offf off nabersiniz kızlar -tatlicadiarzu-
benim biraz canım sıkkın hava basık, nişanlımla kıytırık bi durumdan küstük. birazda kilo aldım daha ne olsun senağlama herhalde bu pizza olayı midemde yer etti. gidemedi :mymeka:
off şu bebişler gelse halay çekicem horon tepicem zeybek bile oynıcam valla:teytey:
kız khena bozma moralini hemen kendine gel bakalım...bak olumlu haber verirsem oynayacan ama bugün tamamı bak adak yapmış gibi olursun valla..
Üzülme tatlişim yaa :teselli:
Nişanlınla akşama kalmaz barışırsınız.Bizde genelde öle olur :lepi:
Bu hafta kilo aldıysan haftaya mutlaka verirsin
Sıkma canını emi a.s.
Kızlar dün annem hamurişi bişiler yapmış çağırdı gitmedim, hem işlerim yoğundu hem de verdiklerimi geri almak istemedim.
Hepinizi çok öpüyorum...Şeniz
cok dislanmis hissediyorum kendimi.
cok dislanmis hissediyorum kendimi.
Slm kızlar kimse yok ama sizlere haber vermem gerekir...ben gebe yim aldım sonucu ama degerim düşük çıktıgını düşünüyorum yani bende bilmiyorujm şaşkınım...doktorumla konuşayım..sonra emin olacam...
Slm kızlar kimse yok ama sizlere haber vermem gerekir...ben gebe yim aldım sonucu ama degerim düşük çıktıgını düşünüyorum yani bende bilmiyorujm şaşkınım...doktorumla konuşayım..sonra emin olacam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?