Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herbalim ilac iccem malum sebepten dolayi onun yuzunden cesaret edemedim lapaya ama oglen ve aksam corba icicem. yrn gorcez tartida nasil oldugumuzu =)
herbalcim canim ozelden yolladim mesaj =)
ayy herbalım yarın bildirim yapalım cumada bizim yarış açıklansın olur mu canikom hem son günler daha hırslı oluyoz 1 gün daha sıkı diyet yaparız ben kilo verdiysem oğlumun sayesindedir benim hiç bi çabam olamadı sanırım ya aslındaq eskiye göre pis boğazlık yapmıyom ama seninde dediğin gibi öğün aralarında şunun ucundan alayım bununtadına bakayım derken kendimi kötü hissediyorum yok benim çözüm sporda spor yaparken daha sadıkoluyorum diyetime
aynen kilo takip çizelgemdeki gibi hissediyorum nasıl çıkcam yarın tartıya offfffkilo vermişimdir ama az
9.30 peynir, zeytin, domates,biber, yarım dlim ekmek, bir dilim kek, kahve
14.00 beş altı tane leblebi
18.00 iki avuç beyaz lebebi ve az dondurma
19.00 bir kase çorba, iki dlim peynir
update kullaniyoruz tabi ama bilmeyenler icin de guncellemek diyelim :)
bu hafta yulafi onur kolu seciyorum. ortaokulda hep beni onur kolu secerlerdi hehehe.
eferin kiz yulaf var ya, sIki diyet yaptin, bol su ictin. elma-ssirkeli suyu hic birakmadin. cd aldin. super gidiyosun masallah.
ama genclik iste. sen daha ogrencisin dimi? bekar sultansin tabii. hedefe kilitlenip, calisiyon .
guncelleme de super oldu, dilimin ucundaydi. gerci o da pek anlasilmaz , "kilo cizelgeni guncelledin mi bacim" ?-tatlicadiarzu- hehe . acaba bunun daha halkvari bi tabiri yok mu hakkaten.