- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
burda konu sahibine katil diyenler 'evlatlık almak istiyorum' diyen kadını nikah düşer bilmemne diye caydırmaya çalışıyor. bu nasıl bi kafa yapısı.
Valla o insanın zaafı başka bi insanın canını sıkıyorsa öyle bir karışırim ki .Sende insanlarin adına, zaafına, kişiliğine, karakterine karışmamayı öğreniceksin hemde 'seve seve'
Maalesef canımAdım Defne değil tüm defneler adına ozurlerimi iletiyorum sana .
Senin ve kocanın parçasını taşıyacak o mukemmelligin ismi Defne olamayacak hemde benim yüzümden =(
Abla ya ama onlar başlattı kızı uzuyorlar =( Özür dilerim senden okumani istemezdimSana yakışmıyor bu konuşmalar.
ben sacmalarim arada boyle sizin gibi biride cikar agzimin payini verir, susup otururum boyle.
yazilanlari okuyor musunuz, okumadan mi yorum yapiyorsunuz bilemedigim icin cevabim bu kadar.
Öptüm hayatım isim konusunu bilahare konuşuruz ben kendi ismimi alt soy , üst soy hepsinin ismini veririm elersin o isimleri . İyi akşamlarMaalesef canım
özrün kabul edilmiştir
cici aksamlar felan :)
Asil sizdeki nasil bir kafa yapisi yahu? Hayatim boyunca hayalimdir evlatlik alabilmek. Ve bir gun sartlar olgunlasirsa bu hayalimi gerceklestiricegim. Ama kurtaja da karsiyim. Yani bana burda hem kurtaja hem evlatlik almaya dediginiz bakis acisinda bi kadin gosterin? Madem idda ediyorsunuz ispatlayin bakalim. Neye dayanarak butezleri atiyorsunuz ortaya. Resmen uyduruyosunuz yahu!
tamam canım bir ara bana at tek tekÖptüm hayatım isim konusunu bilahare konuşuruz ben kendi ismimi alt soy , üst soy hepsinin ismini veririm elersin o isimleri . İyi akşamlar
humanist olmadiginizi idda etmisimtim asıl. Siz de kabul ettiniz simdi. Iddami dogruladiniz. Tesekkurler :)Bu kürtaja karşı olan arkadaşlar,sevgisiz büyütülen çocuklara da karşılar,aç büyütülen çocuklara da.
Ee ?
Kadın doğuramam,bakamam diyor,belki sevemeyecek,ilgi göstermeyecek çocuk ne yapsın ?
Siz sanıyorsunuz ki bu dünyaya gelen her çocuk mutlu.Dünyanın yarısında kan,katliam var yapmayın şunu ya.Bu dünya sizin düşündüğünüz kadar temiz değil.Hayat sadece benim yaşadığım evden veya sizinkinden ibaret de değil.Mutluluk nasıl gerçekse mutsuzluk da öyle.Yarın bir gün bu çocuk ''madem sevmeyecektin neden doğurdun'',''bu hayattan nefret ediyorum'' dediğinde siz ne gibi bir cevap vereceksiniz ? Önemli olan nefes alıp vermesi mi ?
Az önce kürtajı basit gören insanlar için ''şimdi bunlar hümanisttir de'' gibi bir şey yazmıştınız.Siz de bunu ispatlayın.Şahsen ben kürtaja karşı değilim devletin yasal olarak izin verdiği süreçte,ayrıca hümanist de değilim.Gördüğünüz gibi iddianız tek bir kişi tarafından bile çürütülebiliyor.
Valla o insanın zaafı başka bi insanın canını sıkıyorsa öyle bir karışırim ki .
Hahaha ama ne güzel tahmin ettim değil mi ^^
Benim canımı sıkmiyor konu sahibinin canını sıkıyor . Ben de onu diyorum işte sanane sizene . Kız içini dökMuş işteNe alaka ya canini skan ne cozemedim? Banane senden? Sanane benden? Niye baskasinin konusunu kisisellestirip one cikmaya calisyosun? Çok çok şey yazardim da seviye meselesi işte.
Lütfen bi daha benimle ilgili yorum falan yapma.
Humani
humanist olmadiginizi idda etmisimtim asıl. Siz de kabul ettiniz simdi. Iddami dogruladiniz. Tesekkurler :)
Estağfurullah cancağızım ama tepkilerini bu şekilde belli etmesen keşke. Hem insanları kırıyorsun hem de boşu boşuna ceza alacaksın.Abla ya ama onlar başlattı kızı uzuyorlar =( Özür dilerim senden okumani istemezdim
Sorsak bu arkadaşlara şimdi kesin hümanistlerdir diye bir şey yazmıştınız.Ben zaten size göresini söylemedim.
Bana sorsanız ben hümanist değilim.Yani iddianız doğru değil.Sizin tarafınızdan ne şekilde görüldüğüm önemsiz.
Bilmukabele. O zaman siz de kurtaja karsi olanlar hkkinda ilginc fikirlerinizle ortaya atilmayin ha ne dersiniz? Yok dunyada olen cocuklara uzulmezler, evlatlik edinmeye karsilar, isimleri de ya hafize olur yada rabia. Oyle ilginc sekilde savunuyosunuz ki fikirlerinizi dikkate bile almamak lazim da bi umut belki duzeltirim diyodum ama ıhhh.
Benim canımı sıkmiyor konu sahibinin canını sıkıyor . Ben de onu diyorum işte sanane sizene . Kız içini dökMuş işte
Hanımefendi bu yazdığınız şeylerin hiçbirini ben yazmadım.Yok isim yok evlatlık falan filan.Dönün kim yazmış bakın.