1 varmis 1 yokmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım görmediniz bu kısmı?

Bir ben mi taşıyorum bu düşünceleri derken, sizin yorumlarınızı gördüm.
Aynen katılıyorum.
Ben açıkçası B Ballarisi bu yaşadıklarını anlattığı için cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.
Gerçekten çoğunluğun zıttı bir fikir paylaşmak o kadar da kolay değil.
17 sayfa boyunca görüldüğü üzere, aykırı kalınabiliyor.

Halbuki forum kuralları çerçevesinde, gayet düzgün bir şekilde başından geçeni anlatarak, kendini ifade etmiş.
Herkes aynı fikirde olmak ve aynı düşünceyi taşımak zorunda değil ki zaten.

Ayrıca, ben de çocuk aldırmanın doğru birşey olduğunu savunmayanlardanım.
Fakat bu çocuk aldırmak durumunda kalanlara, bu tercihi yapanlara saygısızca davranacağım anlamına gelmez.

ben kürtaj a kesinlikle karşıyım. bu kadar istemiyorsan tedbirini alacaksın kardeşim.sen bir cana hemde kendinden olan bir cana kıydın.maşallah çok da güzel yazmışsın bu bana göre kötü olayı.bu kadar detaylı yazmak zorunda mıydın???mahfoldum okurken. Allah affetsin .lütfen kimse de bana kızmasın.ben ılımlı biriyimdir ve yorumlarımda öyledir.ama buna dayanamadım

baslik bambaska bir sey varmis gibi hissettirir diye hemen altina etiket kismina kürtaj yazdim.
ki konuya girmeden basima gelebilecekleri az bucuk siralamistim, sizin irite oldugunuz bu durumu bende binlerce kadin gibi yasadim, birde usenmedim yazdim.
bende umuyorum zamanin care olacagini, tesekkur ederim.

Her kelimenize katılıyorum!!

ben bu kadar detayli yazmak zorunda hissettim sizi okumaya zorlayan neydi?
hem lutfen bana kimse kizmasin ilimli biriyim diyorsunuz hemde beni azarlayan tavriniz!
ah siz ilimli insanlar yok musunuz? kimsenin basina gelsin istemem ama bu inanciniz dogrultusunda gun insanlara neler gosterir kul bilmez.

Ultrasonda bu kese, bu kesenin icindeki bla bla pit pit atan bir kalp,

Kurtaja karsi degilim. Yani ben yaptirmam ama kurtaj olmak zorunda kalan birini incitmemeye calisirim. Bu arkadas da kuratj olacagim ama yine de uzgunum gibi konu acsa desteklerdim. Fikrimi soyleyip iyi dileklerimi sunarim genelde. Tam olarak karsi oldugum su yukarda ve daha bunun gibi arkadasin kurtaji hafife alan sozleri ve hemen hemen her konuda kurtaji cok siradan, uzulmeye vicdan yapmaya gerek olmayan basit bir konu gibi goren diger arkadaslar. Bu zihniyet tam olarak. Sorsan hepsi humanisttir kesin. Sorsan bi kedi yaralansa oturur aglarlar. Ama feministlik taslayacaklar yaa dogru.

Bir arkadas demis ben ben ben diye yazmissin. Aynen oyle sadece ben diliyle yazilmis. Sadece kendi icin uzuldugu icin, acikcasi ben konu sahibini destekleyecek birsey bulamadim.

Derdiniz bundan sonra nasıl korunacağınız, etkili bir korunma yöntemi, gebelik korkusundan eşten soğumak.. Derdiniz bunlar gibi anladım, yanılmıyorum sanırım.
O halde neden uzun uzadıya kürtajınızı anlattınız, yeni üyelik aldınız?
O kadar saçma ki kusura bakmayın.

Evet kürtaja karşıyım.. Ama bu yorumum ondan değil. Alakasız bir konuyu uzatmanızdandır.
Burda zorunlu kürtaj olanlar da var, bu kadar ayrıntılı anlatmak gerekli miydi?
"okumasınlar o zaman" mı diyeceksiniz...

