• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar bugün eşim asyayla başka odada uyudu ben biraz dinleneyim diye ama hala pek iyi değilim. Kahve yaptım iyi gelir biraz inşallah. Ben yine öğlene kadar ders çalışıcam öğlen sınava git gel sonra yine görüşürüz :KK25:
Masallah sana canm benim bravo valla her seye yetisiyorsun :KK66:

deadline deadline 26.05.2018 cumartesi menum
Kahvalti:
1 dilim.yagsiz yumurtali ekmek
3 zeytin
1 fincan sekerli sutlu kahve

Ara:
3 hurma
Sekersiz sutsuz kahve

Ogle:
1 kase haslanmis brokoli salatasi (havuc, sogan ve biber ile)

Ara:
Ufak bir avuc findik
Sekersiz sutsuz kahve

Aksam:
2 kase sebze corbasi

Su icemedim, cok yogundum :(

Canm is basi yapinca asyayi ne yapicaksin kim bakicak ? Bide bu gun yarn filan targilma hamur isi ve tatli su tutmaya sebep olup direk tartida fazla cikartiyor ya bir kac gune o suyu gefi atarsn zatn ondan bu aralar tartilip bos yere morelini bozma :KK66: is icinde inslh en hayirlisi ve huzurlusu olur

Canım evi taşımadan önce asyanın kreşini bulmuştum. Evi ona göre tuttum. Ben bu bebiş olmasaydı tamamen başlayacaktım eylülde şimdi en azından 4 ay sonra yine izne ayrılıcam. Evin hemen 5 dk mesafesinde ev ile adliye arasında kalıyor. Kamera sistemi ile tüm gün izliyebiliyosun. Zaten asyanın yaşıtı fazla almıyor kreş 2 öğrencisi oluyor. Onların bakıcıları da ayrı oluyor. Bana evde baktırmaktan daha güvenli geliyo sonuçta eve kamera sistemi kurma intimalim yok. Birde evde kadın tv izleyecek çocuk doğru düzgün ilgi bile görmeyecek. Geçen kaydını yaptırdım. Sadece 4 ay gideceğini de söyledim. İnşallah umduğumuz gibi olur.

Masallah sana canm benim bravo valla her seye yetisiyorsun :KK66:

Bilmem sanki bana hiçbişeye yetemiyorum gibi geliyor canım.:KK43: çok daraldım ben bu ara sürekli evdeyim ya bide böyle artık nefes alamaz oldum. Aklıma sürekli kötü olaylar geliyo sürekli kötü düşünceler şu mu olacak bu mu olacak. Anksiyete böyle bişey işte insanı çok yoruyor. Artık inşallah son 5 gün geri sayım yapıyırum resmen.

Dünkü menüm
Kahvaltı. Peynir domates 5 zeytin.1 dilim ekmek
Ara türk kahvesi
Öğle 4 kuru kayısı.2 ceviz.3 ksk yulaf 4 ksk yoğurt tarcın
Ara yeşil .cy mate çayı.
1 cy brd süt
Akşam 2 ksk et sote .2 ksk pilav. 1 kase mercimek çorbası.1 vardı ayran. 2 salatalık turşu
Ara yeşil .cy. maden suyu
Seyyyyy 1 mini kase pudding (cezamı az önce yaptim)
Şu 2.5 lt
Spor yok

Canım evi taşımadan önce asyanın kreşini bulmuştum. Evi ona göre tuttum. Ben bu bebiş olmasaydı tamamen başlayacaktım eylülde şimdi en azından 4 ay sonra yine izne ayrılıcam. Evin hemen 5 dk mesafesinde ev ile adliye arasında kalıyor. Kamera sistemi ile tüm gün izliyebiliyosun. Zaten asyanın yaşıtı fazla almıyor kreş 2 öğrencisi oluyor. Onların bakıcıları da ayrı oluyor. Bana evde baktırmaktan daha güvenli geliyo sonuçta eve kamera sistemi kurma intimalim yok. Birde evde kadın tv izleyecek çocuk doğru düzgün ilgi bile görmeyecek. Geçen kaydını yaptırdım. Sadece 4 ay gideceğini de söyledim. İnşallah umduğumuz gibi olur.

Bilmem sanki bana hiçbişeye yetemiyorum gibi geliyor canım.:KK43: çok daraldım ben bu ara sürekli evdeyim ya bide böyle artık nefes alamaz oldum. Aklıma sürekli kötü olaylar geliyo sürekli kötü düşünceler şu mu olacak bu mu olacak. Anksiyete böyle bişey işte insanı çok yoruyor. Artık inşallah son 5 gün geri sayım yapıyırum resmen.
Kotu seyleri hic dusunme canm hersey guzel olacak de guzel olsun kresi cok guzel bulmussun en iyisi ev ile is arasi bir yerde olmasi ve guvenilir bir kresde olmasi kesinlikle bencede ben de evde baktirmaya cok karsiyim canm boyle cok iyi olmus her sey hayirlisya olur inslh zatn 4 ay su gibi gececek bak kac aydr burdayz ne hizli gecti sok oldum ya dusun 4 ay ne ki nezaman bittigni bile anlamiycaksn ;)

