• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

fılavlıs ve yulafın farketmez deyişlerini eevt kabul edersekkk
bu hafta cuma tartılabilriz 6 sayısını tutturduk çünküa.s

o zaman bu hafta cuma günü bildirim yapıyoruz, ancaaakk iyn bir kısıtlama olsun, saat 13:00 son bildiri saatimiz oslun mu şekerler???

turuncu guzel, kilo cizelgen yok mu? kac kilosun unutuyorum. artik evlenmisiniz 4 ay 5 ay, nireye kadar guzelim? kilonu gorelim. kaydirigubbakcemile3 cok romantikim digmi. 6 yildan sonra boyle oluyo sırnaşık şey

canım kilom 60,5.
Henüz evlenmedim :utangac:
Khena arkadaşımında dediği gibi yaza evlenecekler arasındayım.
Aşkıma kavuşmak için gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3

zor olmuyor 25 erli setlerle yapıyorum

25 tam mekik

25 yarım mekik

25 sağ ve sol mekik

25 de ters memkik bunu herzaman yapmıyorum ama

ilk başlarda zorlanırsın ama bır hafta sonra alışırsın istikrarlı olduğun sürece:1hug:

Gerçekten çok güzel bir alışkanlık.
Bugünden itibaren ben de bu şekilde mekik çekeceğim.
Böyle değişiklik yaparak mekik çektiğim zaman yorulmuyorum ama bildiğimiz tam mekiği 100 kere hayatta çekemem a.s

sevgili arkadaşlar, 3 kişi bildirimi cuma gününe alma taraftarı,
ben de bu karar katılıyorum ancak halen çoğunluğu tutturamadık..
11 kişiyiz şuan takımda 6 kişi bu kararı kabul ederse, cuma günleri tartılalım ve bildirim yapalıma.s

Cuma günü kilo bildirimine varım.Ama anlaşıldığı gibi en geç 13,00da bildirimler yapılmış olsun.Benim eski takımda bu konuda baya bi sıkıntı yaşıyorduk çünkü.:kahve:

Dün yediklerim :

aç karnına : cevizli su
08,30 : 2 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,salatalık,1 çay kaşığı reçel,yeşilçay
10,30: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
12,00: 1su bardağına yakın makarna,2-3 kaşık yoğurt
15,00: 1 avuç leblebi
17,30: 80 gr kadar ızgara tavuk göğsü,sınırsız salata
19,00: 60 dakika yürüyüş

not : 3 lt su

o zaman bu hafta cuma günü bildirim yapıyoruz, ancaaakk iyn bir kısıtlama olsun, saat 13:00 son bildiri saatimiz oslun mu şekerler???

yuppii bildirimler cuma olacak yanii bende bugün kendi kendime yine diyodum ya bu perşembe gine geldi diee :roflol:

dün yediklerim,
08.00; beyaz ekmek, lebne peynir çay yok
10.30; grissini
12.30; çorba, patates oturtma
15,30; grissini form çay
19.00; 2 tabak çorba, bol havuç salatası
20.00; 2 kurabiye ve çay :oklava:

spor yok malesef ...

ben de sadece okuyabiliyorum bu aralar ya..
kız sürekli kucağımnda oluyor.
şimdi beşiğine yatırdım da koştum geldim walla.

dün yediklerimi yazayım bari kırk yılın başı -tatlicadiarzu-

sabah 1 bardak ılık süt (feci şiş bademciklerim,bişey yiyemedim başka)
ara 1 elma
öğle ızgara köfte,bir kase yoğurt
akşam çorba salata taze fasülye yemeği
2 saat sonra falan 1 bardak sekersiz kakaolu süt

Kızlar nasıl gidiyor? Ben dün diyetisyenime gittim. Uzun bir ara verdiğim için tahlil istedi, bgün aç karınla tahlil yaptırdım akşama alıcam inşallah. Sonuçlarıma göre de diyet listem hazırlanacak. Bolca yürümeye çalışıyorum. Oklda 3 katı sürekli inip çıkıyorum kendime birşeyleri amna tutup. Adetim devam ediyor bu yüzden şişkinim biraz. Siz neler yapıyorsunuz? Kaptan yardımcısı beli oldu mu?

sanirim bunyem yaptigim diyete ve hareketlere alisti.
aclik bile hissedemiyorum.

