Haklısın canım yani asyadaki gibi devam etsem iyi olacak aslında. Asyada da canım bişey istediğinde yiyordum ama ölçülü şekilde yiyordum ve sıkıntısız geçmişti inşallah şu dengeyi kurabilirim.
Yani azcık masumum dimi
Ben kötü bişey görmedim ki menüde? Ya canım soya kıymasını sade nasıl yiyosun ya. Ay ben hiç beğenmemiştim onu.
Spor şişkinliği canım tartıya aldırma.
Amin canm inşallah iyi insanlarla karşılaşırım çok sağol. Evet biraz fazla sıktım sanırım kendimi kötü patladım hemen güzil bir düzene gireceğim inşallah asyada çok kilo almadım ben canım bişey istediğinde yedim ama ölçüyü kaçırmadım. Aslında o şekilde devam etsem iyi olacak sanırım.
Canım sende geçen hafta baya sıkıydın ondan biraz gevşeme olmuştur ama toparlarsın ben inanıyorum sana
Ayy sorma hayatımın en rezil sınavı oldu. Yani mesleki bilgilerden kurtardım sanırım çoğunu ama birinden kesin kaldım. Neyse yaçın üç ders sınavına girerim ne yapayım.
Haklısın canım en iyisi sistemi biraz rahatlatmak olacak sanırım. Çok sağol
Aaaaa hayır moral bozmak yok. Sporu da bırakma canım. Spor şişliği o. Bende de oldu hatırlamıyo musun? Sonucta ilave hareketler ekledin olabilir vücudun farklı kasları çalışıyor. Diyorum ya önce alttaki kaslar şişiyor canım o tartıdaki fazlalık bu yüzden moral bozmuyoruzzzz spora divam ediyoruzzzz
Ayy canım benim
valla bende girmesem hemen özlüyorum sizleri. Arkadaşlarım geldi vedalaştık felan o yüzder daha şimdi oturuyorum hemen size koştum