Aynen canım kan değerleri önemli belki ondan iştahım açık evet yazın bende zor kilo veriyorum hatta alırım kış daha iyi yazın herşey var dondurması çeşit çeşit meyvesi işimiz zorCok iyi dusunmussun canm hemde kan degerlerine bir bakilmis olur kilo verdikten sonra degerlerde degisim olabiliyor bakilmasi cok iyi ben de tekrar tatile gitmeden şu aralarda ne verirsem kâr diye bakiyorum tatiller de fena bozuyor insanyazin kilo vermek zor iş
Canım***1. TAKIM 574-575. ETAP***
chihiro79 (59////%)
Sevilay80 (74.3/)
merkerdemus (64.1//%)
Saglikliyasamgunlugumm(61.2/62.9/%)
Gunayfur(56.5///%)
Fitblack(65.5//%)
Bluegreeneyes(61.5//%)
Uzunince(71.4//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65
Punka(61.9////%) yeni üye takıma geliş tarihi: 18 Mayıs başlangıç kilosu:61.5 hedef:55
1. takım ortalaması %
Kızlar bildirimleri 12 kadar tamamlayalim lütfen
chihiro79 sevilay80 M merkerdemus @Saglikliyasamgunlugumm G Gunayfur fitblack U uzunince punka
canim beni eklermisn 75 kilom.kizlar afedersiniz .bayram olumsuz etkiledi artı dün regl oldum***1. TAKIM 574-575. ETAP***
chihiro79 (59////%)
Sevilay80 (74.3/)
merkerdemus (64.1//%)
Saglikliyasamgunlugumm(61.2/62.9/%)
Gunayfur(56.5///%)
Fitblack(65.5//%)
Bluegreeneyes(61.5//%)
Uzunince(71.4//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65
Punka(61.9////%) yeni üye takıma geliş tarihi: 18 Mayıs başlangıç kilosu:61.5 hedef:55
1. takım ortalaması %
Kızlar bildirimleri 12 kadar tamamlayalim lütfen
chihiro79 sevilay80 M merkerdemus @Saglikliyasamgunlugumm G Gunayfur fitblack U uzunince punka
Hakkinda hayirlisi olsun canm gercekten cok zor Allah yardimcin olsunBenim bilgiler doğrudur.. Mezuniyetim onaylanır inş . Son zamanlar da pek giremiyordum..
Şuan memleketteyim kesin ayrılma kararı aldım ama ailem dahil herkes son bi şans diyo ama ben ne onun ne de ailesinin yüzünü görmek istemiyorum.. Nasıl yapacam bunu onu da bilmiyorum tekrar bi şans çok zor bana göre
Dua bekliyorum herkesten aldığım karar hayırlı olan olsun inş
Çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı olur inşallahBenim bilgiler doğrudur.. Mezuniyetim onaylanır inş . Son zamanlar da pek giremiyordum..
Şuan memleketteyim kesin ayrılma kararı aldım ama ailem dahil herkes son bi şans diyo ama ben ne onun ne de ailesinin yüzünü görmek istemiyorum.. Nasıl yapacam bunu onu da bilmiyorum tekrar bi şans çok zor bana göre
Dua bekliyorum herkesten aldığım karar hayırlı olan olsun inş
Harikasın canımKahvalti: 1haslanmis yumurta,1dilim peynir,1 dilim domates,yarm dilim kepek ekmegi, sutlu kahve
Oglen:1cay kasigi zeytin yagi ve bir yumurta ile yapilmis menemen,iki kasik yogurt,bir dilim tambugday ekmegi
Ara:200grm cilekli yogurt,2ceviz
Aksam: tavuk cevirme (bir baget, bir parca gogus) yaninda sogan,domates,biber,bir parca ince lavas (bir el kadar parca)
Spor sabah 12de
25 dakika boyunca kosu bandi ile 5.5 ve 7 arasi hizda kosu yaptm
30 dakika kondisyon bisikleti
30 mekik,30 gogus
2.5lt su
Sağol canm bu karardan dönmek istemiyorum babam surat ediyor. canım sıkılıyorHakkinda hayirlisi olsun canm gercekten cok zor Allah yardimcin olsun
Senin icin en dogrusu hangisi olur sen daha iyi bilirsin canm cocuklarda var zor olucak ve ailenin bu zor surecde yanin da olmasi cok onemli insallah destek olurlar ama belki babanda sadece uzuldugu icin surati asikdir canm yoksa oda mutlulugunu ister senin vericegin karar ne olursa olsun arkanda olur diye umuyorumSağol canm bu karardan dönmek istemiyorum babam surat ediyor. canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?