• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar bugün sabah sucuklu yumurta iki ceviz
Ara yarim gözleme :KK43: bu menümde yoktu ama gün içinde hiç ekmek yemedim
Akşam et döner salata
Spor yok az bir yürüyüş yaptım
bence menün çok güzel canm hatta baya az yemissin yarım gözleme ile kalmak büyük irade ;)

@nil u mihr senin sayende ceza almadık tabiki ama genel olarak bu hafta kötü olduğumuzdan sonuncu olmuşuz bu arada tarifin çok guzelmis:-)
Y YesilinBuyusu taşınma işinin arasında bursuru işin çıkmış kolay gelsin hamilelik te üstüne oldu işlerin hemen biter inşallah taşınmak zaten çok zor ya:KK43:
fitblack fitblack tiyatroya gittim de canım dışarıdayım bugün uğrayamadım düne ev topla temizlik falan haftasonumu böylece yedim :-)
Takimin sonuncu oldugunu nereden goruyoruz ? Haydi o zaman bu hafta hic olmadigimiz kadar sıkı olalim hanimlar En Büyük KK hirs yaptim :KK49::halay:

deadline deadline , kusura bakmayin bu aralar biraz yogunum. gunluk yazamiyorum :(

05.05.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
3-4 catal menemen
3-4 parca peynir
1 dilim ekmek
1 fincan sekersiz sutsuz kahve

Ara:
Birkac tane kaju fistigi

Ogle:
5-6 tavuk tasligi
1 kase sote ispanak
3 kaslk makarna

Aksam:
1 greyfurt
Sekersiz sutsuz kahve

Suyu az ictim. 1,5 litre civari :(
Spor olarak 15 tenis oynayabildim

deadline deadline 06.05.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvaltidan once 1 fincan kahve

Kahvalti:
3-4 dilim sucuk
2-3 ufak parca beyaz peynir
1 pogaca :(
1 dilim ekmek
Cay

Ogle:
1 kase sebze corbasi
1 dilim ekmek
500 ml su

Aksam:
1 greyfurt
2 dilim kek (oglumla yapmistik :(
1 fincan kahve
500 ml su

Bu aralar suyu az iciyorum :(

member: 850855"]Selamlar, son etabın sonuncusu oldum:KK43: Tam 1 kg alarak...
Niye böyle oldu? Aşağıda maddeliyorum:
-Evimde iki gün misafir vardi. Agir yemek yaptim. Onlar rahat yesin diye ben de rahat yedim:KK1:
-Yemek neyse de tatli yemesem de yani kimse utanmazdi. tamamen iradesizlikten 3-4 gün tatli yedim birer ikiser dilim.
:kızgın:
-Aşırı ev isi yaptim yuruyusumu yapamadim, yorgunluktan bayiliyordum az kalsin. Yuruyus olmayinca metabolizmam iyi calismadi
-Grupta menu paylasnadigim nasilsa fark edilmiyor diye son hafta 3-4 gun menubde yazmadim
Derken +1 kg ;:-)-)silah:
[/QUOTE]

Canım bence grup takip etmiyor bahanesini kullanmayı bırak artık istersen burda sana özel seslendiğimiz kadar kimseye seslenmedik. Sonuçta sen kendin sorumluluğu bilip yazacaksın burda kimse dadı değil ki her saniye nil nerde nil nerde diye takip edemeyiz sonuçta sadece sen yoksun grupta herkesin unutulduğu zamanlar oluyor ama kimse bunu senin küdar dert etmiyor ve bahane olarak kullanmıyor eğer 1 2 kere söyleseydin bunları yazmazdım ama kusura bakma canım sürekli aynı şeyi söyleyip duruyosun kimseyi zan altında bırakmaya hakkın yok yazacaksan yazacaksın yazmıyorsan bu senin kararın.

çok geçmiş olsun canm okadar çok mu basms ya asya nın besine filan gitmemistr heralde uyanmamistir o demi peki eşyalara bir şey oldumu zarar varmı canm

Oyyyy sorma arkadaşım neler geldi başıma geler zaten taşınma rezildi öyle adamlara denk geldik ki eşimle ikimiz kanser olduk yani gece 12 de bitti gerisini sen düşün artık üzirine de su basması tuzu biberi oldu derken dün de yerleştirirken yatağımın başı kırıldı daha dogalgazım yok çamaşır bulaşık makinesini takılmadı giderini sökmemiş beyinsizler ben sökecektim heralde. Zaten üçümüz salond kanepede yatmıştık canım eşyaların ayak kısımları tabii şişti biraz napıyım ya sağlık olsun. Çok sağol cnım benim.

Y YesilinBuyusu canım çok geçmiş olsun :KK43: tam taşınma sırasında resmen bahtsizlik :KK43:

Çok sağol canım evet talihsizlik oldu sağlık olsun.

Geçmiş olsun canım ya o su basması benimde başıma gelmişti alt komşu uyandırdı bizide fena bişey kolay gelsin kendinide fazla yorma canım

Sağol canım benim ama nasıl yormayayım ki yine bişey kaldırmamaya felan çalıştım ama dün bütün gün ayaktaydım şükür kabası yerleşti ama daha iş cooook

@nil u mihr senin sayende ceza almadık tabiki ama genel olarak bu hafta kötü olduğumuzdan sonuncu olmuşuz bu arada tarifin çok guzelmis:-)
Y YesilinBuyusu taşınma işinin arasında bursuru işin çıkmış kolay gelsin hamilelik te üstüne oldu işlerin hemen biter inşallah taşınmak zaten çok zor ya:KK43:
fitblack fitblack tiyatroya gittim de canım dışarıdayım bugün uğrayamadım düne ev topla temizlik falan haftasonumu böylece yedim :-)

Sağol canım evet üst üsti geldi telefonu elime alamıyorum ki gruba yazayım ama bugün daha sakin olurum inşallah. Canım birde ben giriyorum grup değişmiş hiçbişey göremiyorum google a grubun ismini yazıh sonra ordan kendi ismime tıklüyıp ancak buluyorum burayı herkes öyle mi nasıl düzilticem bunu bi yürdıl eder misin bana

Y YesilinBuyusu nasl oldun canm? su basması olayından sonra bidaha girmedin sanki ne yaptn merak ettim seni ???????

