• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

E33A86C4-A99C-4FB9-BF71-2AE6F5DDAA60.jpeg
Bugün iftara davetliydik kızlar böyle menüm

Önce menümü yazayım kızlar :olamaz:
Dün gece:KK14:
12 yk soya kıyması
Salata
2 dilim tb ekmek
1 maden suyu

Ara
4 kupa taze zencefil ve yeşil çay

Sabah
10 çiğ fındık
1 yeşil elma

Öğle
3 yk badem peyniri
7 zeytin
2 dilim tb ekmek
Domates,salatalık,biber
2 ceviz

Ara
1 kupa türk kahvesi

Akşam
5 yk kuru fasulye
1 tabak soya kıyması
2 yk tb makarna

2 litre su
Ben bu hayat duzensizligi ile nasıl kilo vereceğim cidden bilmiyorum :110: yine gece ayaktayim el mahkum:işsiz:

Menümü yazayım

Uyanınca limon zeytinyağı kahve

Kahvalı
Avakado ezmesi peynir zeytin fırın patates ev yapımı çilekli dondurma

Ara
Az nescafeli büyük barak süt 3 iran hurması

Ara
Büyük tabak kiraz 1 kilo uşgun

Akşam
:oha: evet hazırlayın oklavaları

Açık avcum kadar ereyağlı pide:oha: makarna:oha: çiğköfte:oha: yoğurt

Valla hiiiiç savunma yapamıycam kızlar ya falakaya çekin beni hakettim:sinirli:

Spor 1.5 saat yürüyüş
Canım hiç kızamıyorum senden beter durumdayim:KK1:

Kızlar nasılsınız ben şifayı kapmışım geceden beri bir halsizlik boğazımda yanma ağrı çok fenayım az sonrada arkadaşa iftara gideceğiz verilmiş sözümüz vardı geçtiğimiz haftadan tek dileğim iyileşmek şu an bol bol su içeceğim birde ballı limonlu ılık su iyi geliyormuş.
Canım çok geçmiş olsun menünü de okudum gayet iyiydi

12 yk soya kıyması
Salata
2 dilim tb ekmek
1 maden suyu

Ara

Sabah
10 çiğ fındık
1 yeşil elma

Öğle
3 yk badem peyniri
7 zeytin
2 dilim tb ekmek
Domates,salatalık,biber
2 ceviz

Ara
1 kupa türk kahvesi

Akşam
5 yk kuru fasulye
1 tabak soya kıyması
2 yk tb makarna

2 litre su
Ben bu hayat duzensizligi ile nasıl kilo vereceğim cidden bilmiyorum :110: yine gece ayaktayim el mahkum:işsiz:
ara
2 avuç kiraz
12 çiğ fıstık
1 karışık bitki çayı

Sagol canm cumartesi pazar iyi tuttum insallah hafta ici de sorunsuz gecirip 68i gorurum :KK66: bu hafta goremedeim ondan bari bu cuma goreyim diye hevesliyim ayda bitiyor zaten :KK66: bu arada şu kaşık muhabbetini merak edince saydim nil tepeleme deyince bakiim dedim :KK48:bezelyemde tepeleme 8 yemek kasigi imis:KK48: fitblack fitblack canim sen yemek kasigi hesabini yaparken tepeleme mi olcuyorsun acaba silme mi:KK64: diyetisyen tepelememi dedi silme kasik mi dedi ? nasl dedi? tepeleme degil ise belki 15 kasik eder bu arada baya fatk var:işsiz:
canım işte ben başından beri bunu anlatmaya çalışıyordum ama vegan olduğum için yediklerim gözünüze batmıyor bence :KK70:
hiçbir zaman silme koymam kaşıklarda kim uğraşacak, tepeleme olarak yazdığım bütün kaşıklar benim.
o yüzden diyetisyen de normalde 7 kaşık yemen lazım ama sen tepeleme koyduğun için 5 kaşık yazıyorum dedi ama ben 15 kaşık falan yiyorum işte :KK70: bu hafta biraz azaltacağım inşallah :-) bak sen benim yarım kadar yiyormuşsun:-) Y YesilinBuyusu
N nil u mihr canım sen de silme koyduğumu sanmışsın

