- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
Bence olur ya zayif halinizi hayal edin guzel elbiseler icinde hemde nasil guzel olurrkitap yazacak duruma geldim bide kendi üstümde eksiksiz uygulayabilsem ya iş oraya gelince olmuyor tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence olur ya zayif halinizi hayal edin guzel elbiseler icinde hemde nasil guzel olurrkitap yazacak duruma geldim bide kendi üstümde eksiksiz uygulayabilsem ya iş oraya gelince olmuyor tabi
sonuncu mu
Yarışmamız 568. Etap sonuncusu 1. Takımdan N nil u mihr !
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
canim takim ceza yemedi benden dolayi degil miN nil u mihr ses vermen lazım ceza yedin ya yapman gerekenleri yapmazsan takım ceza yer ona göre hatta kapanabilir bile takım ciddi cezalı bir durum unutma
[/QUOTE]member: 850855"]Selamlar, son etabın sonuncusu oldum Tam 1 kg alarak...
Niye böyle oldu? Aşağıda maddeliyorum:
-Evimde iki gün misafir vardi. Agir yemek yaptim. Onlar rahat yesin diye ben de rahat yedim
-Yemek neyse de tatli yemesem de yani kimse utanmazdi. tamamen iradesizlikten 3-4 gün tatli yedim birer ikiser dilim.
-Aşırı ev isi yaptim yuruyusumu yapamadim, yorgunluktan bayiliyordum az kalsin. Yuruyus olmayinca metabolizmam iyi calismadi
-Grupta menu paylasnadigim nasilsa fark edilmiyor diye son hafta 3-4 gun menubde yazmadim
Derken +1 kg ;-)silah:
çok geçmiş olsun canm okadar çok mu basms ya asya nın besine filan gitmemistr heralde uyanmamistir o demi peki eşyalara bir şey oldumu zarar varmı canmKızlar grubu bulup yazı yazana kadaar canım çıktı değişmiş giriyorum bildirim yok sayfa değişmiş grubu buldum yazı yazamadım ay sinir gecenin bu saati neden ayaktayım ne siz sorun ne ben söyleyeyim taşınma macirası uzun onu sonra anlatırım ama eşim yüzünden evi su basmış ev sahibi anahtarı ablasına bırakmış aynı binadayız biz kilidi yaın değiştirecektik gecenin bi yarısı bi oğlan evinizi su basmış diye uyandırıyo bize Allahım kabus mu rüya mı bu kım benim evimde ne işi var neye uğradığımı şaşırdım korkudan elim ayağom titrei meğer su ta karşı komşunun evine gitmiş dnlarda kapı calmış açan yok ev sahisinin ablasına gitmişler biz evde yokuz diye açıp girmişler yani hangisini anlatsam valla bilemiyorum ölüyorum yorgunluktan ya sesim çıkmazsa bilin ki temizlik yahıyo ev yerleştiriyo ve halen su temizliyo bu arada bu gruba nasıl gireceğimi nasıl yaçı yazacağımı biriniz hayrınıza tarif edin kızlür öptüm sizleri deadline blonde ambition canım ayrı cevap yazamadım size kusura bakmayın
Güzel canımDünki menum
sabah
1 kk peynir
3-4 yesil zeytin
1 dilim ekmek
ara:1 veya 2 hurma
oglen
1 kaseden az yogurt
1 eti form
ara: 1 halka tatli
aksam
salata
1 bardak ayran
yarim tabak tavuklu pilav
Geçmiş olsun canım ya o su basması benimde başıma gelmişti alt komşu uyandırdı bizide fena bişey kolay gelsin kendinide fazla yorma canımKızlar grubu bulup yazı yazana kadaar canım çıktı değişmiş giriyorum bildirim yok sayfa değişmiş grubu buldum yazı yazamadım ay sinir gecenin bu saati neden ayaktayım ne siz sorun ne ben söyleyeyim taşınma macirası uzun onu sonra anlatırım ama eşim yüzünden evi su basmış ev sahibi anahtarı ablasına bırakmış aynı binadayız biz kilidi yaın değiştirecektik gecenin bi yarısı bi oğlan evinizi su basmış diye uyandırıyo bize Allahım kabus mu rüya mı bu kım benim evimde ne işi var neye uğradığımı şaşırdım korkudan elim ayağom titrei meğer su ta karşı komşunun evine gitmiş dnlarda kapı calmış açan yok ev sahisinin ablasına gitmişler biz evde yokuz diye açıp girmişler yani hangisini anlatsam valla bilemiyorum ölüyorum yorgunluktan ya sesim çıkmazsa bilin ki temizlik yahıyo ev yerleştiriyo ve halen su temizliyo bu arada bu gruba nasıl gireceğimi nasıl yaçı yazacağımı biriniz hayrınıza tarif edin kızlür öptüm sizleri deadline blonde ambition canım ayrı cevap yazamadım size kusura bakmayın
Ben spor kacamagi yapcaktim vazgectim her yanim Ağrıyor.dun cok yuklendim sanırimhepinize tünaydıııın
hadi bugün kimse kaçamak yapmasın güzel bir gün olsun yansın yağlar
ıyı etdın vanım sonra arkası gelıyor.bu arada kac kılosunBen spor kacamagi yapcaktim vazgectim her yanim Ağrıyor.dun cok yuklendim sanırim