- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
bence menün çok güzel canm hatta baya az yemissin yarım gözleme ile kalmak büyük iradeKızlar bugün sabah sucuklu yumurta iki ceviz
Ara yarim gözlemebu menümde yoktu ama gün içinde hiç ekmek yemedim
Akşam et döner salata
Spor yok az bir yürüyüş yaptım
Takimin sonuncu oldugunu nereden goruyoruz ? Haydi o zaman bu hafta hic olmadigimiz kadar sıkı olalim hanimlar@nil u mihr senin sayende ceza almadık tabiki ama genel olarak bu hafta kötü olduğumuzdan sonuncu olmuşuz bu arada tarifin çok guzelmis
Y YesilinBuyusu taşınma işinin arasında bursuru işin çıkmış kolay gelsin hamilelik te üstüne oldu işlerin hemen biter inşallah taşınmak zaten çok zor ya
fitblack tiyatroya gittim de canım dışarıdayım bugün uğrayamadım düne ev topla temizlik falan haftasonumu böylece yedim
Ohh afiyet olsun soguk soguk ne guzel olmusturrevet bu aralar ben her hafta sonu dondurma yedim
Sağol canım ya bende endişe ediyordum açıkçasıbence menün çok güzel canm hatta baya az yemissin yarım gözleme ile kalmak büyük irade
yok canm hiç endise etme gayet iyi ve dengeli olmuşSağol canım ya bende endişe ediyordum açıkçası
yok canm hiç endise etme gayet iyi ve dengeli olmuş
ara
1 fincan türk kahvesi-sade
Olur tabiki canim motive her türlüsüne varimZensim canim ben de sacmaliyorum bu aralarGünlük birbirimizi takip edip gerektiginde ceza keserek devam edelim mi istersen? Acımak yok, hayırhahlik var. Uyar mj))
[/QUOTE]member: 850855"]Selamlar, son etabın sonuncusu oldumTam 1 kg alarak...
Niye böyle oldu? Aşağıda maddeliyorum:
-Evimde iki gün misafir vardi. Agir yemek yaptim. Onlar rahat yesin diye ben de rahat yedim
-Yemek neyse de tatli yemesem de yani kimse utanmazdi. tamamen iradesizlikten 3-4 gün tatli yedim birer ikiser dilim.
-Aşırı ev isi yaptim yuruyusumu yapamadim, yorgunluktan bayiliyordum az kalsin. Yuruyus olmayinca metabolizmam iyi calismadi
-Grupta menu paylasnadigim nasilsa fark edilmiyor diye son hafta 3-4 gun menubde yazmadim
Derken +1 kg ;-)silah:
çok geçmiş olsun canm okadar çok mu basms ya asya nın besine filan gitmemistr heralde uyanmamistir o demi peki eşyalara bir şey oldumu zarar varmı canm
Geçmiş olsun canım ya o su basması benimde başıma gelmişti alt komşu uyandırdı bizide fena bişey kolay gelsin kendinide fazla yorma canım
@nil u mihr senin sayende ceza almadık tabiki ama genel olarak bu hafta kötü olduğumuzdan sonuncu olmuşuz bu arada tarifin çok guzelmis
Y YesilinBuyusu taşınma işinin arasında bursuru işin çıkmış kolay gelsin hamilelik te üstüne oldu işlerin hemen biter inşallah taşınmak zaten çok zor ya
fitblack tiyatroya gittim de canım dışarıdayım bugün uğrayamadım düne ev topla temizlik falan haftasonumu böylece yedim
Y YesilinBuyusu nasl oldun canm? su basması olayından sonra bidaha girmedin sanki ne yaptn merak ettim seni ???????
Dün gece ben de öyleydim uyuduğumda 3 olmuştu.tabi sabahın yine nurunda 7.15 gibi geri uyandım. Dün gece benim küçük kızın uykusu kaçtı. Onla oturdukson ara (gece çok oturunca)
1 avuç kuru yaban mersini
diyet için önce uykumu düzene sokmalıyım yine anladım bunu
Kahvaltıdan önce yarim lt su olayını sevdim.hemen ben de yapcam kahvaltıya kadar içebilirim inş yarim lt suyudeadline , kusura bakmayin bu aralar biraz yogunum. gunluk yazamiyorum
05.05.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
3-4 catal menemen
3-4 parca peynir
1 dilim ekmek
1 fincan sekersiz sutsuz kahve
Ara:
Birkac tane kaju fistigi
Ogle:
5-6 tavuk tasligi
1 kase sote ispanak
3 kaslk makarna
Aksam:
1 greyfurt
Sekersiz sutsuz kahve
Suyu az ictim. 1,5 litre civari
Spor olarak 15 tenis oynayabildim
deadline 06.05.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvaltidan once 1 fincan kahve
Kahvalti:
3-4 dilim sucuk
2-3 ufak parca beyaz peynir
1 pogaca
1 dilim ekmek
Cay
Ogle:
1 kase sebze corbasi
1 dilim ekmek
500 ml su
Aksam:
1 greyfurt
2 dilim kek (oglumla yapmistik
1 fincan kahve
500 ml su
Bu aralar suyu az iciyorum
Yakalar kaptanyakalandik
Helal olsun yarim gizleme ile kalmışsın.su nekadar pekiKızlar bugün sabah sucuklu yumurta iki ceviz
Ara yarim gözlemebu menümde yoktu ama gün içinde hiç ekmek yemedim
Akşam et döner salata
Spor yok az bir yürüyüş yaptım
Ben de varimmmmmmOlur tabiki canim motive her türlüsüne varim
Ne fotosu çektin canim.biz de gorebiliyormuyuzGünaydın arkadaşlar herkese mutlu haftalar dün kendimi motive etmek acısından fotoğraflarımı çektim görüntü tabiki fenaydıama işe yaradı sabah kalktım 35 dk eliptik 8 dk karin çalıştım kahvaltimi yapicam birazdan efsane geri döndü sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?