Slm kızlar kimse yok ama sizlere haber vermem gerekir...ben gebe yim aldım sonucu ama degerim düşük çıktıgını düşünüyorum yani bende bilmiyorujm şaşkınım...doktorumla konuşayım..sonra emin olacam...
yulafcım ne haberrr ama hem burdasın hem hiç konuşmuyosun??
niye sevmiosunuz beni sizz hiççç
Dün yediklerim :
aç karnına : cevizli su
08,30: 2 dilim kepekli ekmek ve 2 ince dilim kaşar ile yapılmış tost,yeşilçay
10,30: 3-4 tane kuru kayısı
12,00: 2 kaşık pilav ,2 kaşık nohut yemeği ,1 minik parça ekmek
15,00: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
18,00: 1 tas çorba,1 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,salata
19,30: nivea body
Not : 2,5 lt su
Bugün doğum günüm olduğu için ince bir dilim pasta yemeyi düşünüyorumhihoyyyt
doğum günün kutlu olsun .....umarım mutlu ,huzurlu ,sağklı bir ömür geçirirsin
sen tabi bugun hic cikma topikten guzelim. bu haftanin birinci sultani oldun tabi.
tebrik ederim bhk.insallah devamini getirirsin. ayy darisi basimiza insallah.
ya bhk cim baksan ne diycem, sen galiba bu hafta suya dikkat ettin ve yaglari yakmaya yardim ettin boylelikle dimi.. cunku onceleri de az yiyordun ama su icmiyordun galiba.
Turuncum canım hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyorum. Nrmyn kaptanıma ulaşabilseydim Ona da danışacaktım ama kızlar ben çok sık KK'ye giremeyeceğim artık. Derslerim ve çeşitli nedenler dolayısıyla..Elimden geldiğince kilo bildirimimi aksatmayacağım inşallah çünkü kilo vermeye devam. Nrmyncim sizin için sakıncası yoksa çok fazla paylaşımım olmadan beni kabul eder misiniz yoksa tümden izin mi alayım? Nrmyncim sanırım kendine yeni bir yardımcı bulman gerekecek önümüzdeki haftadan itibaren. Seni yarıyolda bırakmış gibi hissediyorum ama kendimi toparlamam gerekiyor. Bunu yapmazsam sağlığım gitmek üzere...
TURUNCU canım doğum günün kutlu olsun.,
Allahım hayırlı uzun ömürler nasip etsin sana inş...
ben seni çok seviyorum...........:asigim::asigim:
Ben de seviyorumm :1hug:
Şimdiden kondisyon bisikletin hayırlı olsun a.s
Dün yediklerim :
aç karnına : cevizli su
08,30: 2 dilim kepekli ekmek ve 2 ince dilim kaşar ile yapılmış tost,yeşilçay
10,30: 3-4 tane kuru kayısı
12,00: 2 kaşık pilav ,2 kaşık nohut yemeği ,1 minik parça ekmek
15,00: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
18,00: 1 tas çorba,1 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,salata
19,30: nivea body
Not : 2,5 lt su
Bugün doğum günüm olduğu için ince bir dilim pasta yemeyi düşünüyorumhihoyyyt
Turuncum canım hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyorum. Nrmyn kaptanıma ulaşabilseydim Ona da danışacaktım ama kızlar ben çok sık KK'ye giremeyeceğim artık. Derslerim ve çeşitli nedenler dolayısıyla..Elimden geldiğince kilo bildirimimi aksatmayacağım inşallah çünkü kilo vermeye devam. Nrmyncim sizin için sakıncası yoksa çok fazla paylaşımım olmadan beni kabul eder misiniz yoksa tümden izin mi alayım? Nrmyncim sanırım kendine yeni bir yardımcı bulman gerekecek önümüzdeki haftadan itibaren. Seni yarıyolda bırakmış gibi hissediyorum ama kendimi toparlamam gerekiyor. Bunu yapmazsam sağlığım gitmek üzere...
....
baya zor bir gece geçirdim ben kızlar.
grip mi olucam bilmiyorum.
gece ateşler içindeydim.
bademcikler tokmak gibi..
feci bir halsizlik.
yeni yeni kendime geliyorum.
inş kızıma geçmesin de hiç bişey yok gözümde..
........./COLOR]
turuncu dogum günün kutlu olsun balım nice yaşlara sevdiklerinle birlikte girmek nasip etsin...neşecim eger senin için en dogrusu o ise bırak kendi haline ugrama gerekirse buralar5a inan bende çok bunaldıgımda hiç birşey yapmak kk ya hiç ugramak istemiyordum ama yinede kendimi tutamayıp buralarda buluyordum..giriyordum çünkü işim bilg başında çokta yogun işim olmadıgından genelde online oluyorum..ama senin işin öyle degil sonunda uzak kalman daha kolay..kendine nerede iyi hissediyorsan onu yap..ama ara ara girip kendineden haber ver..gerçi ben seni msnden yakalarım.. kaptanım sagol tebrigin için ee bundan sonra gelemem takıma dogumdan sonra mı diyeyim artık ama yinede çok dikkatli olmam gerek fazla kaçırmadan..
selam kizlar.
TURUNCU'cum dogum gunun kutlu olsun. Yeni yasin sana saglik, mutluluk, basari getirsin.
***turuncucum öncelikle mutlu kutluu yıllarrrrr,
turuncucum arşivi kontrol edip geldim: 52,0 / 61,2 / -9,2 / -17,69% olarak yapıoruz sneing eçtiğimiz haftaki kilo bildirimini, o sebeple bu hafta başlangıç ilon 61,2/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?