şok diyet yapmam gerekiyor galiba. ne tavsiye edersiniz?

Şok diyet yapmamanı tavsiye ederim canım. Onun yerine yaptığın etkinliği ve yediklerini değiştir vücudunu şaşırt. Yürüyorsan bisiklete bin, plates yap ...gibi...

canim cok gecmis olsun. Allah yardim etsin, bebisle de kolay degil hasta olunca. bence diyet olayini cok stress yapma, bol limonlu maydanoz ye. beslenmene dikkat et tatlim.

bi de baksana ne diycem. bizim burda bi abla var. ama tam herbal. acaip bitkisel seyler bilio ve uyguluo. maslalah 70'in uzerinde ama genc kiz gibi,

bak bogaz hastaliklari icin sunu onermisti. nane

yani kuru nane.

1-2 tatli kasigi kuru naneyi, oyle kuru kuru yutuyosun. onun bogazlardaki bakterilere karsi bi durumu oluyo galiba.

ben iki uc dsefer denedim epey faydasini gormustum. insallah sende de ise yarar.

gecmis olsun tekrar. a.s.

ben de sadece okuyabiliyorum bu aralar ya..
kız sürekli kucağımnda oluyor.
şimdi beşiğine yatırdım da koştum geldim walla.

dün yediklerimi yazayım bari kırk yılın başı -tatlicadiarzu-

sabah 1 bardak ılık süt (feci şiş bademciklerim,bişey yiyemedim başka)
ara 1 elma
öğle ızgara köfte,bir kase yoğurt
akşam çorba salata taze fasülye yemeği
2 saat sonra falan 1 bardak sekersiz kakaolu süt

sanirim bunyem yaptigim diyete ve hareketlere alisti.
aclik bile hissedemiyorum.

şok diyet yapmam gerekiyor galiba. ne tavsiye edersiniz?

yulaf cim ben de sok diyetlere karsiyim. ama sadece 1 gunluk yapmakta bir sakinca oldugunu zannetmiyorum.

aslinda diyete 1 gun ara verip, gunluk kalori alimini artirip, sonra tekrar devam etmeyi de tavsiye ediyorlar.

kolay gelsin tatlima.s.

ay herbalim hemen deniyim naneyi..
benim bademcikler sorunlu.
senede 7-8 kere en az bu hale geliyor.
3ten fazla olursa doktorlar alalım diyor,düşün yani...

hemen gidiyorum nane yutmaya.
diyeti ben baştan beri hiç stres yapmıyorum zaten..
olduğu kadar.....

Kızlar nasıl gidiyor? Ben dün diyetisyenime gittim. Uzun bir ara verdiğim için tahlil istedi, bgün aç karınla tahlil yaptırdım akşama alıcam inşallah. Sonuçlarıma göre de diyet listem hazırlanacak. Bolca yürümeye çalışıyorum. Oklda 3 katı sürekli inip çıkıyorum kendime birşeyleri amna tutup. Adetim devam ediyor bu yüzden şişkinim biraz. Siz neler yapıyorsunuz? Kaptan yardımcısı beli oldu mu?

ohh cok super masallah.hihoyyyt nesemese cim ben de yeniden basladim. 1 haftadir cozutmustum. ney se hadi bakalim. gelecege bakalim. ben de asansor olayini terk eyledim. nivea spor cd ime yine basliycam bu aksam. hadi takim enerjik, sinerjik olucaz.
bu haftayi bilmem ama haftay 1 . olucaz insallah. :hooray:

aa bence cok iyi olur.

ohh bea, biraz daha veririz insallah. hihoyyyt

yalniz canim kaptanim, ben 13'de degilde , biraz daha gec veririm. ok? Şeniz .

Back