Moralim çok bozuk insanlar bu kadar mi kötü küçücük bebegim 😭

Ooo sanki İskandinav ırkındaniz yahu Türkiyenin çoğu esmer neredeyse😂 onlar öyle söylüyor siz de ağzınızi ayırıp bakıyor musunuz? Siz de benim kızım dünyalar güzeli sağ salim doğdu sağlıklı daha ne olsun kalbide çok güzel ve olacak sana çekmeyecek hala deseydin alınınca aa şaka yaptim ya ben de sana çekmişim desene.

Kızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mi 😔 buna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek 😭😭😔 sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Benim oğlumda cok esmer benim oğluma da kara çocuk falan cok esmer bilmem ne diyenler oluyodu bi azarladım yerin dibine girdiler. 😂 bi de yazı paylaşmıştım sosyal medya hesabımda ‘’Arkadaşlar beyin özürlü değilseniz oğlum hakkında ikide bir bu çocuk neden bu kadar esmer diye sormazsınız artık’’ diye. Bi daha kimse en ufak ima bile edemedi. Oğlumu sevmeye bile cesaret edemiyorlar. Yani kalp kırmaktan korkmayın. Size saygısızlık yapana iki katını yapın herkes haddini bilsin kendinizi üzmeyin . Oglunuzu cokca sevgiler🫶

Kızlar kendimi bildim bileli hep zorlabalandim tacize maruz kaldim icime kapandim en çok yakinlarimdan gördüm darbeyi.. Şimdi sira kizimda mi 😔 buna izin veremem kızım esmer bi bebek ben beyaz tenliyim babasi kumral ama kizim halalarına babanesine çekmiş esmer henüz 6 aylik daha alti aylikken zorbalamaya başladılar halam ve annem yakinimda oturuyor halam eskiden de beni zorbalardi hala ayni seyi yapmaya calisiyor tepki ve mesafe görünce küsüyor.. Bebegimi severken çevrede baska bebek yok o yuzden seviyorum yok çirkin gerçekten cok canim sıkılıyor.. Annemin komşusu oglana benziyor ayy cirkin yok büyüyünce de çirkin olacak cok kalbim acıyor gercekten kızımın suçu sadece esmer dogmak mi minicik daha dunyadan haberi yok cok canım aciyor zamaninda ayni duygulari zorbalanmayi görmüştüm babam çalışmazdı giyemezdik alamazdik hep küçük hakir görüldüm basta halam çevre arkadaslarim durumumuz iyi cok şükür maddi olarak eşim herseyi almayi ister ama su sözler küçücük bebege edilirken hiçmi düşünmezler gercekten nefret ediyorum etimle kemigimle tiksiniyorum insanlardan kizim zorbalanarak mi büyücek 😭😭😔 sadece esmer olduğu icin.. Benim yaşadığım seyleri yasamasini istemiyorum kızım mutlu yasasin istiyorum kizlar napmaliyim
Adında ben Hürrem Hürremden de mi bir şey öğrenemedin😂

Muhtemelen çevrenizdeki densiz tipler nazar değmesin diye bebeğinizi çirkin deyip seviyor. Kimsenin böyle alenen zorbalayacağını sanmıyorum. Hele de esmer diye. Sokağa çıkın, insanların yarısından fazlası esmer zaten. Milletin garibine gidecek bir özellik değil. Sizin geçmiş travmalarınız sebebiyle güzellik takıntınız var belli ki, o yüzden bu kadar dertleniyorsunuz. Geçenlerde de eltim çok güzel, çok kıskanıyorum diye pürtelaş, anlamsız bir konu açmıştınız. Bol 😭 emojili. Bunu da ona benzettim. Terapi almanız lazım.
Benim annem abim ve ben doğduğumuz zaman çirkin seni diye seven olduğunda sensin çirkin neresi çirkin diye kavga edermiş. Hatta dedem abimi hep çakal seni çakal seni diye severmiş ona da küsermiş çocuğuma niye hayvan yakıştırması yapıyorsun diye....

Benim annem abim ve ben doğduğumuz zaman çirkin seni diye seven olduğunda sensin çirkin neresi çirkin diye kavga edermiş. Hatta dedem abimi hep çakal seni çakal seni diye severmiş ona da küsermiş çocuğuma niye hayvan yakıştırması yapıyorsun diye....
Olması gerektiği gibi.

Olması gerektiği gibi.
. Sanki güzel bebek tatlı bebek deseler al karısı alıp götürecek nazardan çatlayacak sanıyorlar. Beni de küçükken uyarırlardı aa ne güzel bebek dediğimde öyle denmez nazar değer diye. Şimdi ben de bazen çirkin diye seviyorum bebekleri....

