• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kızlar :KK25: ben geldim inşallah bir sıkıntı çıkmazda güzelce sağlıklı beslenmeye devam ederim malum kaç gündür sağlıksız besleniyorum şimdi yeniden başladım regl öncesi bu sefer tatlı krizlerim tavan yaptı resmen sanırım uykusuzluk falanda eklenince çünkü diyetisyenim uykusuzluk tatlı isteğini fazlalastirir demişti şimdi menüye dönelim
Kahvaltı omlet avuç içi kadar peynir 6 zeytin 2 ceviz salatalık çay 1 kayısı
Ara sade türk kahvesi küçük yeşil elma üzerine biraz fıstık ezmesi
Spor 30 günde kilo ver programını indirdim ilk gününü yaptım ve dorisle 300 kalori yaktım bir kaç gün gündüz bunları yapmaya calısıcam sonra malum oruç olacağımdan heralde iftar sonrası yürüyüş yaparım
Akşam zeytinyağlı enginar az etli türlü cacık yiyecegim kızlar
Afiyet olsun canm cok guzel ;) ayrica spor da harika olmus

Haklısın canım yani asyadaki gibi devam etsem iyi olacak aslında. Asyada da canım bişey istediğinde yiyordum ama ölçülü şekilde yiyordum ve sıkıntısız geçmişti inşallah şu dengeyi kurabilirim.

Yani azcık masumum dimi:KK39:

Ben kötü bişey görmedim ki menüde? Ya canım soya kıymasını sade nasıl yiyosun ya. Ay ben hiç beğenmemiştim onu.

Spor şişkinliği canım tartıya aldırma.

Amin canm inşallah iyi insanlarla karşılaşırım çok sağol. Evet biraz fazla sıktım sanırım kendimi kötü patladım hemen güzil bir düzene gireceğim inşallah asyada çok kilo almadım ben canım bişey istediğinde yedim ama ölçüyü kaçırmadım. Aslında o şekilde devam etsem iyi olacak sanırım.

Canım sende geçen hafta baya sıkıydın ondan biraz gevşeme olmuştur ama toparlarsın ben inanıyorum sana:KK39:

Ayy sorma hayatımın en rezil sınavı oldu. Yani mesleki bilgilerden kurtardım sanırım çoğunu ama birinden kesin kaldım. Neyse yaçın üç ders sınavına girerim ne yapayım.

Haklısın canım en iyisi sistemi biraz rahatlatmak olacak sanırım. Çok sağol :KK200:

Aaaaa hayır moral bozmak yok. Sporu da bırakma canım. Spor şişliği o. Bende de oldu hatırlamıyo musun? Sonucta ilave hareketler ekledin olabilir vücudun farklı kasları çalışıyor. Diyorum ya önce alttaki kaslar şişiyor canım o tartıdaki fazlalık bu yüzden moral bozmuyoruzzzz spora divam ediyoruzzzz :KK19::KK55::KK200:

Ayy canım benim:KK200: valla bende girmesem hemen özlüyorum sizleri. Arkadaşlarım geldi vedalaştık felan o yüzder daha şimdi oturuyorum hemen size koştum :KK19:
Aaayyy canm sagol:KK58: bak simdi umutlandim:KK58: gercekten yeni hareketler ekledim hatta onlar baya kas agrisi da yapti ondan mi oldu:KK57: aaayyyy nolur oyle olsun:dua: inslh oyledir ya 68lere artk ucundan gorurum deyip de 70 i geri gormek beni cok uzdu:cry: inslh bir kac gune degisir

Herkese merhaba arkadaşlar dün evime geldim çok şükür bugün ise basladim regl sebebiyle ramazan yok şimdilik ama düzenimde yok işte olunca yemek yemeye fırsatım olmuyor malesef yine oğlum için sahura kalkıyorum iftar hazırlıyorum sahurda atistiriyorum biseyler onla aksam yapıyorum
Kepek ekmekli sandviç yedim sahurda şimdi çorba ve yoğurt yiyecegim iftara
Haftaya Ankaraya toplantıya gidecekmişim banada sürpriz oldu işin kötüsü ben bir yerde bilmiyorum nasıl yapicam telaşı aldı beni öğrenmem lazım Ankarayi bilen var mi içinizde

