• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ee hayat cim, kac adet bu cig kofteler, onu da bi deyiver de , ona gore gelsin oklavalar..
:))

selam çıtırlar...
bugün 8.00 gibi normal hayat kahvaltısı...
saat13.00 gibi yarım dilim ekmek ve 3 dilim peynir
20.00 gibideeeee :tomato:oklavaları görür gibiyimmmmmm çiğ köftedelikafaduldendelikafadulden......................:utangac::utangac:

haftanin seysi(off yaa ben turkceyi unuttum hee. ne diyosunus yaa)

kizlar,

4 adet kofte = 16 yk nohut (yani 1adet kofte=4 yk nohut)

ben nohut yaptim. acaip karnim doyuyo. cok az yag, sarimsak, sogan, cok az sulandirilmis salca (ya da domotes) ekliyorum. kocaman bi tabak oluyo.

hih sey olsun bari, haftanin tavsiyesi..

haftanin seysi(off yaa ben turkceyi unuttum hee. ne diyosunus yaa)

kizlar,

4 adet kofte = 16 yk nohut (yani 1adet kofte=4 yk nohut)

ben nohut yaptim. acaip karnim doyuyo. cok az yag, sarimsak, sogan, cok az sulandirilmis salca (ya da domotes) ekliyorum. kocaman bi tabak oluyo.

hih sey olsun bari, haftanin tavsiyesi..

yk ne herbalim:uhm:

ee sen de gittin seker, nerelerdesin bakiim.. bakalim bu hafta napicaz .
ucari kacari yok. kac kilo oldugun farketmiyo, 1 kilo vercez? yaris budur? var misin nrymn ? hadi ya gorelim seni 1 kilo verebilirsin. spor var, hamur isi hiicc yok. anlastik mi seker kaptan?? oyle bi isirik felan da yok. ogun de atlamican. oyle pis diyet de yapmicaz, carsamba haric ;)

celik ben varim varim.

1 kilo veriyoruz yarismasi katilimcilari:)
1.celik
2.herbal
3.nry??
4.?
varım varımmmkaydirigubbakcemile5
o zamaann haftanın tavsiyesini de aldıkk hadi diyeteee
ben az önce 1 kupa 5 i bir yerde çayımı da içtima.s
herşey yoludna şimdilikkka.s

mavideniz uğramadı bugün bize,,, mavişş kızzzz naptın bakalımmmmm:uhm:
neşemeşe zaten kaçak??ayy nasıl oldu acaba kızcağız:uhm:

bir haftanın tavsiyesi de benden gelsin,
sabah kahvaltısında, 1 marulu alyorsunuz (içine çiğ köfte koymuyorsunuzzzz!!) içinee 1 dilim peynir, biraz havuç rendesi, 1 domates koyup dürüm yapıyorsunuzzz ımmm çok lezzetliiiia.s

:hooray:1. takım 1. 1 kilo verme yarışması:hooray:

1. celik
2. herbal
3. nrymn
4. bhk
5.hayat

kızlar perşembeye kadar mı?
bir de ödül ve ceza ne olacak...................
ben şimdiden egzersizlere başladım....hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar ben çok kötüyüm, leblebiyle beslenme olur mu ya:(( Kızlar şubat sonuna kadar 75 olacaktım ya anca 75,4 olabildim. Nermin ve püsküütcüm hepinizden özür diliyorum. Amacıma ulaşamadım ve sağlıkla yemek yemek istiyorum. Yine de iyileşip hemen toparlanıcam inşallah mart sonuna kadar yarışmaya başlama kilom olan 73'üme geri inmek istiyorum ama önce sağlığım tabi...Galiba kendime iyi bakamıyorum kızlar :çok üzgünüm: bişiler yer yemez midem bulanıyor, bağırsaklarımsa iflasta..afedersiniz artık kan gelmeye başladı, sanırım yarın doktor yolu göründü bana...

takımcımmm merhabalarr
paylaşım alanına püsküüt yeni linkler ekledi, kaçıranalrınız olabilir belki diye
kaptım getirdima.s

Herkese iyi Pazarlar arkadaşlar.. a.s.

