Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ee hayat cim, kac adet bu cig kofteler, onu da bi deyiver de , ona gore gelsin oklavalar..
:))

haftanin seysi(off yaa ben turkceyi unuttum hee. ne diyosunus yaa)

kizlar,

4 adet kofte = 16 yk nohut (yani 1adet kofte=4 yk nohut)

ben nohut yaptim. acaip karnim doyuyo. cok az yag, sarimsak, sogan, cok az sulandirilmis salca (ya da domotes) ekliyorum. kocaman bi tabak oluyo.

hih sey olsun bari, haftanin tavsiyesi..

yk ne herbalim:uhm:

varım varımmmkaydirigubbakcemile5
o zamaann haftanın tavsiyesini de aldıkk hadi diyeteee
ben az önce 1 kupa 5 i bir yerde çayımı da içtima.s
herşey yoludna şimdilikkka.s

mavideniz uğramadı bugün bize,,, mavişş kızzzz naptın bakalımmmmm:uhm:
neşemeşe zaten kaçak??ayy nasıl oldu acaba kızcağız:uhm:

bir haftanın tavsiyesi de benden gelsin,
sabah kahvaltısında, 1 marulu alyorsunuz (içine çiğ köfte koymuyorsunuzzzz!!) içinee 1 dilim peynir, biraz havuç rendesi, 1 domates koyup dürüm yapıyorsunuzzz ımmm çok lezzetliiiia.s

:hooray:1. takım 1. 1 kilo verme yarışması:hooray:

1. celik
2. herbal
3. nrymn
4. bhk
5.hayat

kızlar perşembeye kadar mı?
bir de ödül ve ceza ne olacak...................
ben şimdiden egzersizlere başladım....hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar ben çok kötüyüm, leblebiyle beslenme olur mu ya( Kızlar şubat sonuna kadar 75 olacaktım ya anca 75,4 olabildim. Nermin ve püsküütcüm hepinizden özür diliyorum. Amacıma ulaşamadım ve sağlıkla yemek yemek istiyorum. Yine de iyileşip hemen toparlanıcam inşallah mart sonuna kadar yarışmaya başlama kilom olan 73'üme geri inmek istiyorum ama önce sağlığım tabi...Galiba kendime iyi bakamıyorum kızlar :çok üzgünüm: bişiler yer yemez midem bulanıyor, bağırsaklarımsa iflasta..afedersiniz artık kan gelmeye başladı, sanırım yarın doktor yolu göründü bana...

takımcımmm merhabalarr
paylaşım alanına püsküüt yeni linkler ekledi, kaçıranalrınız olabilir belki diye
kaptım getirdima.s

merhaba kızlar..
bugün biz gezmekteydik.
alışveriş merkezine gittik.
ayaklarıma resmen kara sular indi:bbo:

yanlız söylemeden geçemicem.
herkes iskender yerken öğleyin,
ben salatamı yedim afiyetle :jeyyar:

pek bi huzurlu pek bi mutluyum a.s

yaw ben gelince kimsecikler olmuyo yarışmaya katılımlar sürüyo süper yarışmamız yine cuma sonuçlansın ki perşembenin rehavetiyle diyeti bozmayalım ciciler zaten ben 2 gündür davetteydim çozuttum bakalım yarı n temizlik spor falan derken yakarım inş öpüldünüz

Merhabalar :)
Bende kilo vermek isteyenlerdenim fakat böyle takımlar halinde kilo verme grupları kapandı mı? Birisi beni bilgilendirirse gerçekten sevineceğim :)

merhabalarr,
takımlara alımalr devam ediyor evet, takım kontejanı 12
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iflama-yarismasina-katilmak-isteyenler-5.html
bu adrese msj bırakırsan, takım kaptanları seni davet edecektira.s.

biizm takımımız 12 kişilik kontejanını doldurmuştur canım bilgine,

sağlıklı kilo vermeler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…