TABİİ Kİ ZORUMA GİDECEK BİR DURUM YOK SİZ NASIL SIKINTINIZI PAYLAŞMIŞ İSENİZ BENDE YAŞAMA HAKKI ELİNDEN ALINAN BİR CANLIYA OLAN ÜZÜNTÜMÜ PAYLAŞTIM.
AYRICA BÜYÜK HARFLE YAZMAMDAKİ, NEDENİN HİDDETLİ OLDUĞUMLA HİÇ BİR İLGİSİ YOK Kİ DEĞİLİM ZATEN.YALNIZ RAHAT OKUNSUN DİYE...
Sevgili A aptalinsan size ve yorumlarınıza saygım sonsuz biliyorsunuz. Bugüne dek hiç bir kürtaj konusuna yorum yapmadım. Evet karşıyım üzüldüm ama yorumsuz kaldım her seferinde.
Ama her konuda böyle genellemelerden sıkıldım. İnan o aç çocukların annelerine de korunun kardeşim derdim ve Suriyeli bir anneye dedim de zamanında.
Kürtaja karşı olmakla diğer çocukların ne alakası var? Kedisini kaybeden bir insana git sokaklarda bir sürü kedi var önce onlara üzül diyor muyuz? Neden konu kürtaj olunca bunlar gündeme getiriliyor? Ona kızıyorum.
Eşinizin bunlar olup biterken ne düşündüğünü merak ettim doğrusu?
Kürtaj konusunda seni tam olarak anlayamam belki ama gerçek yalnizlik konusunda anlarim. Ben de dogup buyudugum sehirden uzaktayim, annemi ve babami kaybettim, ailenin sonradan gelen elemani oldugum icin amca teyze hala dayi hepsi vefat etmiş... Yalnizlar da birbirine yoldaş olabilir, istersen bana yazabilirsin.yalnizligim kalabaliklar icinde kimsem yok yalnizligi ya da karamsarligim ne kadar kotu bir dunya karamsarligi vs degil.
Gercek manada cevrem, ailem hic kimsem yok elimi uzatsam dokunabilecegim, dertlensem kederlensem aglayip, icimi dokup omzunda teselli bulabilecegim, sirtimi sivazlayan, yatak dosek yatarken bir corba getiren, bugun seni goremedik nerelerdesin diyen kimsem yok
Tek esim var ve her zaman her seyi paylassam bile insan annesini, kardesini, teyzesini, belki alt komsusunun gurultusunu ozluyor. Boyle bir yalnizlik nasil anlatsam alone olma durumu, lonely olma durumu degil.
Senin kim olduğunu tahmin ettim :)))
Pişman olmaman büyük şans...bende son anda döndüm kürtaj fikrinden...bilmiyorum çok çocuk delisi olmamama rağmen eminim içimden gitmezdi bu pişmanlık
bana göre senin hatan daha bir kaç haftalık hamileyken anaç duygular beklemek olmuş
zira bende onlar hala tam yok :)))
Sadece normal bir koruma iç güdüm var ve tabiki sevgi var...yoksa baş edilmez
Ama öyle saçlarımı süpürge ederim
oğlum yeter ki mutlu olsun ben çekerim vari olaylar kişiliğime aykırı
tesekkur ederim.Kürtaj konusunda seni tam olarak anlayamam belki ama gerçek yalnizlik konusunda anlarim. Ben de dogup buyudugum sehirden uzaktayim, annemi ve babami kaybettim, ailenin sonradan gelen elemani oldugum icin amca teyze hala dayi hepsi vefat etmiş... Yalnizlar da birbirine yoldaş olabilir, istersen bana yazabilirsin.
Daha önce korunuyormuşsunuz zaten ama bir aksilik olmuş anladığım kadarıyla. Operasyon için geçmiş olsun. Burası çocuk bekleyenler kulübü değil kadınlar kulübü çocuk istemek de hak istememek de bir hak. Yasal hakkınızı kullanmışsınız. Yine de can sıkıcı bir durum. İyi ki içinizi dökmüşsünüz kötü yorumlara aldırmayın bile.
Büyük harfle yazmaTABİİ Kİ ZORUMA GİDECEK BİR DURUM YOK SİZ NASIL SIKINTINIZI PAYLAŞMIŞ İSENİZ BENDE YAŞAMA HAKKI ELİNDEN ALINAN BİR CANLIYA OLAN ÜZÜNTÜMÜ PAYLAŞTIM.
AYRICA BÜYÜK HARFLE YAZMAMDAKİ, NEDENİN HİDDETLİ OLDUĞUMLA HİÇ BİR İLGİSİ YOK Kİ DEĞİLİM ZATEN.YALNIZ RAHAT OKUNSUN DİYE...
Adın Hafize Rabia tabiki katilacaksinHer kelimenize katılıyorum!!
Adın Hafize Rabia tabiki katilacaksin
Adı öyle olunca ne oluyor Defnehan ?Adın Hafize Rabia tabiki katilacaksin
HahahahahahahahahahahahahahahahAl işte. :) ne kadar komik ehehehehe