Ya sanırım cok sıkmakla da hata ediyorum canım sonra böyle patlama oluyor. Bundan sonra haftada bir canımın istediği bişeyi yiycem. Mesela tatlı yememek icin bu hafta çok direndim ama böyle artık göğsüm felan sızlıyodu aklıma geldikçe bu kadar sıkmanın böyle kötü patlaması oluyor. Diyet modundan canım bişey istediğinde yeme ama az yeme moduna geçmem lazım. Anlaşıldı ki bu üç ayda kilo veremiycem en azından almadan kapatayım.
canım haftada bir gün bir öğün ödül yap dediğimiz gibi :KK39:

Herkese günaydın kızlar :KK200::KK36:
Hepimizin bol enerjik güzel mutlu huzurlu bir haftası olsun :KK6::KK6:
Yoğun geçen hafta sonundan sonra yoğun geçecek hafta içine hooooppp diye geçiş yapmış bulunmaktayım :KK54: yarın eve boya yapılacak o yuzden evde biraz düzenleme yaptık hafta sonu biraz kaçak Göcek oldu ;) dün yatak odası dolabını biraz öne çektik ustalara kolaylık olsun diye ama bildiğiniz yarım saatimizi aldı sonra zaten ailecek iftara yakın pert olduk dinlenelim diye uzandigimiz kolkutlardan iki saat uyuyakaldiktan sonra uykumuzu almış bir şekilde kalktik :KK70::KK70::KK70:sonra iftar hazırlığı yine koşturma azck uyku derken eşimle sen nöbete ben mesaiye diyerek akşam evde görüşmek üzere ayrıldık :-):-) sabah hazır ortalık duruyken ben de şimdi geriye dönüp mesajlara bakacam yorumlarımi sizlere sunup dayaklik olan menümu beni taşlamaniz için sizlere sunacağım :21:

canım işte ben başından beri bunu anlatmaya çalışıyordum ama vegan olduğum için yediklerim gözünüze batmıyor bence :KK70:
hiçbir zaman silme koymam kaşıklarda kim uğraşacak, tepeleme olarak yazdığım bütün kaşıklar benim.
o yüzden diyetisyen de normalde 7 kaşık yemen lazım ama sen tepeleme koyduğun için 5 kaşık yazıyorum dedi ama ben 15 kaşık falan yiyorum işte :KK70: bu hafta biraz azaltacağım inşallah :-) bak sen benim yarım kadar yiyormuşsun:-) Y YesilinBuyusu
N nil u mihr canım sen de silme koyduğumu sanmışsın
Evt canm ben silme olarak dusundum onu ama tepeleme koyunca hakkaten 8 kasik bir tabak 15 kasik 2 tabak eder hakliymissin

Herkese günaydın kızlar :KK200::KK36:
Hepimizin bol enerjik güzel mutlu huzurlu bir haftası olsun :KK6::KK6:
Yoğun geçen hafta sonundan sonra yoğun geçecek hafta içine hooooppp diye geçiş yapmış bulunmaktayım :KK54: yarın eve boya yapılacak o yuzden evde biraz düzenleme yaptık hafta sonu biraz kaçak Göcek oldu :KK66: dün yatak odası dolabını biraz öne çektik ustalara kolaylık olsun diye ama bildiğiniz yarım saatimizi aldı sonra zaten ailecek iftara yakın pert olduk dinlenelim diye uzandigimiz kolkutlardan iki saat uyuyakaldiktan sonra uykumuzu almış bir şekilde kalktik :KK70::KK70::KK70:sonra iftar hazırlığı yine koşturma azck uyku derken eşimle sen nöbete ben mesaiye diyerek akşam evde görüşmek üzere ayrıldık :-):-) sabah hazır ortalık duruyken ben de şimdi geriye dönüp mesajlara bakacam yorumlarımi sizlere sunup dayaklik olan menümu beni taşlamaniz için sizlere sunacağım :21:
Günaydın canım :KK200:

