1 varmis 1 yokmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tesekkur ederim, kendimi ifade edebilecegim klinik arastirmasindayim burda boyle tibbi seylere ulasmak biraz zorlu.

en doğrusunu yapmışsın, istemeyen insanın çocuk sahibi olmasına karşıyım. Bunu siz olarak demiyorum tabiki yanlış anlamayın ama istemeyipte doğuran ve kötü ortamda yetiştirilen çocuklar sonra katiller, serseriler, hırsızlar bilimum kötü insanlar olarak yetişkinliğe variyor. Bunun lüzumu yok, istemeyen yapmasın. Yanlışlıkla olmuş bir kere ama bilim artık gelişti, neredeyse herşeyin bir çözümü var. Evet rahatsız edici bir olay yaşadığınız, ama en doğru olanı yapmışsınız.

Cesaretiniz ve dürüstlüğünüz için tebrik ederim; geçmiş olsun. Allah isteyenlere nasip etsin inşaallah.

Yorumlara bakıyorum da kendi fikrine sahip olmayan herkesi taşlamaya ne meraklı bir milletiz yahu..kadin bir karar almış hayati bir karar ve uygulamış..kimseye düşermi yargılamak?yok niye duygun yok?yok niye pişman değilsin?yok niye kendini parcalanmadin?hatta katilsin diyen bile olmuş?ilginç valla...

Iyi de kadın pisman degil uzgun degil kafasi karisik degil. Konu niye var? Yani midesi bulanmis azicik e hastane ortami gerilmis vs bu mudur? Bunu bu kadar dramatize ederek anlatmaya gerek var mi? 1 sayfa oturup regl sancilarimi anlatayim bende hisli hisli. Sonuc: karnim agridi! Aynen boyle bi konu.

BeNce rahimini aldır ne diyeyim!!

Olabilir regl içinde konu açabilirsiniz. Site kurallari içine dahil olan her konuda insanlar isterlerse fikir danışmak için isterlerse içlerini dolup dertleşmek için konu açabilirler. Özgürüz yani..
Bizleri değil kendini rahatlatmak istemiş..hepimiz gibi..

yalnizligima oyuncak olsun diye bir bebek dogurmayi dusunemedim, ben kendime anne olamayacak kadar bencilim diyordum ama yok bazen anne olmakta bencillik olabiliyormus.

Hiç bir anne evladını oyuncak olarak görmez bu niyetle de çocuk yapmaz.Bencilliğinin derecesini belirtmen iyi olmuş bence de sen anne olma.

e anlat bacım. bu konuda bi kısıtlama yok. biz de geçmiş olsun der gideriz. ne saçma sapan konular okuyoruz burda bu mu battı. dürüst olun. kürtaj karşıtlığı yüzünden bu siniriniz.

O konuda haklısınız ...burası türkiye ...eger azınlıksanız cogunluk her zaman sizi elestirme taraftarı...ama siz duygusal hareket ederseniz daha da üstünüze gelirler...hic kimse gibi olmak zorunda degiliz...herkes gibi de hissetmek zorunda degiliz...Allah bizi de böyle yarattı...

bu konu niye var diyenler için, bdv sayfasının en üstünde şu yazıyor.

Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçinize atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun.

Biride bir binide, yanınızda olan eşiniz var ama kendinizi hala bakir görme durumunuz pek sağlıklı değil.. Aile kavramını kime göre kurdugunuza bağlı.. Kan bağıyla ilgili teknik bir sorundan ibaret değil.. Bu kadar yalnız hissetmenizde payınızın buyuk oldugu ortada.. Hakkınızda cok sey bilmesemde.. Bil isteye tercih ettiğiniz bir durumu kendinizi drama çevirecek incelikte sözler tercih ederek konuda kendinizi izah etmeniz bana bunu düşündüren..Her kelimede ağlayan sözleriniz, sonucunda cok farklı bi tezat doguruyor.Duygu karmasıklıgınızın farkında değilsiniz.. Sizi tercihinizden dolayı asla yargılamıyorum... Kendinizi otekileştiren tavrınız ve yalnızlaştırmayı yanı soyutlastırmaya devam etmeniz sizi daha buyuk karmasıklıga surukleyecek gibi duruyor.Bu benim görüşüm tabi.. Hayatınızla ilglili tercihleri yapmak tamamen size kalmış.

Kendisi rahat zaten? Yani pismnligin uzuntunun olmadigi durumda neyi rahatlatacaksin. Evet regl icin konu acabilirim ama bi amci olmali ya bi care sorarim ya bi teselli. Icini rahatlatmak desen degil cozum ariyor desen degil hani mide bulantilarim nasil gecer dese ona da eyvallah. Evet isteyen istedigi konuyu acabiliyorsa kurallar cercevisinde isteyen istedigi yorumu yapabilir. Ozgurlukse bu da ozgurluk

Hiç bir anne evladını oyuncak olarak görmez bu niyetle de çocuk yapmaz.Bencilliğinin derecesini belirtmen iyi olmuş bence de sen anne olma.
Ohooo ben çok duydum yalnız hissettim, evimde bir nese olsun istedim,eşimle yakınlaşmak için çocuk yaptım, vs diyenleri..siz nasıl duymadınız çok merak ettim?

Bilemedim,normalde kimseye kızmam kürtaj olduğu için sizede kızmadım,kınamıyorum haddim değil,sizin bedeniniz sizin kararınız fakat,ben ben diye diye bir hal olmuşsunuz.
Beni rahatsız etti ilk defa bir kürtaj konusu. İrite oldum,okumuş bulundum zira başlık bambaşka birşey varmış gibi hissettirdi.
Tek diyebileceğim umarım kısa zamanda toparlanırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…