herbalım valla yazmadan kaçsa idin kızardım sana zaten yasemin gitmiş az önce görür gibi oldum ...yazarım cnm merak etme..yarın keseyi görmeye gidecem dua edin inş. görürüm keseyi..
Canım Allah yardımcın olsun. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz....
slm kızlar nasılsınız geçenlerde girip yazdım pek oralı olmadınız bende çıktım valla benimde beynim sulandı sanki bu aralar herşeyi unutyorum zaten yazdıysanızda bende görmemişimdir..ee neler yapıyorsunuz?cumaya mı kaydı kilo bildirimleri ..ee kapatanım bende diyordum cumalrı söylesek diye zmanında neyse..ben bu arada 73 olmuşum küsürüde var hatta ama tabii tartıldıgımda şıkışıktım benim bildigim neredeyse 1 buçuk litre su içmiştim ultrasona girecem diye üstümde kıyafetlerim çizmem falan..doktorum 12 kilo almanı istiyorum gebeliginde dedi.ama ilk zamanlar az almam gerekiyor sonra daha çok alacagım için..bende dikkat etmeye çalışıyorum..valla gebe oldugumu ögrendikten sonra şunu ye bunu ye demeye başladılar..
Aman dikkat et canım..
ohh cok super masallah.hihoyyyt nesemese cim ben de yeniden basladim. 1 haftadir cozutmustum. ney se hadi bakalim. gelecege bakalim. ben de asansor olayini terk eyledim. nivea spor cd ime yine basliycam bu aksam. hadi takim enerjik, sinerjik olucaz.
bu haftayi bilmem ama haftay 1 . olucaz insallah. :hooray:
Ben de dün tahlil sonuçlarımı alamadım işten izin alıp gidesiye adamlar tüymüş. Bugün az sonra gidicem inşallah. Diyetisyenim neler dediyse size de yazarım..