- 13 Ağustos 2014
- 6.275
- 13.963
- 36
Katılmış oluyor işte yazdım ya ?Adı öyle olunca ne oluyor Defnehan ?
Okuyamiyor musun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılmış oluyor işte yazdım ya ?Adı öyle olunca ne oluyor Defnehan ?
Sanırım yine anlamadın, anlıyorum seni de.Katılmış oluyor işte yazdım ya ?
Okuyamiyor musun ?
Yo aklınca retorik soru sordun da işte ben usendin seninle konusmaya.Sanırım yine anlamadın, anlıyorum seni de.
Peki keleşim cana kıyım degil de nedir bu sence ?Bir kadın anne olmak kadar kürtaj olma hakkınada sahiptir..
Kimse kalkıpta bir cana kıydın demesin lütfen,kimse canilik yaparak bebek aldırmıyor.
İstediğiniz kadar korunun,bir şekilde kadın yine kazara hamile kalabiliyor.
Yo aklınca retorik soru sordun da işte ben seninle konusmamaya.
Zictired dedim
Peki keleşim cana kıyım degil de nedir bu sence ?
Heh söyle ya dürüst olun .Peki keleşim cana kıyım degil de nedir bu sence ?
nerden biliyorsunuz dilimi konusup ana vatanimda yasadigimi, nerden biliyorsunuz kapimi calan bir komsum oldugunu.
Kitalararasi bir uzakliktayim belki, ses verenim nefes verenim yok, ormanin dibinde oturuyorum. Sosyal biri degilim her kapiya ciktigimda kolumda bir arkadasla eve doneyim iki kahve icip derdimi, sevincimi paylasayim.
Oyle sokak sokak gezip vitrin bakip acaba kendime ne alsam diyecek, aksama kocisime hangi sunumlu yemegi yapsamda ipek kirmizi geceligimle hayatimi renklendirecek kadinlardan degilim.
ikide bir Allahin varligini imtihanini vs soylemeyin. Neye ne kadar inandigimizi kim bilebilir?
Madem bu kadar yalnizsin yapsana bir bebe iste derdini boler diyenlerin ben yalniz bunaliyordum seni yaptim aslinda kafam hic iyi degildi dedim, bari anne olayim. Doguma gitsem yaninda kim gelecek, dogunca kiminin annesi yardim eder kiminin kv si, illa omzunda aglamam icin mi insan lazim. Kapini calan cayini corbani icmeye gelen, sarilip sikica kucaklayan biride yok diye illa bir bebek yapmaliyim. Siz cocuklarinizdan destek alabilirsiniz ama ben oyle dusunmuyorum. Bu kafada biri degilim.
Adın Hafize Rabia tabiki katilacaksin
Hahahahahahahahahahahahahahahah
Sana yakışmıyor bu konuşmalar.Yo aklınca retorik soru sordun da işte ben usendin seninle konusmaya.
Zictired dedim
Öf yine gelmiş eleştiren vicdan bekçileri .
Açık açık eleştiremiyorlar yok yazı uzun , yok niye ayrıntı verdin diye başka yerden saldırmaya çalışıyorlar .
Olsun bu da gelişme.
Ogreneceksiniz insanlara karismamayi. Seve seve ogreneceksiniz
niye sana dürüstlük borcum mu vardı ?Heh söyle ya dürüst olun .
Ben ne dedim asıl dertleri durumu eleştirmek ama soyleyemiyorlar yok uzun yok ayrıntı verdin diye tutturuyorlar .
Senin bu konuya mesajın" niye uzun yazdın " gibi bir şeydi değil mi =D
Evet biraz daha say fazla ikna olmadım henüz .Defne ramazan diye arkadasim var agnostik. Recep diye arkadasim var ateist. Daha sayayim mi? Ismi kendi kendimize vermiyoruz biliyosun di mi ailemiz veriyor? Kurtul şu şığ dusuncelerden bence!
sizi tanimam etmem ikide bir Allah diyende yok,tepki vericem diye sacmalamissiniz iyice.
ben size ne dedim bidaha okuyun,sizin kurtajiniza yorum yapmam yapmadim,zaten kalbi pitpit bla bla atiyordu diyen insanin samimiyetsizligine yorum yapmam..
anne olarak giden cana uzulurum o kadar..
ben sadece yalnizliginiza yorum yaptim.
burda konu aciyorsunuz her turlu tepkiye hazirlikli olun,hosunuza gider gitmez,sizin uslubunuz ne kadar iticiyse bi candan blabla diye bahsedebiliyorsaniz burdaki insanlarda sizi yalnizlik dramaniza yorum yapar.
nerde yasarsaniz yasayin banane,kalabalik icinde yalnizlik dediginiz icin anavatan dedim,cunku benim yasadigim yer huzurevinden hallice,kalabalik olmayan yerde yalnizlik iyice cekilmez.
yalnizlik paylasilsin diye mi cocuk yapilirmis.
ben esimden bi parca benden bi parca olsun,bize benzesin beraber yetistirelim diye cocuk yaptim.
ayrica tek basina cocuk buyutmek insani daha cok yalnizlastirir bunu da bilin,sosyal hayat felce ugrar.
Adım Defne değil tüm defneler adına ozurlerimi iletiyorum sana .niye sana dürüstlük borcum mu vardı ?
ayrıca bir bebeğe üzüldüm derken hatta ardına bir bebeğe üzüldüm deyip bir kürtaj masalı derken kastımi çok mu gizli tutmuştum. :)
bunu da mı anlamadın ? bu da mı gol değil be Defne
offf bir kızım olursa bari şimdiden üstünü çizeyim bu ismin