- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Canım çok sağlıksız olmuş ya kurabiye patates kızartması falan ama miktarları az onda sorun yok da başka bişey yememissin dengelemek istedin sanırım ama fazlasıyla acıkacaksın ve şeker isteğin artacak ben yasak şeyler yedigimde öyle oluyorum ve dengeleyemiyorum iyice bozuyorum toptanmerhaba canlar
bugun sabah bıraz ekmek 2 dlm peynır bıraz kurabıue
oglen 2 3 dlm patez kzartma bol domates sosu acılı 1 dlm peynr azck cay kurabıye
akşama elma portakal salatalık 2 dlm peynır 3 ltr su bıttı
yuruyuş fazladan
berbatdı kurabıye falan oldu
yarın guzel gun olur ınşallah
Harikasın canım menün ve sporun süperkahvaltı: 2yumurta,2kk tlm peyniri,2zeytin, 1ince dilim kızarmış ekmek
Ara: bir büyük elma
1 saat kondisyon bisikleti
20 dakika koşu bandı
öğlen: taze fasulye,1dilim ekmek
Ara: türk kahvesi,3ceviz
Akşam tekrar spor yapmayı dusunuyorum kızlar akşam yemegimi de yiyince yine paylasirim
sağol canm benimHarikasın canım menün ve sporun süper
evet canım saglıksız oldu yarın başlıcem saglıklı beslenmeme yenıdenCanım çok sağlıksız olmuş ya kurabiye patates kızartması falan ama miktarları az onda sorun yok da başka bişey yememissin dengelemek istedin sanırım ama fazlasıyla acıkacaksın ve şeker isteğin artacak ben yasak şeyler yedigimde öyle oluyorum ve dengeleyemiyorum iyice bozuyorum toptanyarın dengelersin umarım önemli olanda devam ettirmemek
EVET ya boslamak istemedim . Sabah tartildigimda 66.1 ciktimıyı etdın vanım sonra arkası gelıyor.bu arada kac kılosun
Ben kacamak yapmamak icin bir tane yesil elbisem var onun icinde hayal ediyorum kendimi sizde oyle yapin :) birde yarin bol bol spor yapin bugunde odul gununuz olsun artikMerhaba herkese bugün yine karbonhidrata gomuldum pazar kahvaltısı gezmesi derken saçmaladım iyice ne olacak bu hallerim hic bu kadar basiretsiz istikrarsız olmamıştım ben el atın bana kızlar ne olurr
Spora bayildim vallahi tebriklerkahvaltı: 2yumurta,2kk tlm peyniri,2zeytin, 1ince dilim kızarmış ekmek
20 dakika koşu bandı
Akşam tekrar spor yapmayı dusunuyorum kızlar akşam yemegimi de yiyince yine paylasirim
sağol canmSpora bayildim vallahi tebrikler
bende onun için profile güzel vucutlu hatilunlari koyuyorumBen kacamak yapmamak icin bir tane yesil elbisem var onun icinde hayal ediyorum kendimi sizde oyle yapin :) birde yarin bol bol spor yapin bugunde odul gununuz olsun artik
Vavv sporlar harika bol kardiyo olmuş gitsin yağlarAkşam yemeği: kiymali pirasa ve
yarım kase bol limonlu tarhana çorbası
zencefil, biberiye ve limonlu yeşil çay
ve tekrar 30 dakika bisiklet
Haklısın bende kendime bir hedef belirlemeliyim ancak boyle motive olabilirimBen kacamak yapmamak icin bir tane yesil elbisem var onun icinde hayal ediyorum kendimi sizde oyle yapin :) birde yarin bol bol spor yapin bugunde odul gununuz olsun artik
Vavv sporlar harika bol kardiyo olmuş gitsin yağlar
dur ben geleceğim şimdiHerkes nerde ?????
ilk zamanlar gün aşırı yap canım hamlamışsındırBen spor kacamagi yapcaktim vazgectim her yanim Ağrıyor.dun cok yuklendim sanırim
off spor yakıyor yinekahvaltı: 2yumurta,2kk tlm peyniri,2zeytin, 1ince dilim kızarmış ekmek
20 dakika koşu bandı
canım kalori olarak az ama sağlıksızmerhaba canlar
bugun sabah bıraz ekmek 2 dlm peynır bıraz kurabıue
oglen 2 3 dlm patez kzartma bol domates sosu acılı 1 dlm peynr azck cay kurabıye
akşama elma portakal salatalık 2 dlm peynır 3 ltr su bıttı
yuruyuş fazladan
berbatdı kurabıye falan oldu
yarın guzel gun olur ınşallah
evet canım saglıksız oldu yarın başlıcem saglıklı beslenmeme yenıden
bak sen de eskilerdensin kurtulalım artık şu kilodan kaç kişi mezun oldu gitti zensimMerhaba herkese bugün yine karbonhidrata gomuldum pazar kahvaltısı gezmesi derken saçmaladım iyice ne olacak bu hallerim hic bu kadar basiretsiz istikrarsız olmamıştım ben el atın bana kızlar ne olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?