• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar grubu bulup yazı yazana kadaar canım çıktı değişmiş giriyorum bildirim yok sayfa değişmiş grubu buldum yazı yazamadım ay sinir gecenin bu saati neden ayaktayım ne siz sorun ne ben söyleyeyim taşınma macirası uzun onu sonra anlatırım ama eşim yüzünden evi su basmış ev sahibi anahtarı ablasına bırakmış aynı binadayız biz kilidi yaın değiştirecektik gecenin bi yarısı bi oğlan evinizi su basmış diye uyandırıyo bize Allahım kabus mu rüya mı bu kım benim evimde ne işi var neye uğradığımı şaşırdım korkudan elim ayağom titrei meğer su ta karşı komşunun evine gitmiş dnlarda kapı calmış açan yok ev sahisinin ablasına gitmişler biz evde yokuz diye açıp girmişler yani hangisini anlatsam valla bilemiyorum ölüyorum yorgunluktan ya sesim çıkmazsa bilin ki temizlik yahıyo ev yerleştiriyo ve halen su temizliyo bu arada bu gruba nasıl gireceğimi nasıl yaçı yazacağımı biriniz hayrınıza tarif edin kızlür öptüm sizleri deadline deadline blonde ambition blonde ambition canım ayrı cevap yazamadım size kusura bakmayın

Yarışmamız 568. Etap sonuncusu 1. Takımdan N nil u mihr !

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

• Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
  • Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
sonuncu mu:eek:

member: 850855"]Selamlar, son etabın sonuncusu oldum:KK43: Tam 1 kg alarak...
Niye böyle oldu? Aşağıda maddeliyorum:
-Evimde iki gün misafir vardi. Agir yemek yaptim. Onlar rahat yesin diye ben de rahat yedim:KK1:
-Yemek neyse de tatli yemesem de yani kimse utanmazdi. tamamen iradesizlikten 3-4 gün tatli yedim birer ikiser dilim.
:kızgın:
-Aşırı ev isi yaptim yuruyusumu yapamadim, yorgunluktan bayiliyordum az kalsin. Yuruyus olmayinca metabolizmam iyi calismadi
-Grupta menu paylasnadigim nasilsa fark edilmiyor diye son hafta 3-4 gun menubde yazmadim
Derken +1 kg ;(:-)silah:[/QUOTE]

sona aglayan i
member: 850855"]Selamlar, son etabın sonuncusu oldum:KK43: Tam 1 kg alarak...
Niye böyle oldu? Aşağıda maddeliyorum:
-Evimde iki gün misafir vardi. Agir yemek yaptim. Onlar rahat yesin diye ben de rahat yedim:KK1:
-Yemek neyse de tatli yemesem de yani kimse utanmazdi. tamamen iradesizlikten 3-4 gün tatli yedim birer ikiser dilim.
:kızgın:
-Aşırı ev isi yaptim yuruyusumu yapamadim, yorgunluktan bayiliyordum az kalsin. Yuruyus olmayinca metabolizmam iyi calismadi
-Grupta menu paylasnadigim nasilsa fark edilmiyor diye son hafta 3-4 gun menubde yazmadim
Derken +1 kg ;:-)-)silah:
[/QUOTE]
sona aglayan ifade koymustum. Gulen ifade olmus

Merhabalar. Sizinle diyet çöregimi paylasmak isterim. Tarifi bana ait. Yillardir yaparim. Tabii adi diyet ama max bir dilim yiyin:KK66:
3 yumurta
1 fincan zeytin yagi
1 bardaktan biraz fazla yogurt
Aldigi kadar tam bugday unu(2 sb kadar)
kabartma tozu

bunlari guzelce çırpıyoruz.

Kek kıvaminda oluyor bu harç.

