yulafcim ya, hadi ben abarttim ama sen niye bu kadar az verdin acaba. sanki iyi gidiyodun canim ya. bi yerde bi terslik var, bi seyleri degistirmen mi lazim acaba gunluk listende :uhm:
Vayyy acaba bilmediğimiz durumlarmı varr gelin olma hayalleri kurulmaya başlamışş dök bakım eteğinde biriktirdikleriniii :jeyyar:
....
tatlımmmm acill motivasyona ihtiyacımızz varrnapıyosunuz bi bakim dedim şekerler
nasıl gidiyor kilo verme durumları
yaaaa kızlarr regl oldum ben.................
doktrumu aradım yarın gel bir görüşelim dedi.... hayırlısı inşl...
geldimm herbalim burdayım burdayıma.sya kaptancim sen nerelerdesin?? hic goremedim mesaj senden.
yarin sabaha kadar bize sure verebilir misin yaa kaptan seker lutfen yaa?
:uhm:neden tatlım???cok dislanmis hissediyorum kendimi.
uyy canim yulafim benim. ben biliyosun kac gundur yokum ortalarda. bugun girdim ilk defa. sanirim p.tesinden beri bi sey yazmadim. bak simdi kaptan da duycak hee.
ayy noldu sana tatlim. ben geldim.:teselli: seni kocaman operim..Şeniz
Slm kızlar kimse yok ama sizlere haber vermem gerekir...ben gebe yim aldım sonucu ama degerim düşük çıktıgını düşünüyorum yani bende bilmiyorujm şaşkınım...doktorumla konuşayım..sonra emin olacam...
çıktım canım burdayımmya kaptan kaptaaan, cik cik cik cik cik oratya cik, herseyi konusalim gel de acik acik. sositososito
kaptancim. ben ayni kilodayim.
ama basimdan ne badireler gecti bi bilseniz, sey ben var ya 1 kilo aldim, sonra da verdim haa bu hafta icinde oldu hersey :tomato:
bu hafta sonu kacamaklarina grupca bi cozum bulmak lazim yaa:1rolleyes:
93.ETAP***** 1. TAKIM *****
....
düzelttim şakkıdı
bugün ne oldu bizim takıma ya..
herbal sen nerelere kayboldun.
çeliğin de bilg bozukmuş galiba.
yulaf buralardadır kesin.
Khena desen evlilik hazılıklarındadır..
diğerleri de girip cıkıyor zaten arada..
off kocacım da zaten şehir dışında bugün..
canım sıkıldı...
05.03.2009 Persembe
10.30: 2-3 bardak su
11.00: 1 yumurta, 1 kucuk domates, yarim kk peynir, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay
14.00: 1 kase domates corbasi
16.00: 3 grisini, 1 parca cikolata
18.30: 1 kase mercimek corbasi, 2 dilim kepek ekmegi
21.00-22.00 1 fincan sekersiz yesil cay, uyumadan elma sirkesi-bal-ilik su karisimi icilecek.
bol bol su. 60 dk yuruyus.
kaptan ben yokum listede ama
selam kaptan, sen ne yaptin bu hafta, ben mi goremedim. kac kilo ya da gram gitti seker?
ben de anlamadim canim. sanirim motivasyonum dustu. o etkiliyormus gibi geliyor bana. hormonlarimin calismasini etkiliyormus gibi geliyor stres.
selam kızlar......
bugün ne mi yedim....
sabah hayat kahvaltısı( aynı şeyleri yamıyorum kızlarrr takip edenler biliyor neler yediğimi)
akşam ise 5 ile 6 parça çiğ köfte ve üç ila dört kaşık barbunya bir de 4 ila 5 dilim peynirr yedim....
çok alakasızzz demi kızlarr.....
yulafcım ne haberrr ama hem burdasın hem hiç konuşmuyosun??
niye sevmiosunuz beni sizz hiççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?