Bende etiketlerim canım unuturmuyumEvet canm cok iyiydik baska sayfada yine bir araya gelelim ben sizi unutmam etiketler cagiririrm ki baska sayfalardan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım
- Konu Sahibi seaBahAR
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canim sayfa kapandi takim dagildikızlar kaptanım deadline 2 haftalık izin istiyorum sizden .2 haftalık izne ayrılabilirken.sehir dışındayım
- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Kızlar beni de etiketleyin giderseniz hakkım helal olsun varsa herkese sizde helal edin çok güzeldik
- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.819
- 1.223
Arkadaşlar iyi geceler herkese
Takımı kapatıyorsunuz anladığım kadarıyla ama öyle takımı kapattık hadi eyvallah diye bir şey yok. Bu Cuma son kez bildirim yapılması lazım. Başka takıma geçecek varsa bu hafta geçsin geçmeyen veya mezun olan varsa onlarla liste yapılarak son kez liste yapılır. Lütfen bir kişi listede olan herkesi etiketlesin bu Cuma bildirimler yapılsın.
Toparlayacak olursak şimdi 3 hakkınız var.
1. Diğer takımlarda devam edebilirsiniz. Bunun için cumadan önce mutlaka geçmek istediğiniz takımın kaptanıyla görüşüp bu Cuma o takımın listesinde yer almanız lazım.
2. Hedefinizin %80 ine geldiyseniz mezun olabilirsiniz. Eğer hedefinize yaklaştıysanız ama hesaplamayı bilmiyorsanız yazın ben hesaplarım sizin için.
3. Bu cuma izine ayrılırsınız. 2 hafta ara verip başka takımlara o zaman geçebilirsiniz. Ya da çok ilerde de dönebilirsiniz.
Eğer cumaya kadar herhangi bir şekilde bildirimde bulunmayan listedeki arkadaşlar için kendi isteğiyle ayrıldı yazarız ve 6 ay yarışmaya dönemezler.
Cuma olmadan kararınızı bildirin arkadaşlar. Sevgilerimle
Takımı kapatıyorsunuz anladığım kadarıyla ama öyle takımı kapattık hadi eyvallah diye bir şey yok. Bu Cuma son kez bildirim yapılması lazım. Başka takıma geçecek varsa bu hafta geçsin geçmeyen veya mezun olan varsa onlarla liste yapılarak son kez liste yapılır. Lütfen bir kişi listede olan herkesi etiketlesin bu Cuma bildirimler yapılsın.
1. Diğer takımlarda devam edebilirsiniz. Bunun için cumadan önce mutlaka geçmek istediğiniz takımın kaptanıyla görüşüp bu Cuma o takımın listesinde yer almanız lazım.
2. Hedefinizin %80 ine geldiyseniz mezun olabilirsiniz. Eğer hedefinize yaklaştıysanız ama hesaplamayı bilmiyorsanız yazın ben hesaplarım sizin için.
3. Bu cuma izine ayrılırsınız. 2 hafta ara verip başka takımlara o zaman geçebilirsiniz. Ya da çok ilerde de dönebilirsiniz.
Eğer cumaya kadar herhangi bir şekilde bildirimde bulunmayan listedeki arkadaşlar için kendi isteğiyle ayrıldı yazarız ve 6 ay yarışmaya dönemezler.
- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Peki zaten izinde idiysek ne olucak acaba ? Ben ve bazi arkadaslarim izine ayrilmis durumdaydik da ?Arkadaşlar iyi geceler herkese
- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.819
- 1.223
Direk istediğiniz takımdan devam edebilirsiniz canım.Peki zaten izinde idiysek ne olucak acaba ? Ben ve bazi arkadaslarim izine ayrilmis durumdaydik da ?
O zaman kendimize takım bulalım canımPeki zaten izinde idiysek ne olucak acaba ? Ben ve bazi arkadaslarim izine ayrilmis durumdaydik da ?
- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Tesekkur ederiz canmDirek istediğiniz takımdan devam edebilirsiniz canım.
- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canm takimlara bir goz attim hatta bir iki yazdm ve girmeye yeltenip sonra vazgectim acaba direk sıkı diyete baslaya bilirmiyim emin olamadm yani takim icin biraz daha beklesem mi diye dusundum ama sayfalara giriyorm kalori sayimi sayfasini filan takip ediyorum simdi 7.takimi bide biraz takip ediyorum ama bilmiyorum takim temposuna direk uyabilirmiyiz sence napalimO zaman kendimize takım bulalım canım
- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.819
- 1.223
Zaten izinde olduğunuz için hemen listeye girmenize gerek yok canım. İstediğiniz takımda deneme yapabilirsiniz. Hani ilk etapta deneme süresi oldu ya onun gibi olur.Canm takimlara bir goz attim hatta bir iki yazdm ve girmeye yeltenip sonra vazgectim acaba direk sıkı diyete baslaya bilirmiyim emin olamadm yani takim icin biraz daha beklesem mi diye dusundum ama sayfalara giriyorm kalori sayimi sayfasini filan takip ediyorum simdi 7.takimi bide biraz takip ediyorum ama bilmiyorum takim temposuna direk uyabilirmiyiz sence napalim
Bir de zaten listeye girmek için izine ayrıldığınız kilodan fazla olmamak lazım. Eğer fazlaysanız onu verene kadar da takıma uyum sağlamış olursunuz
Ben mesela izne ayrıldığım kiloya daha dönemedim evet o şekilde olabilir bilmiyorum artık deneyelimZaten izinde olduğunuz için hemen listeye girmenize gerek yok canım. İstediğiniz takımda deneme yapabilirsiniz. Hani ilk etapta deneme süresi oldu ya onun gibi olur.
Bir de zaten listeye girmek için izine ayrıldığınız kilodan fazla olmamak lazım. Eğer fazlaysanız onu verene kadar da takıma uyum sağlamış olursunuz
Evet canım haklısın direk o psikolojiye girebilirmiyiz bilmiyorum ben izne ayrılalı çok oldu ama diyetisyene gittim yarın listemi alicam istesemde istemesemde sıkı tutmam lazım gel bir takım yapalım buradaki arkadaşlarla takılırızCanm takimlara bir goz attim hatta bir iki yazdm ve girmeye yeltenip sonra vazgectim acaba direk sıkı diyete baslaya bilirmiyim emin olamadm yani takim icin biraz daha beklesem mi diye dusundum ama sayfalara giriyorm kalori sayimi sayfasini filan takip ediyorum simdi 7.takimi bide biraz takip ediyorum ama bilmiyorum takim temposuna direk uyabilirmiyiz sence napalim
- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
Evet canım haklısın direk o psikolojiye girebilirmiyiz bilmiyorum ben izne ayrılalı çok oldu ama diyetisyene gittim yarın listemi alicam istesemde istemesemde sıkı tutmam lazım gel bir takım yapalım buradaki arkadaşlarla takılırız
Kızlar bende başka bir takıma kendimi hazır hissetmiyor gibiyim açıkcası Anka hiçbir takıma girmesem 6 ay beklemem mi gerekiyor tekrar katılmak istediğimde?
- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.819
- 1.223
Hayır canım Cuma kilonu bildirirsin izinli yazarız kendini hazır hissedince istediğin takımdan devam edersinKızlar bende başka bir takıma kendimi hazır hissetmiyor gibiyim açıkcası Anka hiçbir takıma girmesem 6 ay beklemem mi gerekiyor tekrar katılmak istediğimde?
Ben zaten izinliyim listede değilim o zaman sorun yok dimiHayır canım Cuma kilonu bildirirsin izinli yazarız kendini hazır hissedince istediğin takımdan devam edersin
- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
Hayır canım Cuma kilonu bildirirsin izinli yazarız kendini hazır hissedince istediğin takımdan devam edersin
Tamam canım çok sağol
- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canm ortada kalma yok bazilari baska takima gecicecek bazilarida cuma kilo bildirimi ile izin istiycekbaska takima gecene kadar izinde kalacak sende cuma kilo bildirimin ile birlikte mezuniyet iste senide mezun etsinler canmOrtalık fena olmuş kızlar yaa ben hiç bakamıyorum şimdi bi fırsatta bakayım dedim .Ben mezun olurum diyordum kaldım mı şimdi öylece tüh...
Herkesler iyidir inş hayat nasl gidiyor canlar ..