• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

offf off nabersiniz kızlar -tatlicadiarzu-
benim biraz canım sıkkın hava basık, nişanlımla kıytırık bi durumdan küstük. birazda kilo aldım daha ne olsun senağlama herhalde bu pizza olayı midemde yer etti. gidemedi :mymeka:
off şu bebişler gelse halay çekicem horon tepicem zeybek bile oynıcam valla:teytey:

Üzülme tatlişim yaa :teselli:
Nişanlınla akşama kalmaz barışırsınız.Bizde genelde öle olur :lepi:
Bu hafta kilo aldıysan haftaya mutlaka verirsin
Sıkma canını emi a.s.

kız khena bozma moralini hemen kendine gel bakalım...bak olumlu haber verirsem oynayacan ama bugün tamamı bak adak yapmış gibi olursun valla..

tamam oynıcam kızz hatta senin için oynayarak kilo vericem Şeniz

Üzülme tatlişim yaa :teselli:
Nişanlınla akşama kalmaz barışırsınız.Bizde genelde öle olur :lepi:
Bu hafta kilo aldıysan haftaya mutlaka verirsin
Sıkma canını emi a.s.

valla barışırız zaten sorun ole büyük değil ama ben onun beynini yerim oyle barışırız herhalde. valla sağolsun alttan almayı öğrendi beyefendi. bide 2 gündür sigarayı bıraktı çok sinirli :delphin: napım ama yaa bende susamıyom bazenn oda hep eski köye yeni adet getiriyo. ben gitmem ama o gelsin :dilcikar:

ayy nesemecim yaa cok uzuldum bak simdi, insan annesi cagirir da gitmez mi? :çok üzgünüm:

oyle annem bisiyler yapmis cagirdi gitmedim diyince ben birden icim cok sey oldu..
peki sonra gittin mi bari?

Kızlar dün annem hamurişi bişiler yapmış çağırdı gitmedim, hem işlerim yoğundu hem de verdiklerimi geri almak istemedim.

Hepinizi çok öpüyorum...Şeniz

93.ETAP***** 1. TAKIM *****

nrymn ( 61,9 % )
neşemeşe ( 75,9 / 75,5 / 0,4 / 0,53% )
hayat70 (59,5 %)
KHENA (65,3 / %)
yasmine8383 (60,1 / %)
herbal (89,8/%)
bhk (72 %)
çelik198408 (71, 5 %)
yulaf (73,9 / )
TuRuNCu (61,2/ %)
TOPLAM ( 691,1 / % )

Hatalı olan yerleri düzeltin fıstıklar. Haftaya ben bu kadar kilo veremem adetim yaklaşıyor inşallah. Hadi bakalımkimler kilo vermiş, herkeş girsin kilosunu:))...

Son düzenleme:

nrymn ( 61,9 % )
hayat70 (59,5 %)
KHENA (65,3 / %)
yasmine8383 (60,1 / %)
herbal (89,8/%)
bhk (72 %)
çelik198408 (71, 5 %)
yulaf (73,9 / )
TuRuNCu (61,2/ 61,1/ 0,1/ 0,16 %)
TOPLAM ( 691,1 / % )

nrymn ( 61,9 % )
hayat70 (59,5 %)
KHENA (65,3 / %)
yasmine8383 (60,1 / %)
herbal (89,8/%)
bhk (72/71/1/1.39 %)
çelik198408 (71, 5 %)
yulaf (73,9 / )
TuRuNCu (61,2/ 61,1/ 0,1/ 0,16 %)
TOPLAM ( 691,1 / % )

Slm kızlar kimse yok ama sizlere haber vermem gerekir...ben gebe yim aldım sonucu ama degerim düşük çıktıgını düşünüyorum yani bende bilmiyorujm şaşkınım...doktorumla konuşayım..sonra emin olacam...

oleyyyyyyyyyyyy ayy çok sevindim canım ya sabahtan beri bakıyorum ama sanki okuduğum yazılar gibi geldiği için dikkat etmedim şimdi bhk neyi tebrik etmiş dedim o zaman farkettimmm. ay çok sevindim hadi hayırlısı ahanda oynamaya başladımmm hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:sm_cool:

Slm kızlar kimse yok ama sizlere haber vermem gerekir...ben gebe yim aldım sonucu ama degerim düşük çıktıgını düşünüyorum yani bende bilmiyorujm şaşkınım...doktorumla konuşayım..sonra emin olacam...

neee ??:ecrin_bebek: ayy gercekten mi? insallah mavis yaa.:sm_cool: :sm_cool: cok sevindim. :teytey:masallah. :nazar:
Allah tamamina erdirsin canim benim. :1hug:
super haber ..

Back