Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy khenacim cok alemsin yaa. o cay yok nasi oluyo?? kac kalori bi tanem ?naniknanik

ayy canim kugu gelinim saka yaptim haa, simdi gelin adaylari hassas olur, kalbini felan sey yapmis olmayayim. muckk Şeniz .

bu arada sekercim butun sorularima cevap vermissin, tesekkur ederim. e turuncu just married yazmis cizelgesine? yeni evlendik olarak anladim ben de.

bi de daha saglikli yesen, mesela iki kurabiye yerine guzel bi sebze yemegi ya da bi kac kofte vs. daha iyi olabilir kugu gelinim. sanki az ama menun, karbonhidrat yerine sebze, et koysan daha iyi olur. gerci kelin merhemi olsa..

kizlar alisverisimi yaptim, ofiste yemek icin.

simdi bi sandwic

120 kal. ekmek
30 kal. peynir
cay
esittir 150 kalorilik bi kahvalti yaptim. nrymn cigimin dedigi gibi saat basi su icicem inallah bugun.

ehh kaldi gunun byuk bir bolumu geriyee.cokacimcoook

ay canım koy kalbime bişi yapmadınn..
anlatayım bak o ça yok nasıl oluyordelikafadulden şimdi ben diyetten önce 1 kupaya 10 küp şeker atan bir insandım. sonra 5 e düşürdüm. diyete başlayınca 3 e hatta bi kaç gün şekersiz içtim. sonra tatlandırıcı aldım. yok hiç biri aradığım tadı vermiyor. onun için bende hiç çay içmemeye karar verdim. yani şekerli içeceğime hiç içmem daha iyi hihoyyyt

kurabiyelere gelince misafirlikteydim. dediğim gibi çay geldi tabi şekersiz içmeyi denedim olmadı tabi kurabiyede geldi.. bizde misafire ikram edilen şeyden yemezsen ayıplarlar. şeker atmadım kurabiş yiyim dedim 1. bitti sonra 2. ile son noktayı koydum süprizzzzz

Bide bizm memlekette yıllardır gitmemiş olmama rağmen bir adet var anlatmadan geçemicem..
bayramlarda bayram 4 günse 5 gün ilan edilir ve her köyde 1 gün bayram kabul edilir mesela 5 köy var 1. gün herkes a köyüne gider bütün evler tek tek dolaşılır. bide her evde sofra kurulur ve her evde yemek yemek gerekir. yoksa ayıplarlar.. bide yemekler böyle arpalar mısırlar buğdaylarla yapılır. yani 1 tabak yesen 3 gün acıkmazsın.. :CüvCüv: aynen böle olursun 5 günün sonundaaa. köyde yaşamadığıma dua ediyorum yoksa hastanelik vaziyette kilolu olurdum garanti :roflol::roflol:

yalniz haberin olsun, cok da kolay bisi degil. tabi biraz bogazina yapisio.
bunu susuz yutacaksin. artik en sonunda dayanamazsan su icersin.

next time, yine boyle hasta olur gibi hissetigin de kendini, hemen yap. o zaman daha etkili olur insallah. a.s.

aa anladim. o zaman cok hakliymissin canimcim, cay yok yazmaya devam :))
ben hep mesaji alicamyerimseniben
eger "cay" varsa listede zaten anliycaz ki khena'nin diyet gitti. iste boyle bazen olayin ic uzunu bilmeyince onyargili davraniyoruz.

bu arada gelenek cok hosuma gitti. ne guzel, birlik, butunluk. paylastigin icin tesekkurler kugu gelin. ama keske su ayiplama durumlari olmasa. biraz tadilsa da. cok israr edilip bunaltilmasa digmi. ama adet cok hos. keske ben de orda olup, katilsam.

slm kızlar nasılsınız geçenlerde girip yazdım pek oralı olmadınız bende çıktım valla benimde beynim sulandı sanki bu aralar herşeyi unutyorum zaten yazdıysanızda bende görmemişimdir..ee neler yapıyorsunuz?cumaya mı kaydı kilo bildirimleri ..ee kapatanım bende diyordum cumalrı söylesek diye zmanında neyse..ben bu arada 73 olmuşum küsürüde var hatta ama tabii tartıldıgımda şıkışıktım benim bildigim neredeyse 1 buçuk litre su içmiştim ultrasona girecem diye üstümde kıyafetlerim çizmem falan..doktorum 12 kilo almanı istiyorum gebeliginde dedi.ama ilk zamanlar az almam gerekiyor sonra daha çok alacagım için..bende dikkat etmeye çalışıyorum..valla gebe oldugumu ögrendikten sonra şunu ye bunu ye demeye başladılar..

ayy mavisim ya, kaciyodum ama sana bi merhaba demek istedim sekercim.

nasilsin? bizi cok mutlu ettin bebis haberiyle. bize ara ara yaz tamam mi seker. Şeniz a.s.

selam kızlarrr

2 gündür çok iyi hissediyorum kendimi öğlenleri sebze yiyorum akşamları sadece çorba iççip meyva yiyorum ara öğünlerdede elma falan yiyorum 4 lt su içiyorum ama hafiflediğimi hissediyorummmm

allahım 28 marta kadar 55 kilo olayım ne olursunnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dun kizisa cikolatali gofret verdi bi arkadas, icinde iki tane vardi. ben de dislerin curu dedim, bi tanesi vermedim.

az once farkettim ki, cebime atmisim. ya cok mahsun duruyodu cebimde, ben de onu afiyetle yedim. tabii o cok mutlu gorevini yerine getirdi lezzet oldu damagima ama nedense ben stres oldum. :bbo:

merhaba hanımlar.....
ben bugün ne yedim....
sabah klasik kahvaltı
öğlen..............................................................
akşam ise bir adet pirzola tavuk, 3 ila 4 kaşık püre, yarım kase yoğurt....
az önce de donruma yedim ama az.......
birde ayva yedim .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…