12. Takim da kapanmis durumda mi?Kızlar yarın bildirimleri erkenden yapalım ben listeyi toplarım
siz 12. Takim kaptaniydiniz galiba ama takim kapandimi acaba ve siz ne durumdasiniz izindemisiniz acaba?12. Takim da kapanmis durumda mi?
Bende burda ki grup kapanmasin diye acaba siz bize kaptanlik yapabilirmisinEvet hamile kalınca zor oldu kapattık. Doğumdan sonra açarım inşallah. Ben en son mezun olmuştum ama alıyorum tabii yine :)
Canım bana yardım ederseniz yapabilirim kapanmasin takımımızBende burda ki grup kapanmasin diye acaba siz bize kaptanlik yapabilirmisindiye dusundum de
bence cok iyi olur canmCanım bana yardım ederseniz yapabilirim kapanmasin takımımız
Maalesef canım vaktim olmuyor yetişemiyorumBende burda ki grup kapanmasin diye acaba siz bize kaptanlik yapabilirmisindiye dusundum de
Eğer öyle düşünceniz varsa Kesinleştirin. Yarın son bildirim yapılıp kilitlenecekti takım.bence cok iyi olur canmbana uyar
Y YesilinBuyusu nerelerdesin canmsen de yardm et hep beraber takimimiz kapanmasn olur mu girebiliyormusun buralara yyesil ??
Tamam o zaman canım zaten bildiğim kadarıyla blu 2 hafta yok o gelene kadar beraber idare edelim normalde bende yoktum ama iptal oldu gidemedimbence cok iyi olur canmbana uyar
Y YesilinBuyusu nerelerdesin canmsen de yardm et hep beraber takimimiz kapanmasn olur mu girebiliyormusun buralara yyesil ??
Ne diyosunEğer öyle düşünceniz varsa Kesinleştirin. Yarın son bildirim yapılıp kilitlenecekti takım.
Tamam canm ben burda olurum ama listeyi kime bildircez nasl yapicaz hic bilmiyorumNe diyosunblonde ambition cum ben varım ama nasıl olacak bilmiyorum yardım ederseniz olur
Diğer takımlardan yardım isteriz canımTamam canm ben burda olurum ama listeyi kime bildircez nasl yapicaz hic bilmiyorum
Tamam canm anlastkDiğer takımlardan yardım isteriz canım
Diğer takımlardan yardım isteriz canım
Tamam canm anlastk
Canım biz takım kapanmasin istiyoruz veKızlar listeyi yapmak için geldim ben uzun bir süre maalesef olamayacagim takımı idare edebilecek biri varsa kapanmasın ama yoksa kapansın bu işler nasıl oluyor fazla bilgim yok ama diğer takımlara transfer oluyor diye okumuştum lütfen herkes izne veye hangi takıma geçmek istiyorsa o takımla görüşüp 1-2 saat içinde bildirim yaparsanız memnun olurumfazla zamanım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?