1 varmis 1 yokmus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
burda konu sahibine katil diyenler 'evlatlık almak istiyorum' diyen kadını nikah düşer bilmemne diye caydırmaya çalışıyor. bu nasıl bi kafa yapısı.

Asil sizdeki nasil bir kafa yapisi yahu? Hayatim boyunca hayalimdir evlatlik alabilmek. Ve bir gun sartlar olgunlasirsa bu hayalimi gerceklestiricegim. Ama kurtaja da karsiyim. Yani bana burda hem kurtaja hem evlatlik almaya dediginiz bakis acisinda bi kadin gosterin? Madem idda ediyorsunuz ispatlayin bakalim. Neye dayanarak butezleri atiyorsunuz ortaya. Resmen uyduruyosunuz yahu!

Sende insanlarin adına, zaafına, kişiliğine, karakterine karışmamayı öğreniceksin hemde 'seve seve'
Valla o insanın zaafı başka bi insanın canını sıkıyorsa öyle bir karışırim ki .
Hahaha ama ne güzel tahmin ettim değil mi ^^

ben sacmalarim arada boyle sizin gibi biride cikar agzimin payini verir, susup otururum boyle.
yazilanlari okuyor musunuz, okumadan mi yorum yapiyorsunuz bilemedigim icin cevabim bu kadar.

sabahtan aksama kadar oturup konu takibi yapmiyorum,kimseye de had bildirme niyetinde degilim,bana bildirim gelir alinti yapilir vs ona cvp veririm.
neyse uzatmaya gerek yok,insallah bidaha hamile kalmazsiniz,bu aciyi yasamayin,kurtaj dusuk zor seyler.

Bu kürtaja karşı olan arkadaşlar,sevgisiz büyütülen çocuklara da karşılar,aç büyütülen çocuklara da.
Ee ?
Kadın doğuramam,bakamam diyor,belki sevemeyecek,ilgi göstermeyecek çocuk ne yapsın ?
Siz sanıyorsunuz ki bu dünyaya gelen her çocuk mutlu.Dünyanın yarısında kan,katliam var yapmayın şunu ya.Bu dünya sizin düşündüğünüz kadar temiz değil.Hayat sadece benim yaşadığım evden veya sizinkinden ibaret de değil.Mutluluk nasıl gerçekse mutsuzluk da öyle.Yarın bir gün bu çocuk ''madem sevmeyecektin neden doğurdun'',''bu hayattan nefret ediyorum'' dediğinde siz ne gibi bir cevap vereceksiniz ? Önemli olan nefes alıp vermesi mi ?

Az önce kürtajı basit gören insanlar için ''şimdi bunlar hümanisttir de'' gibi bir şey yazmıştınız.Siz de bunu ispatlayın.Şahsen ben kürtaja karşı değilim devletin yasal olarak izin verdiği süreçte,ayrıca hümanist de değilim.Gördüğünüz gibi iddianız tek bir kişi tarafından bile çürütülebiliyor.

Humani
humanist olmadiginizi idda etmisimtim asıl. Siz de kabul ettiniz simdi. Iddami dogruladiniz. Tesekkurler :)

Valla o insanın zaafı başka bi insanın canını sıkıyorsa öyle bir karışırim ki .
Hahaha ama ne güzel tahmin ettim değil mi ^^

Ne alaka ya canini skan ne cozemedim? Banane senden? Sanane benden? Niye baskasinin konusunu kisisellestirip one cikmaya calisyosun? Çok çok şey yazardim da seviye meselesi işte.
Lütfen bi daha benimle ilgili yorum falan yapma.