Daha sonra icine sunlari katiyoruz:
-Minik küpler seklinde 2 kk peynir
-8-10 adet üçe dörde bölünmüş zeytin
-dereotunu kıyıyoruz
-istege bagli 1 pismemis patates(ince ve ufak dogruyoruz)
-1 kuru sogan ince ve ufak dograyin
-4-5 ceviz ufaltarak

bunlari da harmanlayinca ister kek kalibina ister borcama, dibini yagladiktan sonra yayin. uzerine corek otu veya susam atin. 175 derecelik firinda (benim firinimda yaklasik) 25-30 dk pisirin. Bir kürdan yardımıyla icinin de pisip pismedigini kontrol edin. Afiyet olsun[/QUOTE]

Merhabalar. Sizinle diyet çöregimi paylasmak isterim. Tarifi bana ait. Yillardir yaparim. Tabii adi diyet ama max bir dilim yiyin:KK66:
3 yumurta
1 fincan zeytin yagi
1 bardaktan biraz fazla yogurt
Aldigi kadar tam bugday unu(2 sb kadar)
kabartma tozu

bunlari guzelce çırpıyoruz.

Kek kıvaminda oluyor bu harç.

Daha sonra icine sunlari katiyoruz:
-Minik küpler seklinde 2 kk peynir
-8-10 adet üçe dörde bölünmüş zeytin
-dereotunu kıyıyoruz
-istege bagli 1 pismemis patates(ince ve ufak dogruyoruz)
-1 kuru sogan ince ve ufak dograyin
-4-5 ceviz ufaltarak

bunlari da harmanlayinca ister kek kalibina ister borcama, dibini yagladiktan sonra yayin. uzerine corek otu veya susam atin. 175 derecelik firinda (benim firinimda yaklasik) 25-30 dk pisirin. Bir kürdan yardımıyla icinin de pisip pismedigini kontrol edin. Afiyet olsun[/QUOTE]

Kızlar grubu bulup yazı yazana kadaar canım çıktı değişmiş giriyorum bildirim yok sayfa değişmiş grubu buldum yazı yazamadım ay sinir gecenin bu saati neden ayaktayım ne siz sorun ne ben söyleyeyim taşınma macirası uzun onu sonra anlatırım ama eşim yüzünden evi su basmış ev sahibi anahtarı ablasına bırakmış aynı binadayız biz kilidi yaın değiştirecektik gecenin bi yarısı bi oğlan evinizi su basmış diye uyandırıyo bize Allahım kabus mu rüya mı bu kım benim evimde ne işi var neye uğradığımı şaşırdım korkudan elim ayağom titrei meğer su ta karşı komşunun evine gitmiş dnlarda kapı calmış açan yok ev sahisinin ablasına gitmişler biz evde yokuz diye açıp girmişler yani hangisini anlatsam valla bilemiyorum ölüyorum yorgunluktan ya sesim çıkmazsa bilin ki temizlik yahıyo ev yerleştiriyo ve halen su temizliyo bu arada bu gruba nasıl gireceğimi nasıl yaçı yazacağımı biriniz hayrınıza tarif edin kızlür öptüm sizleri deadline deadline blonde ambition blonde ambition canım ayrı cevap yazamadım size kusura bakmayın
çok geçmiş olsun canm okadar çok mu basms ya asya nın besine filan gitmemistr heralde uyanmamistir o demi peki eşyalara bir şey oldumu zarar varmı canm

Geçmiş olsun canım ya o su basması benimde başıma gelmişti alt komşu uyandırdı bizide fena bişey kolay gelsin kendinide fazla yorma canım

merhaba canlar
bugun sabah bıraz ekmek 2 dlm peynır bıraz kurabıue
oglen 2 3 dlm patez kzartma bol domates sosu acılı 1 dlm peynr azck cay kurabıye
akşama elma portakal salatalık 2 dlm peynır 3 ltr su bıttı
yuruyuş fazladan
berbatdı kurabıye falan oldu
yarın guzel gun olur ınşallah

Back