Nereden biliyorsunuz o ölümlere karşı duyarsız olunduğunu? Burada bir kişi kürtaja karşıyım demesin hemen aç çocuklar,ölen çocuklar gündeme getiriliyor.Sizde siyasiler ve siyaset yuzunden dunya uzerinde oldurulen canlari gormuyorsunuz.Insan olumlerine karsiysaniz once dunya uzerinde olan gereksiz savaslar sonucunda oldurulen canlar icin kinayin derim.o insanlar icin bir emek verildi.insanlarin birbirine yardim etmemesi sonunda acliktan olen insanlara a iyi not once((
Kesinlikle çocuk dusunmuyorsan kordonlarini baglatmani tavsiye ederim.bir daha hic bir şekilde hamile kalmazsin en kesin yöntemi bu
))Sizde siyasiler ve siyaset yuzunden dunya uzerinde oldurulen canlari gormuyorsunuz.Insan olumlerine karsiysaniz once dunya uzerinde olan gereksiz savaslar sonucunda oldurulen canlar icin kinayin derim.o insanlar icin bir emek verildi.insanlarin birbirine yardim etmemesi sonunda acliktan olen insanlara a iyi not once((
Nereden biliyorsunuz o ölümlere karşı duyarsız olunduğunu? Burada bir kişi kürtaja karşıyım demesin hemen aç çocuklar,ölen çocuklar gündeme getiriliyor.
Nereden biliyorsunuz onlar için üzülüp,kinamadigimizi?
2 çocuğum var ve başka bebek istemiyorum. Bunun için her ay deli gibi korktuğum halde popoma iğne yiyorum artı ek korunma yöntemleri uyguluyorum. Sırf benim tedbirsizligim yüzünden neden bir can gitsin? Bebek istemiyorlarsa 2 hatta 3 korunma yöntemi uygulamaları gerekir. Kürtaj bir korunma yöntemi değildir di mi?
[/QUOTE]))
Nerden biliyorsunuz? Olen cocuklara uzulmuyorm diye profilinde mi yazmis? Kurtaja karsi olunca kadinin siyasi gorusunu, dunyaya bakisini, kime uzuldugunu, kimi kinayip kimi destekledigini nerden cikardiniz? Uydurup uydurup yazmayin bi yahu!
amin insallah, tesekkur ederim.Allah isteyenlere nasip etsin.
Size geçmiş olsun..
Sevgili A aptalinsan size ve yorumlarınıza saygım sonsuz biliyorsunuz. Bugüne dek hiç bir kürtaj konusuna yorum yapmadım. Evet karşıyım üzüldüm ama yorumsuz kaldım her seferinde.Bu yorumunuza cok sasirdim.
Cevap verilen mesajlarda guya humanistsiniz, feminist gosteriler vs denmis. Yani kuretaja karsiyim denmemis sadece yazdiginiz gibi. Spesifik olarak cevap verilen mesajda konu sahibi resmen deneyimini anlatti diye kinanmis.
Buna cevap olarak diger olumlerden bahsedilmesi normal degil mi? Cunku humanist olmamakla suclanmis uyeler.
Sizde siyasiler ve siyaset yuzunden dunya uzerinde oldurulen canlari gormuyorsunuz.Insan olumlerine karsiysaniz once dunya uzerinde olan gereksiz savaslar sonucunda oldurulen canlar icin kinayin derim.o insanlar icin bir emek verildi.insanlarin birbirine yardim etmemesi sonunda acliktan olen insanlara a iyi not once
NE ALAKA! BU BAHSETTİKLERİNİZE ALKIŞ TUTUYOR GİBİ Mİ ALGILANDIM. HANİ BİR ÇOK YORUMDA DENİYOR YA KENDİ BEDENİ,KENDİ KARARI,SAYGI DUYMAK LAZIM ....İŞTE ASIL BUNLARA BLA BLA BLA...
FİKRİMİ TEKRAR BEYAN ETMEK İSTEMİYORUM.ZİRA ANLAYANLAR ANLADI.KONU SAHİBİ DE BANA OKUMASAYDINIZ DİYOR.O ZAMAN BENDE YAZMASAYDIN DERİM.YADA ÖZET GEÇİP KORUNMA YOLLARINI SORSAYMIŞ.BEN HER NE KADAR DÜŞÜNCESİNİ BİLEMESEMDE,YAŞADIKLARINI ANLATIŞ ŞEKLİNİ SEVMEDİM.
EVET KİMİN NE YAŞAYACAĞINI,HAYATIN ÖNÜMÜZE NE ÇIKARACAĞINI BİLEMEYİZ.BEN DE ANNEYİM,ŞİMDİLİK 2.BİR ÇOCUK DÜŞÜNMÜYORUZ VE O YÜZDEN DE TEDBİRİMİZİ ALIYORUZ.AMA ALNIMIZDA VARSA ALLAH BANA İSTEMEDEN BİR HAMİLELİK VERİRSE ALDIRMAYI DÜŞÜNMEM.Kİ BENİM İÇİN ALDIRMAK DEĞİL DE KATLETMEK OLUR.VELEV Kİ(BÜYÜK KONUŞMAK İSTEMEM ) ALDIRMAK ZORUNDA KALDIM. YAŞADIKLARIMI ANLATACAĞIM DİL BU OLMAZDI.
