Tedavi olacağım ama şimdi de hiç içimden gelmiyor. Zaten kendi kendime bir şeyler yapmaya çalıştım, çok kötü bir durum
İşsizlik döneminde de hep destek oldum. Eve almayacağım şeyleri bile aldım sırf eksiklik hissetmesin diye. Kirası, faturası elletmedim bile.
Ama 2 gün tatil çok muydu. Bütün ay harcamadım bile sırf tatile gideriz diye maaşımı
Bende bendeYaaa çok teşekkür ederim
Herkes mutlu olsun bu hayatta istiyorum
Bende bende
Parti kur oy verelim bacım
Bil mukabele efenimHahaha çok şekersin canımparti değil de belki kitap yazarim
Allah feraha çıkarsın kardeşim zor günlerin arkası aydınlık sen çabanı eksik etme2 aylıkken artık yapamayacağımızı anladık ve kp kanser oldu. Bir süre bizimle kaldı ve gittikçe kötüye gitti. Eşim onun yanında uyudu o kadar kötü geceler geçirdi kp. O süreçte 6 ay boyunca değil tedavi, ben sürekli geleni gideni ağırla, işe git, kp nin hastanesine koş öyle bir durumdaydım. Vefat ettikten sonra konusunu bile açmadım çünkü eşim 2 aya yakın toparlanamadı. Üstüne de işsiz kaldı. Hiç fırsatımız olmadı hiç..Ben de kendi çabalarımla internetten ne öğrendiysem yapmayı denedim daha çok korktum
Zor bir süreç tabi tahmin ediyorum. Ama erteleme. Mutlaka sorunlarını çöz. Burda ve çeşitli sitelerde yazılanlar, vajinismusun erteledikçe zorlaşan bir rahatsızlık olduğunu gösteriyor. anksiyeteni de arttırır ki. Eşine de tek yapamayacağını, onun da gelmesi gerektiğini etkili şekilde anlat. gerekirse biraz psikolojik baskı yap. kenara çekilip herşeyi sana yıkmasın, destek olsunAynen dediğiniz gibi onu da anlamaya çalışıyorum. Ama ben düşüncelere dalınca onun eline play stationu alıp saatlerce oynamasını sindiremiyorum. Ne bileyim belki de yanlışımdırçok yoruldum, sağlıklı düşünemiyorum. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?