. Sanki güzel bebek tatlı bebek deseler al karısı alıp götürecek nazardan çatlayacak sanıyorlar. Beni de küçükken uyarırlardı aa ne güzel bebek dediğimde öyle denmez nazar değer diye. Şimdi ben de bazen çirkin diye seviyorum bebekleri....
Benimkilerden bıktığım için bebek sevmeyi bıraktım, en temizi aksksksk 😐

Ne biçim insanlar var gerçekten anlamak zor bunu söyleyenlerin hepsi çok mu güzel? anında cevaplarını ver o bebeği koruyup kollamak senin görevin sakın izin verme bu tür konuşmalara

İlerde güzelliği ile başınızı döndürecek şimdi boş boş konuşun madem de

Esmer diye niye zorbalansın ayol. Sizin halalar gerizekalıymış biraz. Bizim burda da bebekler çirkin diye sevilir. Nazar değmesin diyeymiş.
Siz iyi olursanız, çocuğunuz da iyi olur. Kendi iyileşmenize bakın siz

Hürrem, abim ablam kardeşim süt gibi beyaz ve uzunlar ben 1.58 boyunda ve esmerim. Zorbalanmak değince de ben nasıl bir genetik dağılımsa :D

İlk başta ben de takılıyordum ama saolsun ailem hep o özgüveni bana aşıladı (Mecbur aşılayacaklar :D) sen de çocuğuna aşılarsan hiçbir özgüven problemi yaşamaz diye düşünüyorum

Çook yorum var okumadım ama geçen elitinizin güzelliğini kıskandığınız bir konu açmıştınız şimdi bu konu. Sizin beden algınızla ilgili ciddi sorunlarınız var. Lütfen bu düşüncelerinizi bebeğinize yansıtarak büyütmeyin o yüzden bir destek alın kesinlikle. Yolunuz çiçekli olsun 🌺

Siz niye böyle köşenize çekilip üzülüyorsunuz ? Kim olursa olsun annemmis babammis halammis o lafı söyleyenin haddini bildiririm, küserse de zerre umrumda olmaz. Ay çok sinirlendim ya. Böyle bir şey duydugunuzda sessiz kalmayın, siz böyle net olunca bakın nasıl da susacaklar.

Kurban mı desem mağdur mu desem bilemedim de o psikolojiden çıkın. Sorun sizde.
İnsanları susturmak çok zor değil kaldı ki yaşlı başlı birileri öyle konuşanlar, ciddiye almaya gerek bile yok. Ama tepkileriniz çok abartılı, yok yüreğim dağlanıyor yok ciğerim parçalanıyor. Gören de bir şey var sanacak. Beğenmeyen bir daha görmeye gelmesin deyin kapatın konuyu.

siz de mi bebeğiniz esmer olduğu için hayal kırıklığı yaşadınız diyenlere kızıyorsunuz ama uzaktan siz farkında olmasanız bile bana da öyle geldi açıkçası. geçende de eltim çok güzel konunuz vardı. eltinin açık tenli, renkli gözlü bir kadın olduğunu tahmin ediyorum. bence sizin de edinmiş olduğunuz çocukluktan getirdiğiniz güzellik ölçütleriniz var. bebeğinizin esmer olmasına da bu yüzden içten içe üzülüyor olabilirsiniz. bizim toplumda kaşının gözünün neye benzediğinin pek önemi yoktur aslında, renkli göz ve sarı saç güzel olmak için yeter. bu açıdan haklısınız. çocuğunuza saçmalayanlar olabilir ama siz böyle geçmişimde şunu yaşadım kızımda bunu yaşar vs demek yerine millete haddini bildirmezseniz zorbalarlar.
Yok eltisi Hande Erçel'e benziyormuş. Öyle yazmıştı.

Katılıyorum yıllarca boyum kısa diye zorbalandım. Boyum ortalamanın altında 1.56 lise dönemlerimde özellikle çok üzerime gelinmişti. Asla önemsemedim. Kendimi sevmeyi ailem öğretmişti. Anne ve babalar çocuklarına özgüven inşa etmeliler. Zorbalık her yerde çünkü. Liseyi geçtim iş hayatımda bile boyun ne kadar kısa tepkisiyle karşılaşıyorum 🥲😅

Ya başka ulke olsa neyse de TR kadini genelde kisa zaten ortalamasi 162 filan. 😬 benim de boyum 158 hatta bazen daha kisa bile söylerim 32 yasimdayim herhangi bir ortamda bir kişiden bile ne kadar kisasin ya da kisasin lafini duymadim. Bursada Istanbulda yaşadim aksine cok begenildim hep. Çok ilginç ya
Bizim ailede de kisa boy çok fazla insanda yoktur Arnavut Bulgar Turk karisik bir aileyiz cok uzunnn olmasa da ortalama uzunlar yani.

Ne okudum ben dedim.. nasıl izin veriyorsunuz buna hala küsermişmiş çocuğuma böyle hakaret edecek birini kolundan tuttuğum gibi evden atarım ne münasebet buna müsama göstermiceksiniz

Ya başka ulke olsa neyse de TR kadini genelde kisa zaten ortalamasi 162 filan. 😬 benim de boyum 158 hatta bazen daha kisa bile söylerim 32 yasimdayim herhangi bir ortamda bir kişiden bile ne kadar kisasin ya da kisasin lafini duymadim. Bursada Istanbulda yaşadim aksine cok begenildim hep. Çok ilginç ya
Bizim ailede de kisa boy çok fazla insanda yoktur Arnavut Bulgar Turk karisik bir aileyiz cok uzunnn olmasa da ortalama uzunlar yani.
Bizim ailede ki kadınların hepsi minyon. Annem, teyzelerim kuzenlerim. 🥲 bende kendimi çok seviyorum sorun etmiyorum. Hatta çoğu kişi yaşımdan çok küçük gösterdiğimi söyler bazen avantaj olabiliyor. Ama kötü kalpli insanlar her yerde kendilerince “kısa boy” kötü bir şeymiş gibi zorbalamaya kalkıyorlar. Elimizde olan bir şey gibi 🤷🏻‍♀️

Aaaa böyle konuşanları evinden kovamıyormusun.
Valla açar kapıyı hadi evinden hemen defolup gidin derim.
Israr ederlerse kolundan tutar atarım.

Back
X