• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ben asyada deli gibi limon yedim. Sodayı limonla içiyodum yeşillikleri limonlayıp yiyodum. Sürekli ekşi yedim tatlı çok nadir yemişimdir. Bakalım öğrenir öğrenmez yazarım artık.
Ya iste canim bu farkli demekki onu sana soyleyecektim belki bu erkek diye hayırlısı canım inşallah

Zaten lavabo sıkıntım var gidemiyorum kuzum her yerde çok sağol ilgin için. :KK200: inşallan yarına kadar daha iyi olurum.
Idrar yolları hamilelikte en fazla görülen şey çok kötü canım ya geçmiş olsun ama ilk aylarda olur demişti doktor bana sonra düzelir dedi bol su içmek lazımmış ben hiç içemiyordum sen allahtan suyu güzel iciyorsun

tabiii

yeni uye katılım formu

Kullanıcı Adı : PUNKA
İsim (İsteğe Bağlı ): PINAR
Mesleginiz: BANKACI
Yaşınız : 45
Medeni Durumunuz : EVLİ
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 ÇOCUK ( OĞLUM 22 KIZIM 19)
Yaşadığınız şehir: İZMİR
Boyunuz : 1,57
Kilonuz:61,5
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : SİGARAYI BIRAKMA, TATLI VE HAMUR İŞİNİ SEVME :KK43:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?

KOLESTROLÜM YÜKSEK OLDUĞUNDAN VE DAHA SAĞLIKLI OLMAK İÇİN...
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
HAYIR

Hoşgeldin canım kilomuz ve hedefimiz aynı neredeyse sağlıcakla vermeni diliyorum:)

47 miiiii :confused: bizim boyumuz aynı kız ben 47 kiloyken hortlak gibiydim herkes kilo al kilo al diye baskı yapıyodu. Sen baya çiroz olcam diyon yani. Bakalım kaç kiloyla bitecek bu hamişlik doğumda ne kadarı gidecek:KK64: bide lohusalık var off kabusum nedenini sen biliyorsun :KK70: siz olmasanızda ben sizleri muhakkak çağırırım. Bu arada şimdi sen haftaya benden ölçü alacak mısın ya :KK22:

Bende burdayım canım bir yere gitmem zaten haftada 100 gramla devam edersem bebişin doğar seninle devam ederiz kaldığımız yerden:))

günaydın arkadaşlar. Sitede gezerken sizi gördüm. dayanışmanız çok hoşuma gitti. bende şu an diyet ve sporla ilgileniyorum. kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.
Hoşgeldiniz takımımıza kilonuzda çok iyi vereceksiniz inşallah

Hoşgeldin canım kilomuz ve hedefimiz aynı neredeyse sağlıcakla vermeni diliyorum:)

Bende burdayım canım bir yere gitmem zaten haftada 100 gramla devam edersem bebişin doğar seninle devam ederiz kaldığımız yerden:))

Ay güldürdün canım beni yaa. Siz inşallah verin de bana da destek olmaya gelirsiniz :KK200:

Idrar yolları hamilelikte en fazla görülen şey çok kötü canım ya geçmiş olsun ama ilk aylarda olur demişti doktor bana sonra düzelir dedi bol su içmek lazımmış ben hiç içemiyordum sen allahtan suyu güzel iciyorsun
Ya canım asyada da ilk başta olmuştu. Hatta ben rahatszlık için gittim öyle öğrendim hamile olduğumu onda da deli gibi bel ağrım olmuştu Allahım sabahlara kadar inim inim inlemiştim. Bele vuruyor ya çok kötü. İkiye kesiyolar sanki beni. Çok şükür bugün iyiyim çamaşırları hallettim valizler kaldı. Akşamada biraz evi toparlarsam tamamdır. Eşime yemek yapıp bırakıcaktım yapamadım. Hiç yemeksiz bırakmamıştım onu. Bu sefer idare edicek napıyım. Zaten bayram sonuna kadar bizimle ankarada.