Eki Görüntüle 2150739 Bugün ki menüm kızlar yarım saat de bölgesel egersiz yaptım:)) Yarın zaten oruca başlıyorum inşallah.
Spor eklenen güzel olmuş canm ;)
canım 6 kaşık fasulye 2 kaşık pilavla nasıl doydun o_O senin tam 2.5 katını yemişim :eek::eek: üstelik bir de ara yaptım :oha:
Canm pek bişey istemiyordu canm bir de kaşıklar oldukça tepeleme :D cacık da çok olunca doydum ;)
Herkese selam. Nasilsiniz? Bugun hic giremedim. Dun iftara disari ciktim, menum soyleydi
Iftar: 5 kofte+bir parca pide+salata+2 cay
Ara: Karamel machiato+1 tabak meyve (cilek+kiraz)
Sahur: Yulafli menemen, tereyagli pide:ıslık:+5-6 zeytin+domates, salatalik
Spor yine yok, 1 lt su ictim saniyorum.
Su hemen gözüme çarptı oldukça az ;) ben onu bı oturuşta içiyorum :D su egzantrik isimleri olan kahvelerde acaip şekilde abartılı kalori var pek tercih etmesi güzel olur ;) pideyi de tereyağ yerine peynirle yesen daha güzel olur ;) arasına koymayı seviyorsan. ...
Yok çok iyiydim gündüz az yedim aslında iştahım yoktu. Marul var ya canım Onun topak olanı :KK70:
Hmmm ilk defa duydum onun adını :KK24:
Canım normalde de kaygı bozukluğu var bende zaten. İlaç kullanıyodum hamilelik dolayısıyla kullanamıyorum. Bazen bi bakıyorum ohoooo dalmışım eskiye kendi kendime kavga ediyorum ya da yeni kavgalar üretmişim yeni sıkıntılar aman aman beynin kötü bir oyunu canım yaşamayan bilemez gerçekten can sıkıcı bir rahatsızlık.

Valla mantı benimde midemi yaktı zaten gelemedim kendime artık tatlıyı daha fazla erteleyemedim göğsüm felan sızladı yani napıyım. Canım ben adliyedeyim yani anlatılmayacak kadar illet ve strest dolu bi yer. Öyle değişik insan yerin dibine batsın ya. Nefret ediyorum tek kelimeyle. Ama işte maddiyat yüzünden mecburum. Sen yoktun ücretsiz izne ayrılmak bile nasıl sıkıntılı bilsen. Yıllık iznimi kullanmak bile sorun. İnsan değilsin orda kölesin. Ben asyada bile hamile halimle bildiğin it gibi çalıştım. Bir takvimim vardı cezaevindeymiş gibi hergün çizik atıyodum. Ama şu da var iyi müdür iyi hakime denk gelirsen diğer etkenleri önemsemiyosun. İnşallah Rabbim iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın huzurlu bi yer olsun inşallah. Zaten benim ya müdür olmam lazım ya adliyeden gitmem lazım. Yoksa ben benlikten çıkıyorum. Bütün pozitif enerjim bitiyo. Mutsuz biri haline dönüyorum. Geçmiş yıllarda alamadığım aerobik eğitmenlik sertifikamı alabilirsem salonlarda hocalık yapmayı düşünüyorum ya da başka planlarda var kafamda ama gerçekten bi ömür bu pozisyonda asla çekilmez adliye kafayı yerim ben.

Tek tesellim o canım. 4 ay çalışıcam. Hatta baktım kötü yere düştüm 9 hafta çalışıcam sadece. Onu düşünüp kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Yoksa bu yazı da bu düşüncelerle rezil etmek istemiyorum. Çocuklarıma günah.
Anladım canm adliyede çalıştığını kacirmisim ben :KK22: adalet bakanlığında çalışmak gerçekten zor ama sen her şeye rağmen güzel düşünmeye çalış canm ;) eğer dediğin gibi spor hocalığına gecebirsen senin için çok güzel olur hem sevdiğin iş olur daha mutlu olursun hakkında hayırlısı olsun canm her zorluğun sonrasında güzellikler gelir canm pozitif olmaya çalış :KK66: önceki yaşadıkların seni çok etkilemiş yine aynısı olacak diye korkuyorsun ama belki bazı şeyler değişmiş olur daha iyi insanlarla karşılaşırsın insallah :dua:
Dünkü menüm
Kahvaltı. Peynir domates 5 zeytin.1 dilim ekmek
Ara türk kahvesi
Öğle 4 kuru kayısı.2 ceviz.3 ksk yulaf 4 ksk yoğurt tarcın
Ara yeşil .cy mate çayı.
1 cy brd süt
Akşam 2 ksk et sote .2 ksk pilav. 1 kase mercimek çorbası.1 vardı ayran. 2 salatalık turşu
Ara yeşil .cy. maden suyu
Seyyyyy 1 mini kase pudding (cezamı az önce yaptim)
Şu 2.5 lt
Spor yok