"Bugüne kadar kim kaç kilo verdi?" listemiz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/5521529-mesaj18.html

"Bu hafta neler oldu?" mesajımız ve dolayısı ile mezunlarımızın karneleri ve takımlarımızın başarı tarihçeleri de hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/5521596-mesaj26.html

Ayrıca 93. etapla ilgili değinmek istediğim bir kaç konu var:

1. Takım : 93. etaptaki yeni üyeniz "Turuncu" daha önce kapatılmış olan, eski 13. Takım üyesi olan Turuncu mu? Yoksa sadece isim benzerliği mi?

4. Takım : Yeni üyeniz yellowdaisy daha önce 7. takımdan diskalifiye edilmişti. Daha önce diskalifiye edilen yarışmacının yeniden yarışmaya alındığına şahit olmadığım için ilgimi çekti bu durum. Herhalde geçmiş konuşup bir anlaşmaya varmış olmalısınız..

5. Takım : GÜL78 in geri dönmek üzere ayrıldığı bilgisi 92. etapta verilmişti. Bilgiyi her etap tekrarlamayalım. Gittiği etap söylememiz yeterli..Bu uyarımın sebebini yazayım. Mevcutları toplarken "e-ee bu fark da nereden çıktı?" diye kalıyorum.. Sonra takım takım baştan kontrol etmem gerekiyor. Bu da zaman kaybı.

Genel Bilgi :
1- Bireysel listemizde mevcut kişi sayısı 126 görünürken, magazin mesajımızda 124 gözükmektedir. Bunun sebebi, 93. etapta mezun olan iki arkadaşımızın (kadis ve berith) karnelerine ilgili notu düşebilmem için bireysel listede gösterme zorunluluğumdu. Ancak artık yarışmacı olmadıkları için doğal olarak 94. etap başlangıç listesinde yer almadılar.

2- 93. etapta, yellowdaisy / emel42 / duru16 "çok eski üye" olarak geri dönmüşlerdir. Hepsinin de etap başlangıç kiloları doğrudur. Takım kaptanlarına, gösterdikleri özen için teşekkür ederim.

3- Etap birincilerinin deneyimlerini paylaşmaları zorunludur. Bu konuda gerek etap birincisinin, özellikle de takım kaptanının dikkat etmesini rica ediyorum. Son zamanlarda bu iş yine aksamaya başladı. Bu hafta yellowdaisy ve JUJU dan gerekli özeni göstermesini rica ediyorum.

"neşemeşe" ye özel not:

Analiz raporlarını hazırladığımda; seninle ilgili düşündüğüm cezayı da yazacağım.. yerimseniben

merhaba kızlar..
bugün biz gezmekteydik.
alışveriş merkezine gittik.
ayaklarıma resmen kara sular indi:bbo:

yanlız söylemeden geçemicem.
herkes iskender yerken öğleyin,
ben salatamı yedim afiyetle :jeyyar:

pek bi huzurlu pek bi mutluyum a.s

yaw ben gelince kimsecikler olmuyo yarışmaya katılımlar sürüyo süper yarışmamız yine cuma sonuçlansın ki perşembenin rehavetiyle diyeti bozmayalım ciciler zaten ben 2 gündür davetteydim çozuttum bakalım yarı n temizlik spor falan derken yakarım inş öpüldünüz

Merhabalar :)
Bende kilo vermek isteyenlerdenim fakat böyle takımlar halinde kilo verme grupları kapandı mı? Birisi beni bilgilendirirse gerçekten sevineceğim :)

merhabalarr,
takımlara alımalr devam ediyor evet, takım kontejanı 12
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...iflama-yarismasina-katilmak-isteyenler-5.html
bu adrese msj bırakırsan, takım kaptanları seni davet edecektira.s.

biizm takımımız 12 kişilik kontejanını doldurmuştur canım bilgine,

sağlıklı kilo vermeler dilerim:nazar:

Back