Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kahvaltı: 2yumurta,2kk tlm peyniri,2zeytin, 1ince dilim kızarmış ekmek

Ara: bir büyük elma

1 saat kondisyon bisikleti
20 dakika koşu bandı

öğlen: taze fasulye,1dilim ekmek

Ara: türk kahvesi,3ceviz

Akşam tekrar spor yapmayı dusunuyorum kızlar akşam yemegimi de yiyince yine paylasirim

Canım çok sağlıksız olmuş ya kurabiye patates kızartması falan ama miktarları az onda sorun yok da başka bişey yememissin dengelemek istedin sanırım ama fazlasıyla acıkacaksın ve şeker isteğin artacak ben yasak şeyler yedigimde öyle oluyorum ve dengeleyemiyorum iyice bozuyorum toptan yarın dengelersin umarım önemli olanda devam ettirmemek

Harikasın canım menün ve sporun süper

evet canım saglıksız oldu yarın başlıcem saglıklı beslenmeme yenıden

Merhaba herkese bugün yine karbonhidrata gomuldum pazar kahvaltısı gezmesi derken saçmaladım iyice ne olacak bu hallerim hic bu kadar basiretsiz istikrarsız olmamıştım ben el atın bana kızlar ne olurr
Ben kacamak yapmamak icin bir tane yesil elbisem var onun icinde hayal ediyorum kendimi sizde oyle yapin :) birde yarin bol bol spor yapin bugunde odul gununuz olsun artik

Spora bayildim vallahi tebrikler

Ben kacamak yapmamak icin bir tane yesil elbisem var onun icinde hayal ediyorum kendimi sizde oyle yapin :) birde yarin bol bol spor yapin bugunde odul gununuz olsun artik
bende onun için profile güzel vucutlu hatilunlari koyuyorum baktkca iştahım kaçıyor ve spor yapasim geliyor şimdi bikininin için de şöyle olmak vardı dimi ama herkese hırs gelsin bakıp utanalim

Haklısın bende kendime bir hedef belirlemeliyim ancak boyle motive olabilirim

Ben spor kacamagi yapcaktim vazgectim her yanim Ağrıyor.dun cok yuklendim sanırim
ilk zamanlar gün aşırı yap canım hamlamışsındır
off spor yakıyor yine
canım koşu bandında 1 saat kalırım ben ama 1 saat bisikleti nasıl kullanıyorsun ya ben salona gittiğimde 15 dakka binmiştim de inince yürüyememiştim tutuna tutuna gidiyordum
canım kalori olarak az ama sağlıksız lifli ve sağlıklı şeyler yemezsen diyette vitaminsiz kalırsın bağışıklığın göçer,dikkat et canım önce sağlık unutma
evet canım saglıksız oldu yarın başlıcem saglıklı beslenmeme yenıden

Merhaba herkese bugün yine karbonhidrata gomuldum pazar kahvaltısı gezmesi derken saçmaladım iyice ne olacak bu hallerim hic bu kadar basiretsiz istikrarsız olmamıştım ben el atın bana kızlar ne olurr
bak sen de eskilerdensin kurtulalım artık şu kilodan kaç kişi mezun oldu gitti zensim biraz iradeli olmak zorundayız,güzel şeyler acısız olmuyor

-bugünkü menüm-

sabah

3 yk badem peyniri
5 yeşil zeytin
3 dilim tb ekmek
çeri domates

ara
1 fincan türk kahvesi

öğlen
2 kuru incir
1 avuç dolusu ceviz ve çiğ fıstık
(koca avm'de yiyecek bir şey bulamadım,türkiye'de vegan olmak çok zor )

akşam
3 kepçe mercimek çorba
1 tabak kuru fasulye
havuç-turp-kırmızı lahana salatası
1 soda

ara
(yapınca yazacağım)

2 litre su, spor kardiyo olarak sallana sallana dolaşmak, ağırlık olarak da poşet taşımak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…