Aaayyy canm sagol:KK58: bak simdi umutlandim:KK58: gercekten yeni hareketler ekledim hatta onlar baya kas agrisi da yapti ondan mi oldu:KK57: aaayyyy nolur oyle olsun:dua: inslh oyledir ya 68lere artk ucundan gorurum deyip de 70 i geri gormek beni cok uzdu:cry: inslh bir kac gune degisir

Canım yediklerinde sıkıntı bişey görmedim e daha regl ye de var. Benim düşüncem sadece spor şişkinliği olduğu yönünde. Hiç takılma sen moralini bozma bende artı çıkmıştım ya spora başlayınca çok normal. Sen şimdi çemberle felan baya yoğun çalışıyosun kaslara yöneldin iyice çok normal. Hiiiç canını sıkma aynen devam güzelim :KK74:

Canım yediklerinde sıkıntı bişey görmedim e daha regl ye de var. Benim düşüncem sadece spor şişkinliği olduğu yönünde. Hiç takılma sen moralini bozma bende artı çıkmıştım ya spora başlayınca çok normal. Sen şimdi çemberle felan baya yoğun çalışıyosun kaslara yöneldin iyice çok normal. Hiiiç canını sıkma aynen devam güzelim :KK74:
Ay 68 den vaz gectim ya :KK61: bu hafta sabit ciksam yeter:KK61: insallh duzelir bacaklarimda agirlik hissediyorum bacaga cok yuklendim diyemi oldu acaba boyle:KK42:

Aayy canm benim cok sagol:KK19: morel oldu :olamaz: tartida 70i gorunce nerdeyse agliycaktm:mad: birakicak kadar motivasyonum kacti o derce :KK61:
Sakin motivasyonunu bozma canım geçici bu bak gör ödemin gidecek sen ödem çaylarına detoks suyuna devam et ve yağ yakıcı egzersizi yap yürüyüş bu konuda çok iyi tavsiye ederim ben ödemi yürüyüşle atmıştım

Sakin motivasyonunu bozma canım geçici bu bak gör ödemin gidecek sen ödem çaylarına detoks suyuna devam et ve yağ yakıcı egzersizi yap yürüyüş bu konuda çok iyi tavsiye ederim ben ödemi yürüyüşle atmıştım
Tamam canm yaparm :( kosu bandinin emniyet miknatisini kizim kaybetmis onsuz da calismiyor :( almak istesen her yerde de bulanmayan biseymis minicik bir parca tam bas belasi bi kez daha boyle saklamisti bulmustum ama bu sefer bulamadm bakalm bulana kadar disarda yurumeye calisiyim

Bugünkü menüm
Kahvaltı peynir.1 dilim ekmek.4 zeytin.domates
Ara yeşil .cy
Öğle yarim yumurtalı omlet. 1 kase mercimek çorbası.
Ara 2 ksk yulaf.tarcin. 4 kuru hurma..6 fındık.3 ksk yoğurt
Ara yeşil .cy
Akşam 1 tabak yoğurtlu soğuk çorba .1 dilim ekmek
Ara yeşil .cy
Su 3 lt
Spor yok

391B7BBE-9F1B-45BD-B767-2BB63165D08E.jpeg
45 dakika yürüyüş

Bugünkü menim zensim zensim
Sahur 1 yumurta biraz peynir 3 zeytin 1 bardak süt 2 yk yulaf 3 çilek tarçın 2 ceviz

İftar 1 kase ezogelin çorba kıymalı yumurta 4 yk yoğurt yemek yapmaya vaktim yoktu:-)
2 hurma 1 ceviz
Ara 1 fincan yesilcay 8 kaju 3 kuru üzüm
Spor yok su 1 ltden biraz fazla

kızlar giremedim pek bu ara çok yoğunum ya :( sanırım 1-2 hafta böyle olacak çünkü bir sosyal sorumluluk projesinde gönüllüydüm ama kimse taşın altına elini koymuyor bütün iş bana kaldı, ırgat gibi çalışıyorum şu ara bunca işimin arasında. bugünkü menümden de anlarsınız zaten yemek yapmaya-yemeye bile vaktim olmadı. okuyamadım sayfaları da :110:

Back