Aynen ya stresten iştahı kesilen gruptan olsaydık keşke :) hiç değilse seninkiler daha sağlıklı oluyor canm bı de bizimkiler gibi olsa :KK43:
Ben onlardanım kızlar stresten iştahı kapanan. Yasak şeylerden yiyen ama iştahı olmayınca bi kaç tane yiyince bırakan bu stresle bayrama Hedefe ulaşmış giderim artk :)

Ya canım asyada da ilk başta olmuştu. Hatta ben rahatszlık için gittim öyle öğrendim hamile olduğumu onda da deli gibi bel ağrım olmuştu Allahım sabahlara kadar inim inim inlemiştim. Bele vuruyor ya çok kötü. İkiye kesiyolar sanki beni. Çok şükür bugün iyiyim çamaşırları hallettim valizler kaldı. Akşamada biraz evi toparlarsam tamamdır. Eşime yemek yapıp bırakıcaktım yapamadım. Hiç yemeksiz bırakmamıştım onu. Bu sefer idare edicek napıyım. Zaten bayram sonuna kadar bizimle ankarada.
Iyilestigine çok sevindim canım ailenin yanında daha iyi olursun eşinde idâre edecek hamilelikte insan zor yemek yapıyor zaten az da kaldı ne kadar duracaksın canım ankarada

Ben onlardanım kızlar stresten iştahı kapanan. Yasak şeylerden yiyen ama iştahı olmayınca bi kaç tane yiyince bırakan bu stresle bayrama Hedefe ulaşmış giderim artk :)
Keşke bende senin gibi olsam streste deli gibi yiyenlerdenim :KK43:

Iyilestigine çok sevindim canım ailenin yanında daha iyi olursun eşinde idâre edecek hamilelikte insan zor yemek yapıyor zaten az da kaldı ne kadar duracaksın canım ankarada

İnşallah bi terslik çıkmzsa eylüli kadar canım zaten dönüşte işe başlıycam. Ara ara eşim gelicek ankaraya

***1. TAKIM 572. ETAP***

chihiro79 (60/59/1/%1.66)
Sevilay80 (74.5/74.3/0.2/%0.26 )
Mirafatos (69.1//%)bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
nil u mihr(/70//% )bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (64.5/64/0.5/%0.77)
minemelek2015 (54.4//%)Gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Saglikliyasamgunlugumm(62.8/62.7/0.1/%0.16)
Zensim(67.9//) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Gunayfur(57/56.5/0.5/%0.87)
Fitblack(65.8/65.1/0.7/%1.06)
Bluegreeneyes(62.5/62/0.5/%0.8)

Uzunince(72.1//%) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65

1. takım ortalaması %

M minemelek2015 U uzunince kızlar bildirim bekliyorum uzunince bildirim gelmezse listeye alamıyorum canm ;)
@Mirafatos N nil u mihr zensim zensim İzne ayrılan kızlar bildirim yapmak isterseniz beklerim veren varsa listeye katkınız olur ;)
deadline deadline

K.v k.p geri mi geldi yoksa canım?
Yok canım kocam tek başına ikisine de bin basıyor .. Evlilikten sıkıldım artık çocuklarımdan değil eşimin kabalığı hoyratlığı 2 gündür iftarda sahur da doğru düğün yemek yemedim aklıma geldeikçe su içtim...

Canım sana da geçmiş olsun ilk haftalar da kasılmalar olur yerine sağlam tutunuyordur yaramaz :) sen dikkat et yine canım ilk 3 ay önemli tecrübelşsin

Menumu de paylasayim.
Sabah: salatalik+ 6zeytin
Ara: kahve
Ogle: sulu kofte (sadece kofteleri yendi), ayran
Ara: kahve
Aksam: fasulye, az yogurt
Ara: 1 avuc leblebi
Ara 2: 7 badem

Aralari 2 saat arayla yaptim. Yaklasik 2 saat yurudum. Gun boyu toplam 22,000 adım attim. Gun boyu 1.5 litre elmali detoks suyu ile birlikte su tuketimim 2.5 lt olmustur diye tahmin ediyorum.

Her sey iyi guzel de bu odemi ne yapacagum

Back