• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 yıl olmadan bezdik, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Demek ki sizin için ailesini karşısına alması bir başarı değilmiş, bakın yine mutsuzsunuz.
İnsan fazla sitres yaşayınca bazen elinde olan güzelliklerin farkında olmayabilir mutsuz olmasına sebep bence vajinismus probleminin yarattığı sitres diye düşünüyorum ayrica mutluluk tamamen bakış açısıyla alakalı bı durum siz bu bakış açısıyla dünyanın en iyi erkeğiyle de evlensenuz bı kulp takar mutsuz olursunuz kadınların en buyuksorunu küçücük sorunlara çok büyümüş gibi anlam yüklemesi Allah herşeyden once bakış açınız iyilestirsin

Buradaki birçok yorumu okudum arkadaşlar hemen boşanma yolunu göstermişler bu kadar kolay mı boşanmak adamın bosanilacak neyi var ben anlamadım mutsuz insanlar kucucuk sorunu olan insanları dahada mutsuz etmek için yorum yapıp milletin moralini dahada bozuyormus gibi geldi bana iki günlük tatil fikrine sıcak bakmadı ailesinde sorunlu insanlar var diye bı adamdan bosanilirmi kimin ailesi dört dörtlük arkadaşlar biz ne kadar tahammülsüz bir nesil olduk annesi babası hata yapmış adamda karısını savunmuş yeterince daha napsin ailesinimi assın kendi kendine tatil programı yap oda mecbur gelsin diyenler olmuş siz kadınlığını unutmuş erkekliğe soyunmussunuz bu akılla kimseyle gecinemezsiniz:(

Vajinismus= erteleme hastalığı.
Eşinizi gerçekten seviyorsanız önce bu hastalığı bir yenin. Bu sitede bununla ilgili çok topik var hatta dr sayesinde yenip tedsviyi detaylı anlatan bir topik bile var.

Diyelimki sevmiyorsunuz o zaman boşanın. Ama bu hastalığı yinede yenin. İşiniz gücünüz yerindeymiş, ailenizde destekse durmayın.

Buradaki amaç tatil değil. Ben her yaz en az 2 kez gidiyorum, istesem arkadaşlarımla, ailemle de giderdim. Amaç eşimle tatil yapma hayalim. Bu yüzden boşanmam ama bana verdiği sözleri hiç etmesini sürekli düşünüyorum. Dürüstlük mü kocam mı? Dürüstlük.
Ben bosardim... deger vermeyen insan kendini belli ediyor zaten... mesela sende o bayramda esinin ailesinin evine gidip misafirlere yemek cay kaldir indir temizle ugrasmak zorunda degilsin ama yapiyorsun yaptin neden esine deger verdiginden

Back
X