Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Al benden de o kadar. Kendimi mutlu etmek rahatlamak icin yiyorum. Hep yiyici oldugum icin zaten hic zayif olamadim
Evet canım en büyük sıkıntı stresliyken yemek bunu nasıl yenicem bilmiyorum çocuk hastaydı kaç gündür stresten yedim ve kilo artışı oldu

Kusura bakmayin. Bu sabah laptopum bozuldu. Hic giremedim. Regl donemi oldugum icin bu hafta hep artidaydim. Hala oyleyim.
Gecen hafta: 72.1
Bu hafta: 72.5
Fark: +0.4
Yuzde: 0.55
Canm artıda olduğun için seni listeye alamıyorum haftaya alırız

***1. TAKIM 572. ETAP***

chihiro79 (60/59/1/%1.66)
Sevilay80 (74.5/74.3/0.2/%0.26 )
Mirafatos (69.1//%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
nil u mihr(/70//% )bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (64.5/64/0.5/%0.77)
minemelek2015 (54.4//%)2.kez bildirimde bulunmadi
Saglikliyasamgunlugumm(62.8/62.7/0.1/%0.16)
Zensim(67.9//) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Gunayfur(57/56.5/0.5/%0.87)
Fitblack(65.8/65.1/0.7/%1.06)
Bluegreeneyes(62.5/62/0.5/%0.8)

1. takım ortalaması %0.508

deadline paylaşıma taşıyorum kaptanim

Ah bu kocalar zaten. Neyseki sen yiyenlerden değilsin canım ama keşke hayatımızda strest olmasa tabii. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş canım ya bel ağrısı kasık ağrısı ondanmış. İki güntür çok kötüydüm şükür bugün daha iyiyim çok sağol canım.

Ben geçen yazdım ama görmedin sanırım arada kaynadı. Dilara koçak ın ödem atan çayı var ben ne zaman yapsam net 1 kilo frk ediyor. Youtube da tarifi var. Bi denemeni tavsiye ederim. Kime yaptıysam çok memnun kaldı.

Tam bunu okurken soda ayran içiyodum çok severim bende rahatlık veriyor gerçekten.

Asya da da olmuşmuydu canım enfeksiyon. Dikkat edeceksin canım her şeye sağlıklı sıhhatli gelsin inş :) n

Ben artık mücadeleyi bıraktım anası gil varken aynı terane yokken ayrı bi kalın ağrısı inş bi gün düzelir inş.

Evet canım asyada da olmuştu hatta hamile olduğumu o gün öğrenmiştim. Gerçekten gebelikte kötü oluyor normalden kat kat fazla hissediliyor ağrısı. Canım sen yoktun burda baya bi döktük eski defterleri dertleştik inşallah iyi olur ne diyeyim bilemiyorum.

Herkese rezil edicem kararlıyım diyosun yani üfff bari mezuramı götüreyim aynı mezura olsun. heryerim şiş ama yaaaa. Kilo alan insan ölçü verir mi yaaaa

Allah seni emi
olsunn anı gibi olacak, hamişlik ölçüleri ne güzel işte hem kol ve bacağı incelteceğiz ben kararlıyım

Canım artık dolunay mi etkiliyor benim bitmeyen tatlı isteklerimmi bilmiyorum durum bu düzeltmem lazım yazın zayıf olmak istiyorum artık
canım tatlı yedikçe yedirir. yalnız değilsin. ben şimdi başlasam 1-2 yesem ipin ucu kaçsa sürekli canım ister. böyle lanet bir şey rafine şeker.evde bile barındırmıyorum ondan. canın tatlı çektikçe meyve yemeye çalış birden her şeyi kısma. sonra meyve porsiyonlarını da azaltırsın. bak ben tüm ananas yediğim halde 700 gr vermişim bu hafta ki sadece 1 kere spora gidebildim. sağlıklı şeker vücutta yağa dönüşmüyor çünkü

Canım ananas bana göre tamamen masum sonuçta meyve tamam meyveninde şekeri var ama diğerleri öyle mi en iyisi meyve yemek zaten rafine şekeri yedikçe yediriyor sen ondan kilo almadın hatta verdin

Canım ananas bana göre tamamen masum sonuçta meyve tamam meyveninde şekeri var ama diğerleri öyle mi en iyisi meyve yemek zaten rafine şekeri yedikçe yediriyor sen ondan kilo almadın hatta verdin
hah işte aynen en büyük kaçamağın benim gibi olsun fazla fazla meyve olsun diyetisyenime yazdığımda öğle yemeğini atla dedi ama yedim valla diyetisyenlere kalsak halimiz harap. ölelim acımızdan

ayy bir şey kalmamış magicck 2 haftada verirsin valla sen onu, hadi şöyle bir 15 gün sık biraz kendini listede olunca insanda sorumluluk oluyor zaten
Inşallah canım ya bu arada ayrıldığım kilo aynı zamanda hedef kilomdu yani 60 o ara karar verememiştim yoksa mezundum ama 60 in altına düşmek istiyorum

hah işte aynen en büyük kaçamağın benim gibi olsun fazla fazla meyve olsun diyetisyenime yazdığımda öğle yemeğini atla dedi ama yedim valla diyetisyenlere kalsak halimiz harap. ölelim acımızdan
Tamam black cim bundan sonra kaçamağım meyve buna karar verdim mesela çilek kiraz oh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…