Kotu seyleri hic dusunme canm hersey guzel olacak de guzel olsun kresi cok guzel bulmussun en iyisi ev ile is arasi bir yerde olmasi ve guvenilir bir kresde olmasi kesinlikle bencede ben de evde baktirmaya cok karsiyim canm boyle cok iyi olmus her sey hayirlisya olur inslh zatn 4 ay su gibi gececek bak kac aydr burdayz ne hizli gecti sok oldum ya dusun 4 ay ne ki nezaman bittigni bile anlamiycaksn :KK66:

İnşallah canım ya evim adliyeye yürüyerek 15 dk kreş ev arası 5 dk adliye kreş aüsı 10 dk yani bişey olsa bile hemen gidebilirim. İnşallah iyi insanlar çıkar da karşıma su gibi geçer yoksa valla geçmiyo canım. Ama bu düşünceleri bırkmam lazım yoksa bu şeilde iki çocuğuma da yazık olur. Daha güzel 3 ayım var önümde Allah kısmet ederse Ankara da güzel vakit geçireceğiz. :KK200: Valla iyiki varsınız bak konuşuyorum iyi geliyor. Sabah eşimle de konuştum beraz zaten biliyor rahatsızlığımı onunla konuşmak da iyi geldi. Birde sanırım şey etkiledi beni. Ben böyle hiç boşlamam okulu felan yani bi işe girdiysem ya iyi yapmalıyım ya yapmamalıyım. Ders çalışamadım felan ya kötü hissettim kendimi. Alışık değilim yani sanki çok çok önemli bir sorumluluğumu yerine getirmemiş gibi hissettim. Yetersiz hissettim kendimi diğer düşünelerle birleşince kombo oldu.

Canm porsiyon hesabins gore 7ksk bir porsiyondur ama bizler burda hdpimiz tabak deyince porsiyon hesabi degil evdeki tabagi dolu dolu dolduruyorz oda bir tabskda 15-20 kask koyuyoruz ondan herseferindd herkez bir tabak diyor yani tabagi zatn okadar dolduruyorz porsiyon hesabi yapmiyorz diyorum ya buranin en az yiyeni sensin kimse 5 kasiga yemiyo canm :KK66: bir tabak yazdgmz da 15-20 kask doldurmus olarak yazyrz zatn burda habern olsun:KK70:
:KK70:ortaligi karistirdim mi ne:confused:
Ben 14 kasigi tepeleme anladim:confused::confused:
Benim gittigim diyetisyen kasik hesabini tepeleme yapmami soyluyordu. black evet su durumda cok olmuyo seninki:KK66:

:KK70:ortaligi karistirdim mi ne:confused:
Ben 14 kasigi tepeleme anladim:confused::confused:
Benim gittigim diyetisyen kasik hesabini tepeleme yapmami soyluyordu. black evet su durumda cok olmuyo seninki:KK66:
Yok canm ben az demiyorum zaten tabiki diyet icin cok yani :KK70: tam tersine biz bazilarimiz cok yiyoruz demek istiyorum:sinirli: black da normal de hep 5 kasik yiyp cok yedigm yazdgi icin az yiyor diyorum 5kasik benim icin az yani 14cok aslinda ama biz yiyoruz iste:kızgın:

Canm hamileyken tehlikeli degilmi ic bacak hareketleri direk kasiklari da calistiriyor ya sen de biliyorsun ama genede saglik soz konusu olunca hamilelikte ic bacak hareketi yapilirmi diye iyice bir arastr gene istersen cunki hep videolar da filan direk kasiklari ve ic bacagi calistirir diyor yaparkende hisrediyor insan zaten ama sen karindan destek almadan yaparm dicen ama bana genede cok riskli geldi sen bilirsin

Canm hamileyken tehlikeli degilmi ic bacak hareketleri direk kasiklari da calistiriyor ya sen de biliyorsun ama genede saglik soz konusu olunca hamilelikte ic bacak hareketi yapilirmi diye iyice bir arastr gene istersen cunki hep videolar da filan direk kasiklari ve ic bacagi calistirir diyor yaparkende hisrediyor insan zaten ama sen karindan destek almadan yaparm dicen ama bana genede cok riskli geldi sen bilirsin

Canım riskli olsa ya da bilmediğim bişey olsa yapar mıyım hiç.:KK39: Plates uzmanlık alanım olduğu için gönül rahatlığıyla yapıyorum canım. Ama yasal uyarımı yapayım yine:KK48: hamile olsun olmasın bilmeyen kişiler yapmasın. Tam tersine pelvik kaslarını çalıştırdığı için doğumu kolaylaştırıyo canım. Ayrıca gebelike de karın kasları çalıştırılıyor normalden daha hafif ve farklı şekilde ama işte iyi bilmek önemli.

Back