasını kaybetmiş işsiz kalmış. Kötü günler yaşamış. Sanırım iş sana düşüyor hem kendini hem evliliğini kurtaracaksın. Herşey düzelir Allah yardımcın olsun
Çok kırdım, ilk kez o da hakaret etti. Geç değil di mi?İnsanlar ne dönülmez yollardan dönüp evliliklerine sahip çıkıyorlar
Aldatma yok şiddet yok
Saygı yitirilmiş ama tekrar kazanılabilir bence
Çift terapistine gidin
Vajinusmusu aşın
Öfke nöbetlerinizi kontrol etmeyi öğrenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?