Neyse.. Umarım gönlünüzde olduğu gibi asla çocuk sahibi olmazsınız..
Tüp bağlatabilirsiniz en uygunu,yapan bir yer bulunur umarım.

Anneniz sizi doğurmayı tercih etmiş o yüzden bu dünyadasınız!çocuğunuz sizin kadar şanslı olamadı malesef!

Dünya çünkü cennet gibi bi yer. Doğan tüm bebekler mutluluk sarhoşu. Çoğumuz o kadar şanslıyız ki her gün iyi ki de yaratılmışız manyak gibi mutluyuz diyoruz.!

Bana sorsalardı bu pislik çukuru dünyada bi sn bile var olmak istemezdim. Ama varım.

Sizde siyasiler ve siyaset yuzunden dunya uzerinde oldurulen canlari gormuyorsunuz.Insan olumlerine karsiysaniz once dunya uzerinde olan gereksiz savaslar sonucunda oldurulen canlar icin kinayin derim.o insanlar icin bir emek verildi.insanlarin birbirine yardim etmemesi sonunda acliktan olen insanlara a iyi not once((

sen diye mi yazsaydim kendi duygumu yaziyorum elbette ben diyecegim. Nasil bir gozle bakip nasil mantiktan suzupte bu cumleleri kuruyorsunuz hayret ediyorum. Doktorun soyledigi seylerin hepsi ugultu seklinde aklimda kalan detaylar degil diye bla bla yazdim. Yanlis bir terim kullanmak istemedim. Pit pit diye yanip sonen sey kalbiymis daha once elli kere hamile kalip bin kere bebek kalbi gormedim. Sadece betimlemek isterken ses duyulsa muhtemelen pit pit atan bir kalpti.

kimi kadinlar bunlari gorunce duygulanip aglamis, benim tas kalbim, merhametsiz yuregim ufacik sizlamaz mi garip geldi baktim kaldim. kurtaji hafife almis oldugumu anlamissiniz ya bravo size. o dizi dizi yatan kadinlarin ne kadar can yaralayici oldugunu anlamamak icin kullandigim kurban kelimesini bile gormezden gelmissiniz.

humanist degilim oyle sizin -izmli -istli akimlarinizin pesinde kosanlardan olmadim ben. Anne olmak sifatinin arkasina siginmadigim gibi.

Bla bla bi soylemin bos ve anlamsiz oldugunu anlmak icin kullanilir.zaten yazinizin devaminda sizin icin o atan kalbin pek de bi onemi olmadigi gayet acik. E soyluyosunuzda bunu. O zaman niye satirlarca kurtaji anlttiniz? Hemde duygusal bi dille? Direk ben kurtaj oldum sorunum korunmayla ilgili deseydiniz.

cunku canim oyle istedi dedim simdi bir garip insan cikar neden der bende ona benim canim oyle istedi cevap veririm diye dusundum. diler duygusal dil kullanirim, diler erotik ne sacma yasadigimi kim nasil ister ona gore mi anlatacagim.

ben bunu yasadim, boyle karar verdim ve sonucunda bunlar oldu. yazdim ve bu site kapanana kadar internetin derinliklerinde bu boyle kalacak var mi baska sorunun problemin anlamadigin tatmin olmadigin bir yer aydinlanmayan bir kisim.

Hayir arkadasim yok. Agrin sizin gecer insallah. Insallah bi daha hic hamile kalmazsin ve bu acilari cekmezsin. Amin cok aminnn...

Yahu cocugum sonunda oldu diye konu acanlara 20 sayfa gozyaslariyla tebrik neden yaziyorsunuz o zaman?

Cocugunu oyuncak olarak goren anne yoktur demis bir uye. Iddia ediyorum bu forumdaki annelerin en az beste biri cocugu oyun, arac veya nihai amac olarak goruyor ki 3'u de yanlis.

Gebeligimi sonlandirdim ama cok mutsuzum yazisini gormek istiyor insanlar. Sorsaniz cok vicdanlilar.

Kesinlikle çocuk dusunmuyorsan kordonlarini baglatmani tavsiye ederim.bir daha hic bir şekilde hamile kalmazsin en kesin yöntemi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…