- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
Evet ya birde bir suru cocuk dogurup tas gibi olanlar varya beni onlarda cok azimlendiriyor doğrusubende onun için profile güzel vucutlu hatilunlari koyuyorumbaktkca iştahım kaçıyor ve spor yapasim geliyor şimdi bikininin için de şöyle olmak vardı dimi ama herkese hırs gelsin bakıp utanalim
Zensim canim ben de sacmaliyorum bu aralarMerhaba herkese bugün yine karbonhidrata gomuldum pazar kahvaltısı gezmesi derken saçmaladım iyice ne olacak bu hallerim hic bu kadar basiretsiz istikrarsız olmamıştım ben el atın bana kızlar ne olurr
aksam aslinda fazla degil de miden kuculduyse cik gelmis olabilir sana))-bugünkü menüm-
sabah
3 yk badem peyniri
5 yeşil zeytin
3 dilim tb ekmek
çeri domates
ara
1 fincan türk kahvesi
öğlen
2 kuru incir
1 avuç dolusu ceviz ve çiğ fıstık
(koca avm'de yiyecek bir şey bulamadım,türkiye'de vegan olmak çok zor)
akşam
3 kepçe mercimek çorba
1 tabak kuru fasulye
havuç-turp-kırmızı lahana salatası
1 soda
ara
(yapınca yazacağım)
2 litre su, spor kardiyo olarak sallana sallana dolaşmak, ağırlık olarak da poşet taşımak
yok valla gelmedi anca doydumaksam aslinda fazla degil de miden kuculduyse cik gelmis olabilir sana))
-bugünkü menüm-
sabah
3 yk badem peyniri
5 yeşil zeytin
3 dilim tb ekmek
çeri domates
ara
1 fincan türk kahvesi
öğlen
2 kuru incir
1 avuç dolusu ceviz ve çiğ fıstık
(koca avm'de yiyecek bir şey bulamadım,türkiye'de vegan olmak çok zor)
akşam
3 kepçe mercimek çorba
1 tabak kuru fasulye
havuç-turp-kırmızı lahana salatası
1 soda
ara
(yapınca yazacağım)
2 litre su, spor kardiyo olarak sallana sallana dolaşmak, ağırlık olarak da poşet taşımak
Canim cekti bendemi yapsamara
1 fincan türk kahvesi-sade
canm kondisyon bisikletim yillardir var ve böyle adapte olduğum donemlerde hergün hatta bugün ki gibi sabah akşam yaptgm oluyor ondan bacaklarim çok alışık 1 saat sonrası sıfır zorlanma bende hiç yormuyor bide tv yada genelde telefonla meşgul oluyorum binerken nasl geçti anlamiyorum ama koşu bandında çok canm sıkılıyor baya yüksek tempo ile yaptgm hatta kostugum için telefon yada tv bakamiyorum anca müzik aciyor oda 20-30 dakika anca dayaniyom yoksa onda da yorulmuyorum en az 45 dakika rahat yururum onuda ama sıkılıyorumilk zamanlar gün aşırı yap canım hamlamışsındır
off spor yakıyor yine
canım koşu bandında 1 saat kalırım ben ama 1 saat bisikleti nasıl kullanıyorsun yaben salona gittiğimde 15 dakka binmiştim de inince yürüyememiştim tutuna tutuna gidiyordum
canım kalori olarak az ama sağlıksızlifli ve sağlıklı şeyler yemezsen diyette vitaminsiz kalırsın bağışıklığın göçer,dikkat et canım önce sağlık unutma
bak sen de eskilerdensin kurtulalım artık şu kilodan kaç kişi mezun oldu gitti zensimbiraz iradeli olmak zorundayız,güzel şeyler acısız olmuyor
yap yap iştahı da kapatıyorCanim cekti bendemi yapsam
ben peşin peşin diyetisyenimle konuştum ileride koyacağız ödül. ama şimdi bilerek istemedim bir listeye gireyim dehaniar haftada bir kucucuk bir odul yapiyor musunu
Yaptim iciyorumyap yap iştahı da kapatıyor
ben peşin peşin diyetisyenimle konuştum ileride koyacağız ödül. ama şimdi bilerek istemedim bir listeye gireyim debence haftada bir gün bir öğüncükten bir şey olmaz. diğer türlü istemsiz kaçamaklar oluyor, vicdan azabı da cabası
canım ben koşu bandında koşmuyorum. genelde eğimli falan orta tempo hızda yürüyorum. karşıma da pc'yi alıyorum. en sevdiğim dizileri açıp izlerken 45 dakka bitiyor. üstelik diziler alt yazılı ve gözlüğümü takıp okuyorum düşüncanm kondisyon bisikletim yillardir var ve böyle adapte olduğum donemlerde hergün hatta bugün ki gibi sabah akşam yaptgm oluyor ondan bacaklarim çok alışık 1 saat sonrası sıfır zorlanma bende hiç yormuyor bide tv yada genelde telefonla meşgul oluyorum binerken nasl geçti anlamiyorum ama koşu bandında çok canm sıkılıyor baya yüksek tempo ile yaptgm hatta kostugum için telefon yada tv bakamiyorum anca müzik aciyor oda 20-30 dakika anca dayaniyom yoksa onda da yorulmuyorum en az 45 dakika rahat yururum onuda ama sıkılıyorum
ben öyle yapmiyorum canm tam fayda sağlamak için yüksek hız ara ara yurumeli kosmali yapiyorumcanım ben koşu bandında koşmuyorum. genelde eğimli falan orta tempo hızda yürüyorum. karşıma da pc'yi alıyorum. en sevdiğim dizileri açıp izlerken 45 dakka bitiyor. üstelik diziler alt yazılı ve gözlüğümü takıp okuyorum düşünyoksa ben de sıkılırdım net,duvara baka baka müzikle yürünmüyor
evet bu aralar ben her hafta sonu dondurma yedimhaniar haftada bir kucucuk bir odul yapiyor musunuz
Mirafatos seni bu aralar fazla mı boş bıraktım hıı çok ayıp amaevet bu aralar ben her hafta sonu dondurma yedim
Mirafatos seni bu aralar fazla mı boş bıraktım hıı çok ayıp ama
yakalandik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?