Kızlar dün geceki puding cezamı yaptım.45 dk leslie 3 miles
Kendi cezasını kesenlere bayiliyorum :KK68:
Ben daha yeni yeni kendime geliyorum. Tam pazar keyfi oldu bugun.
Iftar: Taze fasulye+yogurtlu salatalik
Ara (gece boyu): 1 tabaktan biraz fazla meyve (cilek+kiraz), kahve, peynir ve yine patlamis misir:ıslık::ıslık:
Aksam karbonhidrat grubu almadigin için mısır gözüme batmadi ama gece olunca pek güzel olmuyor :KK66:
Kızlar nasılsınız ben şifayı kapmışım geceden beri bir halsizlik boğazımda yanma ağrı çok fenayım az sonrada arkadaşa iftara gideceğiz verilmiş sözümüz vardı geçtiğimiz haftadan tek dileğim iyileşmek şu an bol bol su içeceğim birde ballı limonlu ılık su iyi geliyormuş.
Limonlu zencefilli bal da yapabilirsin canm bol bol sıvi almaya calis ;)
Menümü yazayım

Uyanınca limon zeytinyağı kahve

Kahvalı
Avakado ezmesi peynir zeytin fırın patates ev yapımı çilekli dondurma

Ara
Az nescafeli büyük barak süt 3 iran hurması

Ara
Büyük tabak kiraz 1 kilo uşgun

Akşam
:oha: evet hazırlayın oklavaları

Açık avcum kadar ereyağlı pide:oha: makarna:oha: çiğköfte:oha: yoğurt

Valla hiiiiç savunma yapamıycam kızlar ya falakaya çekin beni hakettim:sinirli:

Spor 1.5 saat yürüyüş
Kuzum.bunlar uzun süre kendini sıkmanın patlaması bir de can sıkıntıni yemeklerden çıkarmaya çalışmssın bundan sonra az az herşeyden yemeye çalış ama dengeli bir şekilde :KK39:
Kahvalti: sucuk,biber,peynir ve 2 yumurtadan yapilmis omlet,çay,domates

Oglen:2dilim ekmek ve peynir ile tost

Ara: 2cilek,bir bardak sűt

Aksam: kiymali bezelye,2kasik pilav,salata

Ara:3cilek,2kayisi,bir bardak sűt

:kahve: aralarda iki bardak biberiye,yesil cay,kirazsapi,zencefil,limon ile yapilms çay
:spor:
40dakika kondisyon bisikleti
120 ic bacak cember ile
60 yine ic bacak ama farkli hareket ile
30 dakika yuruyus
:eğlence: 2lt su
Hayranım sana hatuuuunnnnn :KK36::nazar:
Eki Görüntüle 2151052 Bugün iftara davetliydik kızlar böyle menüm
Davete göre oldukça güzel olmuş :nazar:
12 yk soya kıyması
Salata
2 dilim tb ekmek
1 maden suyu

Ara

Sabah
10 çiğ fındık
1 yeşil elma

Öğle
3 yk badem peyniri
7 zeytin
2 dilim tb ekmek
Domates,salatalık,biber
2 ceviz

Ara
1 kupa türk kahvesi

Akşam
5 yk kuru fasulye
1 tabak soya kıyması
2 yk tb makarna

2 litre su
Tatlım gece yemelerin olmasa aslında güzel ona da bı çare bulmalıyiz sana hafif ama seni tutacak tarifler bakalım ;)

Pazar günü menü
Sahur 1.5 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1 dilim peynir, domates salatalık,1 minik dilim pide üzerine 1 çay kaşığı çikolata:duduk:, 2 kuru kayısı
İftar 1 kase kuru fasulye bolca salata 20 tane ince zeytinyağlı yaprak sarması:oha:, 4-5 çatal karpuz
Ara 1 kupa kahve, 1kasik sutlac 1.5 luppo:duduk:
Ara çay 10-15 beyaz leblebi, 1 hurma , 1 kuru kayısı
Kızlar durdurun beni noldu bana böyle kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum
2.5 litre su
Spor maalesef :duduk:
Ben yaprak sarması yiyince metabolizma halaya kalkıyor şuan berbat haldeyim şişkinlik hissediyorum yarına anca rahatlarm metabolizma oldukça hızlı :KK45:

Back