Canım ceza yedik sanırım kimse yok birisi kaptan olsun blu tatile gitmiş kaptanımızda yoğun burdan duyuralım kaptan yada haftalık bildirimleri yapacak birisi gelsin ben yapardım ama bu hafta çok yoğunum memlekete gideceğim kuzenimin düğünü var o yüzden acil kaptan lazımKizlar listeden kim sorumlu ortada pek kimse yok? Oglenden beri liste soran yapan olmamis ? Ceza filan deniliyor ? Suan liste sorumlusu yada gecici yada kalici kaptanimiz kim acaba? ?????????????
Evet acil bir kaptan lazimCanım ceza yedik sanırım kimse yok birisi kaptan olsun blu tatile gitmiş kaptanımızda yoğun burdan duyuralım kaptan yada haftalık bildirimleri yapacak birisi gelsin ben yapardım ama bu hafta çok yoğunum memlekete gideceğim kuzenimin düğünü var o yüzden acil kaptan lazım
ben ikinciye çalışmalara başladım olursa doğumdan sonra beraber devam deriz olmazsa da oluncaya kadar kilo vermeye devam
Yürüyüş bandı işini de çözdün haftaya bekliyorum o zman
ge
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine
Oh canım çok güzel yerdesin tadını çıkar bende memlekete gidicem bu sefer düğün var annemdeydim yeni geldim yine yolculuk var bu arada canım sanırım takım ceza yemiş kapatilacakmis kaptanımız öyle demişKızlar burda hava çok güzel tam benlik. Gece soba bile yakıyoruz o denli soğuyor yanigündüzleri de yakmayan güzel bi sıcklık var. 4 yavru 1 anne 5 kedimiz 2 yavru sivas kangalımız civcivlerimiz tavuklarımız var asya gayet mutlu salıncaktan inmek bile istemiyor kedileri köpekleri görünce kendinden geçiyor zaten her yer yeşil valla çok çok iyi geldi bana. Şu hastalıklar da nazar boncuğu olsun ne yapalım. İnternetim bitmişti takip edemedim. Kilolar gidiyor değil mi? Kaptanımız yeni kaptan arıyordu. Yeni kaptan kim oldu. Takipteyim artık menülere dikkat
Takimin kapanacak olmasina uzuldum... Ben de Hakkim helal olsun size de deadline hanima da... emeklerinize saglik...Kızlar cuma kimse eksik kalmasın diye listeyi paylaşıma tasimadim sonra da takıma ugrayamadim... ama maalesef ki benim de isim gücüm tek burası degilgece bakayım dedim uyuyakalmışım sonra da daha bakamadım... Artk takım kapanirsa da yapacak birşey yok kaptanımız yogun düğünü var bu ara onun da ilgilenme şansı yok ben de şu sıralar ilgilenecek gibi değilim uğrayamiyorum bile.... Eğer bir süre idare edebilecek biri olursa takım kapanmasın ama böyle ortada kalacaksa da olmuyor hayırlısı olsun... Takım kapanirsa diğer takımlara üyeler tasinir.... Mümkün olduğunca bizler yine görüşmeye devam ederiz... Yine de herkes hakkını helal etsin benden yana varsa hakkım helal olsun... Seviyorum sizleri...
Takımın kapanacagina üzüldüm canım gerçekten birisi keşke kaptan olsada kapanmasaydi iyiydi ben isterdim ama çok yoğunum yoksa yapardım hayırlısı artık canım benimde helal olsun sende helal et yine görüşürüzKızlar cuma kimse eksik kalmasın diye listeyi paylaşıma tasimadim sonra da takıma ugrayamadim... ama maalesef ki benim de isim gücüm tek burası degilgece bakayım dedim uyuyakalmışım sonra da daha bakamadım... Artk takım kapanirsa da yapacak birşey yok kaptanımız yogun düğünü var bu ara onun da ilgilenme şansı yok ben de şu sıralar ilgilenecek gibi değilim uğrayamiyorum bile.... Eğer bir süre idare edebilecek biri olursa takım kapanmasın ama böyle ortada kalacaksa da olmuyor hayırlısı olsun... Takım kapanirsa diğer takımlara üyeler tasinir.... Mümkün olduğunca bizler yine görüşmeye devam ederiz... Yine de herkes hakkını helal etsin benden yana varsa hakkım helal olsun... Seviyorum sizleri...
Aynen canım bende yapardım bu hafta çok yoğunum sonrası anneme gidiyorum internet sorunu mobil kullanmak zorundayım keşke yapan olsada kapanmasaTakımın kapanmasına bende çok üzüldüm işim yoğun olmasa yapardım hepinizin emeğine sağlık helal olsun canım hakkım
Kızlar cuma kimse eksik kalmasın diye listeyi paylaşıma tasimadim sonra da takıma ugrayamadim... ama maalesef ki benim de isim gücüm tek burası degilgece bakayım dedim uyuyakalmışım sonra da daha bakamadım... Artk takım kapanirsa da yapacak birşey yok kaptanımız yogun düğünü var bu ara onun da ilgilenme şansı yok ben de şu sıralar ilgilenecek gibi değilim uğrayamiyorum bile.... Eğer bir süre idare edebilecek biri olursa takım kapanmasın ama böyle ortada kalacaksa da olmuyor hayırlısı olsun... Takım kapanirsa diğer takımlara üyeler tasinir.... Mümkün olduğunca bizler yine görüşmeye devam ederiz... Yine de herkes hakkını helal etsin benden yana varsa hakkım helal olsun... Seviyorum sizleri...
Canım benim inşallah takım arkadaşı oluruz yine sen ve diğer arkadaşlarım çok iyiydik benimde varsa hakkım helal olsun sizde helal edin hepimiz incecik oluruz inşallah kızlar görüşmek üzere hoşçakalınHerkesi çok opuyorum arkadaslarbaska takimlarda yada sayfalarda karsilasiriz belkide herkese istedigi kiloya ulasmasini ve hayallerindeki herseyi basarmasini diliyorum bir hakkim yok ama varsada helal olsun tabiki bepinizi seviyorum arkadaslar sevgiyle kalin
Evet canm cok iyiydikCanım benim inşallah takım arkadaşı oluruz yine sen ve diğer arkadaşlarım çok iyiydik benimde varsa hakkım helal olsun sizde helal edin hepimiz incecik oluruz inşallah kızlar görüşmek üzere hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?