Ne alaka ya canini skan ne cozemedim? Banane senden? Sanane benden? Niye baskasinin konusunu kisisellestirip one cikmaya calisyosun? Çok çok şey yazardim da seviye meselesi işte.
Lütfen bi daha benimle ilgili yorum falan yapma.
Benim canımı sıkmiyor konu sahibinin canını sıkıyor . Ben de onu diyorum işte sanane sizene . Kız içini dökMuş işte

Humani

humanist olmadiginizi idda etmisimtim asıl. Siz de kabul ettiniz simdi. Iddami dogruladiniz. Tesekkurler :)

Sorsak bu arkadaşlara şimdi kesin hümanistlerdir diye bir şey yazmıştınız.Ben zaten size göresini söylemedim.
Bana sorsanız ben hümanist değilim.Yani iddianız doğru değil.Sizin tarafınızdan ne şekilde görüldüğüm önemsiz.

Ben sırf evlenmiş olmak için evlenmiş ve sırf çocuğu olsun diye çocuk yapmış, ailesinin de kendisinin de psikolojisi pek normal olmayan, sürekli mutsuz ve kendine acımış bir annenin evladıyım. Hayatımın büyük bir kısmı mutsuz ve huzursuz geçti, anorexia'dan manik depresyona bir sürü psikolojik sorun yaşadım. Terapilerimde en çok duyduğum şey anne ile ilgili geçişe dayanan ciddi sorunlarımın olduğuydu. Ne zaman ki annemden uzaklaştım kendime güvenim ve mutluluğum arttı. Erkek kardeşim, berbat bir insan oldu, tehlikeli, takıntılı şiddet eğilimleri olan bir adam çıktı ortaya. Anneme sorsanız bize saçını süpürge etti, kendini feda etti, gece 3'te kalkıp bize kek yaptı falan filan...

Ben ise keşke hiç dünyaya gelmeseydim dedim hayatımın büyük bir kısmında, hatta hala hiç var olmamayı tercih ederim.
Yaşadığınız her kadın için travmatik bir deneyim, çocuğu istemeseniz de bir süre bu olayın etkisini hafifte olsa hissetmeniz normal, paylaşmak istemeniz de. Ama kendinizi suçlamak gibi eğilimleriniz olmasın, olursa da beni ve benim gibi annesinin sorunları yüzünden hayatı mahvolmuş, çocukluğunu, ergenliğini yaşayamamış, sonunda yalnız yaşamaya mahkum olmuş insanları düşünün.

Bilinçli bir kadın olarak hem kendinize hem de ona haksızlık yapmak istememişsiniz ve zaten bu hayat sizin hayatınız, başkalarının çocuğunun olmaması da sizin suçunuz değil. Kimine göre kürtaj katliam olabilir ama bazen ileride mahvolacak bir hayatı başından azad etmektir.

Bilmukabele. O zaman siz de kurtaja karsi olanlar hkkinda ilginc fikirlerinizle ortaya atilmayin ha ne dersiniz? Yok dunyada olen cocuklara uzulmezler, evlatlik edinmeye karsilar, isimleri de ya hafize olur yada rabia. Oyle ilginc sekilde savunuyosunuz ki fikirlerinizi dikkate bile almamak lazim da bi umut belki duzeltirim diyodum ama ıhhh.

Hanımefendi bu yazdığınız şeylerin hiçbirini ben yazmadım.Yok isim yok evlatlık falan filan.Dönün kim yazmış bakın.

Benim canımı sıkmiyor konu sahibinin canını sıkıyor . Ben de onu diyorum işte sanane sizene . Kız içini dökMuş işte

Senin canını sıkmyorsa alakadar olma benimle
Canı skilan biri varsa konu sahibi, bi Özür dilenicekse ondan dilerim ve buda Seni ilgilendirmez

Hanımefendi bu yazdığınız şeylerin hiçbirini ben yazmadım.Yok isim yok evlatlık falan filan.Dönün kim yazmış bakın.

hızını alamamış bence:))

Birgaripinsan şu isimler konusuna bende takıldım gereksiz bir itham olmuş..

konu sahibesi sizede geçmiş olsun.. daha dikkatli korunun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…