AYRICA BURAYA KONU AÇTIYSAK GELECEK YORUMLARA KATLANMAMIZ LAZIM.TABİİ Kİ HAKARET VB.OLMADAN.
Sizde siyasiler ve siyaset yuzunden dunya uzerinde oldurulen canlari gormuyorsunuz.Insan olumlerine karsiysaniz once dunya uzerinde olan gereksiz savaslar sonucunda oldurulen canlar icin kinayin derim.o insanlar icin bir emek verildi.insanlarin birbirine yardim etmemesi sonunda acliktan olen insanlara a iyi not once((
sizin zorunuza gidecek bir durum yok, giden bebek benden gitti varsa bir sorun bende olustu.
okumak inisiyatifini kullanmissiniz ozet gecilecek bir durum gorsem gecerdim, soru sormak istesem sorardim.
yazip rahatlamak istedim, kimseye sormadim nasil korunayim tavsiyeleriniz nelerdir diye. ben gelebilecek yorumlara karsi saygi gosteriyorum ama siz, sizin gibi dusunmedim ve yasadiklarimi sizin hayat tarziniza uyan kelimelerle ifade etmedim diye hircin bir ifade kullaniyorsunuz. Buyuk harfle yazarak ne kadar hiddetli oldugunuzu gosteriyorsunuz.
Korunma yontemi uygulayarak hamile kalan bir insan istemiyorsa aldirabilir, korunarak hamile kalan biri de pekala aldirabilir. Bu seferde tum bu ikili korunmalara ragmen hamile kaliyorsan Allahin hikmetidir aldirmacilar cikar. Yillar yili cocuk sahibi olmayanlarda vardir bir hikmet deyip ellerini kollarini baglayip, yeni tedavi yontemlerini red mi ediyorlar yoksa surekli bir metot mu deniyorlar. onu mu icsem bunu mu yesem diye. Tersten bakinca bebek istemeyen biride bunun yolunu boyle bulabilir.
Sen dogurabilirsin, ben tercih etmedim. Kimi aldiran kadin icinde yasamayi ister ben anlatmayi tercih ettim.
ben yorumlari okuyorum, katlanilacak bir dert degil burdaki yorumlar.
Bir baskasi pisman olur ben olmadim. kimis
sizin zorunuza gidecek bir durum yok, giden bebek benden gitti varsa bir sorun bende olustu.
okumak inisiyatifini kullanmissiniz ozet gecilecek bir durum gorsem gecerdim, soru sormak istesem sorardim.
yazip rahatlamak istedim, kimseye sormadim nasil korunayim tavsiyeleriniz nelerdir diye. ben gelebilecek yorumlara karsi saygi gosteriyorum ama siz, sizin gibi dusunmedim ve yasadiklarimi sizin hayat tarziniza uyan kelimelerle ifade etmedim diye hircin bir ifade kullaniyorsunuz. Buyuk harfle yazarak ne kadar hiddetli oldugunuzu gosteriyorsunuz.
Korunma yontemi uygulamayarak hamile kalan bir insan istemiyorsa aldirabilir, korunarak hamile kalan biri de pekala aldirabilir. Bu seferde tum bu ikili korunmalara ragmen hamile kaliyorsan Allahin hikmetidir aldirmacilar cikar. Yillar yili cocuk sahibi olmayanlarda vardir bir hikmet deyip ellerini kollarini baglayip, yeni tedavi yontemlerini red mi ediyorlar yoksa surekli bir metot mu deniyorlar. onu mu icsem bunu mu yesem diye. Tersten bakinca bebek istemeyen biride bunun yolunu boyle bulabilir.
Sen dogurabilirsin, ben tercih etmedim. Kimi aldiran kadin icinde yasamayi ister ben anlatmayi tercih ettim.
ben yorumlari okuyorum, katlanilacak bir dert degil burdaki yorumlar.
Bir baskasi pisman olur ben olmadim. kimis
Yalnız büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasak. Forum kuralları böyle.TABİİ Kİ ZORUMA GİDECEK BİR DURUM YOK SİZ NASIL SIKINTINIZI PAYLAŞMIŞ İSENİZ BENDE YAŞAMA HAKKI ELİNDEN ALINAN BİR CANLIYA OLAN ÜZÜNTÜMÜ PAYLAŞTIM.
AYRICA BÜYÜK HARFLE YAZMAMDAKİ, NEDENİN HİDDETLİ OLDUĞUMLA HİÇ BİR İLGİSİ YOK Kİ DEĞİLİM ZATEN.YALNIZ RAHAT OKUNSUN DİYE...
internet dili dıye bı durum varTABİİ Kİ ZORUMA GİDECEK BİR DURUM YOK SİZ NASIL SIKINTINIZI PAYLAŞMIŞ İSENİZ BENDE YAŞAMA HAKKI ELİNDEN ALINAN BİR CANLIYA OLAN ÜZÜNTÜMÜ PAYLAŞTIM.
AYRICA BÜYÜK HARFLE YAZMAMDAKİ, NEDENİN HİDDETLİ OLDUĞUMLA HİÇ BİR İLGİSİ YOK Kİ DEĞİLİM ZATEN.YALNIZ RAHAT OKUNSUN DİYE...