merhababa millet sabah erken kalktım 100 mekik çektim sonrasındada kahvaltı yaptım kendimi iyi hissedersem yürüyüş yaparım öğlenden sonrada günümü böyle geçirmeyi düşünüyorum
Kızlar yaa bu her gün tartılma psikolojisi sizde de var mı ?:uhm:
Ben sabah kalktığımda suyumu içmeden tartılma ihtiyacı hissediyorum.Hep diyorum kendime 3 günde bi tartılacağım diye ama olmuyor.
Tabi tartıda bazen gram bile oynamayınca sinir oluyorum
o yuzden ben tarti almiyorum eve israrla. haftada 1 gun ayni kiyafetlerle gidip tartiliyorum.
elimin altinda olsa eminim her gun cikmaktan pilini bitirirdim 1 gunde :)
ay aynen valla dedimki bu hafta hiç tartılmıcam. sabah kalktığımda kendimi yine tartının başında buldumm. tartı bağımlısımı oldum acabaa senağlama
herbalcim bence temmuz 1 kadar 80 hatta 79 olabilirsin......
bence kendine bir hedef koy... kısa vadede hedefler olmasın bence uzun vadede koyarsan daha iii olur...
bak ben 86 kilo ile başlamıştım....1 martta... ve dedim ki 1 temmuzda 70 kilo olacağım.... ve ben 1 temmuzda 70 kilo idim..... en çokta giyeceğim kıyafetleri düşünerek motive olmuştum....
herbalım ankarada olupta o msja duyarsız kalmak özellikle şuanda anne adayı olarak duyarsız kalmak mümkünmü..kötü oldum şuan rabbim kimseleri çaresiz bırakma..aradım o babayı maalesef makinaya baglamaışlar...durumun içaçıcı olmadıgını söyledi doktorla şuan da kan için bile birşey demiyormuş..yani her an durumun ne olacagı belli degil..ümitler tükenmiş gibi..
turuncu guzel, kilo cizelgen yok mu? kac kilosun unutuyorum. artik evlenmisiniz 4 ay 5 ay, nireye kadar guzelim? kilonu gorelim. kaydirigubbakcemile3 cok romantikim digmi. 6 yildan sonra boyle oluyo sırnaşık şey
sanırım bağımlı olduk kaydirigubbakcemile3
kizlar ben insallah nisan 15'e kadar 85 olucam. hedefim budur.
yulaf cim. istanbul nasil? yagmurlu mu? bu sabah yagmur var mi Istanbul'da?
turuncu guzel, kilo cizelgen yok mu? kac kilosun unutuyorum. artik evlenmisiniz 4 ay 5 ay, nireye kadar guzelim? kilonu gorelim. kaydirigubbakcemile3 cok romantikim digmi. 6 yildan sonra boyle oluyo sırnaşık şey
100 mekiği nasıl çekiyorsun canım yaa
valla ben 20 tane çekene kadar göbeğim çatlıyor.Kasıklarım öyle bi ağrıyor ki anlatamam.
Çare olarakda her boş kaldığımda 15li setler halinde çekmeye çalışıyorum.
maalesefff ben tartılamadım, kızlar benim yine tüm işler bir yere denk geldi topiği açamadım bile kusura bakmayın noluurrryarin pazartesi
tartiliyor muyuz kizlar?
aferin gel ve içtiğin suyun hesabısını ver bakaım güzel annekaydirigubbakcemile5.....
su içip uyumaya kaçıyorum
öptüm sizi de...
keisnliklee hayırrr:roflol:ben bi ceza bulamadım yaaa mirmirmirmir
acaba 1 gün boyunca lahana çorbası içme cezasımı versemm :roflol: :roflol: :roflol:
kabuli kabulben 1 kilo almisim.
ceza olarak bol su icicem, kabulse. kilo veren varsa tebrik ederim.
... 3-4 yıl evlenmeyi hiç düşünmezken 3 ay içinde evlendim ve artvine gelin geldim...QUOTE]
demekki işin sırrı burdaaa
öyle 3-4 yıl evlenmeyi düşünmüyorum bennaniknanik
yaa öyle demek yookkkkdelikafaduldenkimse yazmiyor yahu ben de yazmicam =)
offf çok az yiyorsun haaytcım yaaaakaydirigubbakcemilekızlar bugün nemi yedim.....
sabah klasik kahvaltı
öğlen boş geçtim...
akşamda yarım porsiyon fırında patates köfte, salata
saat 22.00 da bir elma
az öncede(24.00) dondurma yedim.......... napayım yaaa çok canım çekticokacimcoook:icecream::icecream:...............neden kızıyorsunuz alla allaaa:mymeka::mymeka:................ağlarım bak......:a015::a015:
(kendimi nasıl suçlu hiissettiysem)
şikayet edicem seni diyetisyenineee
yediklerin gayet iyi canım, üstelik kendini tutup nişanlınla gezserken bişiler yememişsin aferin sanaaGünaydın kızlar
Dün yediklerim;
08;00; beyaz ekmek-labne peynir
10,30; grissini form çay
12,30; çorba - misket köfte
15,30; şekerli çay, 1 paket form büskiviklava: ama şekerim düştü galiba başım ağrıyodu sonra geçti klava:
17.00; grissini
akşam eve 10 da gittim; 1 kase çorba, 4 kayısı, süt
kilo vermeme ceza olarak işten eve yürüyerek gittim 50 dk sürdü. tam eve gitcektimki nişanlım tel açtı ümraniyeye gittik ordada baya dolaştık.
yemekten sonra 15 dk spor yaptımm bunun içinde 50 mekikte var.. (keşke hep böyle olsa) :içelim:
gelip eve 1 kase çorba içmişsina.s
spor için de tebriklerkaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5tebrikler fılavlıscığımmmerhababa millet sabah erken kalktım 100 mekik çektim sonrasındada kahvaltı yaptım kendimi iyi hissedersem yürüyüş yaparım öğlenden sonrada günümü böyle geçirmeyi düşünüyorum
spor olayını iyi halletmişisn de şu ters mekik ne ola ki onu anlamadım işteeeeyerimseniben
sorun: hergün tartılıyorumKızlar yaa bu her gün tartılma psikolojisi sizde de var mı ?:uhm:
Ben sabah kalktığımda suyumu içmeden tartılma ihtiyacı hissediyorum.Hep diyorum kendime 3 günde bi tartılacağım diye ama olmuyor.
Tabi tartıda bazen gram bile oynamayınca sinir oluyorum
çözüm: tartının üzerine bir kağıt yapıştır o kaığtta da 55,2 yazsınn, böylece her an atrtılsan bi,le hep aynı rakamı görürsünyerimseniben
(şaka deil, the secret kitabından alıntıdır, bu çözüm önerisi a.s.)
yok :)
sevgili arkadaşlar, 3 kişi bildirimi cuma gününe alma taraftarı,
ben de bu karar katılıyorum ancak halen çoğunluğu tutturamadık..
11 kişiyiz şuan takımda 6 kişi bu kararı kabul ederse, cuma günleri tartılalım ve bildirim yapalıma.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?