- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
Herkese günaydın kızlar
Hepimizin bol enerjik güzel mutlu huzurlu bir haftası olsun
Yoğun geçen hafta sonundan sonra yoğun geçecek hafta içine hooooppp diye geçiş yapmış bulunmaktayım yarın eve boya yapılacak o yuzden evde biraz düzenleme yaptık hafta sonu biraz kaçak Göcek oldu dün yatak odası dolabını biraz öne çektik ustalara kolaylık olsun diye ama bildiğiniz yarım saatimizi aldı sonra zaten ailecek iftara yakın pert olduk dinlenelim diye uzandigimiz kolkutlardan iki saat uyuyakaldiktan sonra uykumuzu almış bir şekilde kalktik sonra iftar hazırlığı yine koşturma azck uyku derken eşimle sen nöbete ben mesaiye diyerek akşam evde görüşmek üzere ayrıldık sabah hazır ortalık duruyken ben de şimdi geriye dönüp mesajlara bakacam yorumlarımi sizlere sunup dayaklik olan menümu beni taşlamaniz için sizlere sunacağım
Günaydın canım Allah kolaylık versin boya işi yorucu ama sonrası çok güzel oluyor temiz temiz:)
Pazar günü menü
Sahur 1.5 haşlanmış yumurta, 7 zeytin, 1 dilim peynir, domates salatalık,1 minik dilim pide üzerine 1 çay kaşığı çikolata, 2 kuru kayısı
İftar 1 kase kuru fasulye bolca salata 20 tane ince zeytinyağlı yaprak sarması, 4-5 çatal karpuz
Ara 1 kupa kahve, 1kasik sutlac 1.5 luppo
Ara çay 10-15 beyaz leblebi, 1 hurma , 1 kuru kayısı
Kızlar durdurun beni noldu bana böyle kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum
2.5 litre su
Spor maalesef
Ben yaprak sarması yiyince metabolizma halaya kalkıyor şuan berbat haldeyim şişkinlik hissediyorum yarına anca rahatlarm metabolizma oldukça hızlı
Bazen benimde böyle günlerim oluyor özellikle regl öncesinde canım telafi edersin bugün:)