herbalım valla yazmadan kaçsa idin kızardım sana zaten yasemin gitmiş az önce görür gibi oldum ...yazarım cnm merak etme..yarın keseyi görmeye gidecem dua edin inş. görürüm keseyi..
slm kızlar nasılsınız geçenlerde girip yazdım pek oralı olmadınız bende çıktım valla benimde beynim sulandı sanki bu aralar herşeyi unutyorum zaten yazdıysanızda bende görmemişimdir..ee neler yapıyorsunuz?cumaya mı kaydı kilo bildirimleri ..ee kapatanım bende diyordum cumalrı söylesek diye zmanında neyse..ben bu arada 73 olmuşum küsürüde var hatta ama tabii tartıldıgımda şıkışıktım benim bildigim neredeyse 1 buçuk litre su içmiştim ultrasona girecem diye üstümde kıyafetlerim çizmem falan..doktorum 12 kilo almanı istiyorum gebeliginde dedi.ama ilk zamanlar az almam gerekiyor sonra daha çok alacagım için..bende dikkat etmeye çalışıyorum..valla gebe oldugumu ögrendikten sonra şunu ye bunu ye demeye başladılar..
ohh cok super masallah.hihoyyyt nesemese cim ben de yeniden basladim. 1 haftadir cozutmustum. ney se hadi bakalim. gelecege bakalim. ben de asansor olayini terk eyledim. nivea spor cd ime yine basliycam bu aksam. hadi takim enerjik, sinerjik olucaz.
bu haftayi bilmem ama haftay 1 . olucaz insallah. :hooray:
ayy khenacim cok alemsin yaa. o cay yok nasi oluyo?? kac kalori bi tanem ?naniknanik
ayy canim kugu gelinim saka yaptim haa, simdi gelin adaylari hassas olur, kalbini felan sey yapmis olmayayim. muckk Şeniz .
bu arada sekercim butun sorularima cevap vermissin, tesekkur ederim. e turuncu just married yazmis cizelgesine? yeni evlendik olarak anladim ben de.
bi de daha saglikli yesen, mesela iki kurabiye yerine guzel bi sebze yemegi ya da bi kac kofte vs. daha iyi olabilir kugu gelinim. sanki az ama menun, karbonhidrat yerine sebze, et koysan daha iyi olur. gerci kelin merhemi olsa..
Günaydın kızlar
nesemese canım kilo bildirimini artık cumaya aldık.Cuma günleri yapacağız listeyi sanırım.yerimseniben
Kızlar bugün çok sinirliyim.
Pazartesi itibari ile 60,4 olan kilom bugün 60,9.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum ki.Hergün yediklerimin listesinide yazıyorum buraya.Ufak tefek kaçamak dahi yapmıyorum.Hergün 60 dakika yürüyüş yapmaya çalışıyorum.Daha ne yapayım ben yaaa.:çok üzgünüm:
Acaba tartıdamı bi sorun var diye düşünerek çeyizime aldığım tartıyı çıkardım paketinden.Onuda çalıştırmaya çalışırken içinde küçük bi parçası kırıldı.Sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı resmen kötükedihüso
herbalim bugün araştırdımda,just married yeni evlendik anlamına geliyormuş
Peki evleniyoruz ne demek oluyor ? Get married mi ?
kızlar sagolun..anam bir gittik kızlar unutmuş beni ..bende gidiyorum işte..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günayın kızlar..
ben hala iyileşemeim.
eli gibi öksürüyorum..
bu arada süper bi hava var Ankarada..
saat 12 gibi kızımla yürüyüşe çıkıcaz.
çok heyecanlıyım :)
ay ne mutlu sana bizim içinde yürü
selamlar kizlar
bakalim yarin sabah tartilalim nasil olcak durumlar?
Dün yediklerim :
aç karnına : cevizli su
08,30 : 2 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,salatalık,1 çay kaşığı reçel,yeşilçay
10,30: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
12,00: 1su bardağına yakın makarna,2-3 kaşık yoğurt
15,00: 1 avuç leblebi
17,30: 80 gr kadar ızgara tavuk göğsü,sınırsız salata
19,00: 60 dakika yürüyüş
not : 3 lt su
dün yediklerim,
08.00; beyaz ekmek, lebne peynir çay yok
10.30; grissini
12.30; çorba, patates oturtma
15,30; grissini form çay
19.00; 2 tabak çorba, bol havuç salatası
20.00; 2 kurabiye ve çayklava:
spor yok malesef ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?