1 varmis 1 yokmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mune bu konu çok uzamadı mı?

Forum kurallarına aykırı olmadığı sürece herkes istediği konuyu açabilir. Yaşadığı deneyimden rahatsız olduğu için açmış arkadaş, geçmiş olsun ama bu kadar detaylı anlatmak nasıl bir fayda sağladı ben de anlamış değilim. Tüm bu detayları, tuvaletteki parçaları falan yazmak o anı yeninden yaşamak, en azından taze tutmak değil mi?

Baştan ne istediğimi biliyordum, bu kadar kötü şey yaşadım, ama yine de pişman değilim; bu da böyle bir örnek olsun; kürtaj olup pişman olmayanlar da var diye konum burada dursun diye belirtmiş arkadaş. Ama nasıl pişman olup paylaşanlar sizin ne fikrinizi, ne sonraki halinizi etkilemediyse, pişman olmamanız da kimse için bir baz oluşturamaz. İstediği kadar biliyorum desin, herkes kendi yaşayıp sonrasında ne hissedeceğini görebilir ancak.

Bundan sonra ki hayatınızda ruh ve beden sağlığınız yerinde günler görün inşallah.

Sizinle ortak bir aciyi paylasiyoruz o zaman bende yasam hakkini elinden aldigim parca icin uzgunum, eminim yasasa daha cok uzulurdum, hatta oda uzulurdu ve bu sefer kimse onun acisini bilmezdi.
Sosyal hayatin kurallari oldugu gibi internet ortamininda belli etik degerleri var. Eger rahat okunmasini istiyorsaniz ufak bir tavsiye ilk harf buyuk sonra normal, noktadan sonra tekrar buyuk.
Tum harfler buyuk olursa bagirmak anlamina geliyor ve daha zor okunuyor, tesekkurler.

Aslinda gebelik sonlandirmakla diger cocuklarin olumu arasinda organik bir baglanti oldugunu dusunmuyorum ben de, mantik cercevesinde degerlendirildiginde bu sonuca ulasiliyor.

Ancak sanirim kisisel fikirlerin haksiz ithamlara donustugu noktalarda bir vicdan karsilastirmasi yapiliyor, herkes daha vicdanli oldugunu gostermeye calisiyor. Pek mantikli degil.

Yalnizca gelen haksiz beddualara kayitsiz kalip bu yorumu degerlendirdiginizi zannetmistim, oyle degilmis.

Elbette gebelik sonlandirmak istenmeyen bir sonuctur. Kadinin kisisel kararina baglidir bana gore ve bu konuda vicdan muhasebesi yapmasi gerektigini dusunmuyorum. Ancak en son basvurulacak yol olmasi gerektiginde hemfikirim.

Kuretaj bir korunma yontemi degildir, oyle kullanilamaz. Lutfen gebelik istenmiyorsa partnerlerin ikisi de gerekli yontemlere basvursun.

Senin kim olduğunu tahmin ettim :)))

Pişman olmaman büyük şans...bende son anda döndüm kürtaj fikrinden...bilmiyorum çok çocuk delisi olmamama rağmen eminim içimden gitmezdi bu pişmanlık

bana göre senin hatan daha bir kaç haftalık hamileyken anaç duygular beklemek olmuş
zira bende onlar hala tam yok :)))
Sadece normal bir koruma iç güdüm var ve tabiki sevgi var...yoksa baş edilmez
Ama öyle saçlarımı süpürge ederim
oğlum yeter ki mutlu olsun ben çekerim vari olaylar kişiliğime aykırı

Senin kim olduğunu tahmin ettim :)))

Pişman olmaman büyük şans...bende son anda döndüm kürtaj fikrinden...bilmiyorum çok çocuk delisi olmamama rağmen eminim içimden gitmezdi bu pişmanlık

bana göre senin hatan daha bir kaç haftalık hamileyken anaç duygular beklemek olmuş
zira bende onlar hala tam yok :)))
Sadece normal bir koruma iç güdüm var ve tabiki sevgi var...yoksa baş edilmez
Ama öyle saçlarımı süpürge ederim
oğlum yeter ki mutlu olsun ben çekerim vari olaylar kişiliğime aykırı

Kürtaj konusunda seni tam olarak anlayamam belki ama gerçek yalnizlik konusunda anlarim. Ben de dogup buyudugum sehirden uzaktayim, annemi ve babami kaybettim, ailenin sonradan gelen elemani oldugum icin amca teyze hala dayi hepsi vefat etmiş... Yalnizlar da birbirine yoldaş olabilir, istersen bana yazabilirsin.

sevgiyle buyutun bebeginizi. :)

tesekkur ederim.

Daha önce korunuyormuşsunuz zaten ama bir aksilik olmuş anladığım kadarıyla. Operasyon için geçmiş olsun. Burası çocuk bekleyenler kulübü değil kadınlar kulübü çocuk istemek de hak istememek de bir hak. Yasal hakkınızı kullanmışsınız. Yine de can sıkıcı bir durum. İyi ki içinizi dökmüşsünüz kötü yorumlara aldırmayın bile.

tesekkur ederim.

Yok ya ikisine birden uzulemeyiz mümkün değil bu. Ay nasıl sinirleniyorum ya. Hepimizin içi parçalanıyor hasta,aç,kimsesiz çocuklara. Keşke imkan olsa da dünyadaki bütün çocuklar mutlu ve sağlıklı olsa. Ama kürtaja karşıyım dediğin zaman sen dön de diğer çocuklara üzül cevabıyla karşılaşıyoruz.[/QUOTE]

Oyle sacmaa sapan bir sekilde fikirlerini savunuyorlar ki hayret ediyorum :) cidden insan bi yazdigina doner bakar mantik bunun neresinde :)

Büyük harfle yazma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…