1 yıl olmadan bezdik, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Rica ederim,burda amac birbirimize destek olmak yardimlasmak bazen akıl fikir danışmak. Umarim en kisa zamanda düzelir bu durum birdahakine emrivaki yapin yani yer ayirtin bilet alin öyle gidiyoruz diyin bazen erkekler usengec oluyor
Aman o bunalimlari hic bitmiyor sanki regl olmuslar canınızı sıkmayın belli ki yas süresi bitmis meyhane raki balik vs. Cok haklisiniz en tez zamanda hersey duzelir insallah üzülmeyin

2 gunluk tatil mi? Kocam mi? (Evliligim mi?) Mantikli dusunelim. Tabi ki tatil. Tatile goturmedi diye esinizi bosayin.

2 gunluk tatil mi? Kocam mi? (Evliligim mi?) Mantikli dusunelim. Tabi ki tatil. Tatile goturmedi diye esinizi bosayin.
Buradaki amaç tatil değil. Ben her yaz en az 2 kez gidiyorum, istesem arkadaşlarımla, ailemle de giderdim. Amaç eşimle tatil yapma hayalim. Bu yüzden boşanmam ama bana verdiği sözleri hiç etmesini sürekli düşünüyorum. Dürüstlük mü kocam mı? Dürüstlük.

ÜzülmesinLER ha...o LERin içinde gelinde var sözde,onu da düşünüyorlar demek,hayırlı aile

Benim eski konularımı oku istersen bir bir aynılarını yaşamışız tabii bende bonus olarak şiddet vardı.
Ne mi oldu 14 Eylül'de boşanıyorum :)

Biraz önce eşim geldi sarıldı. Özür dilerim dedi sadece. Ve ben sadece ağlayabildim. 3 gündür ölü gibiyim, boşaldım resmen. Ama bana dokunmasına tahammül edemedim sarıldıkça itekledim neden böyle oldum evden çıktı gitti şimdi. Sarılamadım, karşılık veremedim. Keşke verseydim. Çok kırılmışım..

Ögretmensiniz ve bi yer ayarlayip gidiyoruz diyemediniz mi .
Onun keyfini bekleyene kadar
Oteli ayarladım, yerimizi ayırttım. Hem de gitmeyi en çok istediğim yer. Ama otobüs biletlerine o hengamede bakamadım, ben halledicem amma paniksin diyip durdu bayram boyu.

2015te bankacı olup üye bilgilerinde de mesleğiniz hemşire yazıyor şimdi de öğretmenim diyorsunuz ben anlamadım?
Ayrica diğer konularınızı okudum ve sizi haklı buldum.
Ama neden boşanma düşünceniz yok onu anlamadım?
Bu adamdan bi cacık olmaz bence ailesi desen facia vajimismusu yenememeniz çok normal.
Ayrica siz bakıp yer ayirtip kendiniz veya arkadaşlarınızla gitseydiniz tatile keşke.
Vajinismus olmanıza sebep olan aileye de gidip 4 gün kalmanız saçma 1 gun bile çok onlara.

Yani daha ne sorunlar çıkacak karşınıza her aman hakaret edip öfke ile mi dolduracaksın kendini. Benimde vajinismusum vardı eşim tam 2 buçuk yıl bana birşey demedi ve benim ısrarı sonucu gidip tedavi olduk.sorunlarınızda varmış sakın çocuk yapmayın herşeyi yoluna girene kadar

İşte hep şu düşünce var; ben elimden geleni yapayım, vicdanım rahat olsun. Boşanacaksam bile ben elimden geleni yapmış olayım. Ailesi facia evet, babası ölmeseydi gitmezdim bayramda da. Mevlüt yapıldı gitmem gerekirdi diye düşündüm. Ama dediğim gibi eşim artık onlara karşı hep yanımda. Yanımda annesini ve ablasını bile azarladı kaç kez. O yüzden kaygım yok onlardan yana artık, ha beni mahvettiler şimdiye kadar ama nasip diyorum ne yapayım.
Profil bilgimi bana habire kredi konusunda mesaj atanlar olunca değiştirmiştim. Ama öğretmen yazmayacağım asla, çünkü velilerimden, arkadaşlarımdan burayı takip eden çok var.

Canım benim hiç üzülme hemen bı psikologa git vajinismus için çözümü çok basit bı rahatsızlık benim ablam da vardı iki seansta halletti problemini esinle de Aran bence bu problem yüzünden geriliyor ondan psikolojik olarak uzaklasiyorsundur bu sıkıntını halledince otomatikmen duzelirsini kafanı yorma

Daha çok yenisiniz istersen herşey öncekindende güzel olabilir

Eşin rahatsızlığının psikolojik olduğunun farkında olduğu için seni dahada sıkmamak için umursamaz davranıyor olabilir bide tam tersi üstüne üstüne gelseydi daha kotu olmaz mıydı durumun yine şükret haline anlayışlı davranmış adam bence hiç soğuma eşinden kendi problemini hallet

Çok teşekkür ederim, inşallah hallederim. Size yazmak nasipmiş, çiçekle geldi eve biraz önce. Barıştık :) İnşallah artık bu tartışmalarımız azalır, vajinusmusu da yenerim. Çok sağolun

Çok teşekkür ederim, inşallah hallederim. Size yazmak nasipmiş, çiçekle geldi eve biraz önce. Barıştık :) İnşallah artık bu tartışmalarımız azalır, vajinusmusu da yenerim. Çok sağolun
O kadar kolay ki çözümü gerçekten sonradan uzuldugunuzede üzülürsünuz
Sizin okuduğum kadarıyla hiç de öyle büyük problemleriniz yok eşinizde bu konuda çok anlayışlı davranmış sizi yipratmamis ailesine karşıda yanınızda olmuş bu evlilikte boşanmayı seçenekleriniz arasından çıkarın çünkü yaşadıklarımızı aşağı yukarı herkes yaşıyor ama böyle esini yanında bulan çok az eşinizin kıymetini bilin lütfen bı sorun varsa çözümüne bakın evliliğinizi yıkmaya yönelmeyin zaten kiminle evlenirseniz evlenin herkes bı derdiyle gelecek size dört dörtlük kimse yok bu hayatta iyi bir insanla karşılaşmışsiniz sizde onun için fedakarlıklar da bulunursanız bu noktalara gelmezsiniz iki günlük tatilide yapmayıverin eşiniz için:))

Çok yapıcı yorumunuz, çok sağolun. İşte bunları insan göremiyor, ancak dışardan bir yorum lazım oluyor. Doğru çoğu eşe göre yanımda oldu hep. Her konuda. Benim de fedakarlık yapmam gerek haklısınız. Her erkeğin kusuru olacak dediğiniz gibi, kiminle evlenirsem evleneyim. En azından ailesine ezdirmiyor. Çok teşekkür ederim size. :)

Demek ki sizin için ailesini karşısına alması bir başarı değilmiş, bakın yine mutsuzsunuz.

Gerçekten çok kötü bir dönem geçirmişsiniz. Ama onunla ya da onsuz bir yerlere gidin. Kafanız dağılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…