Canımmmmm dün temizlik yerleşme derken telifonu elime bile alamadım çok yorgunum vallahi daha da doğalgaz yok ocak yok çamaşır bulaşık makinesi yok yine dışardan yuycem mecbur ama özledim sizleriiiii öpücük atamıyorum ama şu an öpücük atıyorum aslında bak bunun ürküsına da fülen surat koyardım ama onu da koyamğyorum

Pazar günü menüm
Kahvaltı. 6 zeytin peynir.2 çatal omlet domates.1 parmak simit
Ara yeşil .cy
Öğle babagannuş. 4 ksk yoğurt
Ara 2 hurma 2 kayısı yeşil .cy
Akşam 2 ksk yulaf. 1 kaşık keten tohumu.1 salatalık.4 ksk yoğurt karışımı
Ara 1 dilim ekmek 1 tatlı ks reçel
Şu 2 lt
Spor yok
deadline deadline

Son düzenleme:
son ara (gece çok oturunca:olamaz:)
1 avuç kuru yaban mersini
:63:

diyet için önce uykumu düzene sokmalıyım yine anladım bunu :110:
Dün gece ben de öyleydim uyuduğumda 3 olmuştu.tabi sabahın yine nurunda 7.15 gibi geri uyandım. Dün gece benim küçük kızın uykusu kaçtı. Onla oturduk

deadline deadline , kusura bakmayin bu aralar biraz yogunum. gunluk yazamiyorum :KK43:

05.05.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
3-4 catal menemen
3-4 parca peynir
1 dilim ekmek
1 fincan sekersiz sutsuz kahve

Ara:
Birkac tane kaju fistigi

Ogle:
5-6 tavuk tasligi
1 kase sote ispanak
3 kaslk makarna

Aksam:
1 greyfurt
Sekersiz sutsuz kahve

Suyu az ictim. 1,5 litre civari :KK43:
Spor olarak 15 tenis oynayabildim

deadline deadline 06.05.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml su

Kahvaltidan once 1 fincan kahve

Kahvalti:
3-4 dilim sucuk
2-3 ufak parca beyaz peynir
1 pogaca :KK43:
1 dilim ekmek
Cay

Ogle:
1 kase sebze corbasi
1 dilim ekmek
500 ml su

Aksam:
1 greyfurt
2 dilim kek (oglumla yapmistik :KK43:
1 fincan kahve
500 ml su

Bu aralar suyu az iciyorum :KK43:
Kahvaltıdan önce yarim lt su olayını sevdim.hemen ben de yapcam kahvaltıya kadar içebilirim inş yarim lt suyu

Canım bence grup takip etmiyor bahanesini kullanmayı bırak artık istersen burda sana özel seslendiğimiz kadar kimseye seslenmedik. Sonuçta sen kendin sorumluluğu bilip yazacaksın burda kimse dadı değil ki her saniye nil nerde nil nerde diye takip edemeyiz sonuçta sadece sen yoksun grupta herkesin unutulduğu zamanlar oluyor ama kimse bunu senin küdar dert etmiyor ve bahane olarak kullanmıyor eğer 1 2 kere söyleseydin bunları yazmazdım ama kusura bakma canım sürekli aynı şeyi söyleyip duruyosun kimseyi zan altında bırakmaya hakkın yok yazacaksan yazacaksın yazmıyorsan bu senin kararın.

Oyyyy sorma arkadaşım neler geldi başıma geler zaten taşınma rezildi öyle adamlara denk geldik ki eşimle ikimiz kanser olduk yani gece 12 de bitti gerisini sen düşün artık üzirine de su basması tuzu biberi oldu derken dün de yerleştirirken yatağımın başı kırıldı daha dogalgazım yok çamaşır bulaşık makinesini takılmadı giderini sökmemiş beyinsizler ben sökecektim heralde. Zaten üçümüz salond kanepede yatmıştık canım eşyaların ayak kısımları tabii şişti biraz napıyım ya sağlık olsun. Çok sağol cnım benim.

Çok sağol canım evet talihsizlik oldu sağlık olsun.

Sağol canım benim ama nasıl yormayayım ki yine bişey kaldırmamaya felan çalıştım ama dün bütün gün ayaktaydım şükür kabası yerleşti ama daha iş cooook

Sağol canım evet üst üsti geldi telefonu elime alamıyorum ki gruba yazayım ama bugün daha sakin olurum inşallah. Canım birde ben giriyorum grup değişmiş hiçbişey göremiyorum google a grubun ismini yazıh sonra ordan kendi ismime tıklüyıp ancak buluyorum burayı herkes öyle mi nasıl düzilticem bunu bi yürdıl eder misin bana

Canımmmmm dün temizlik yerleşme derken telifonu elime bile alamadım çok yorgunum vallahi daha da doğalgaz yok ocak yok çamaşır bulaşık makinesi yok yine dışardan yuycem mecbur ama özledim sizleriiiii öpücük atamıyorum ama şu an öpücük atıyorum aslında bak bunun ürküsına da fülen surat koyardım ama onu da koyamğyorum[/QUOTE]
Şu basması olayı kötü olmuş cidden .neyse sağlık olsun.bebisin hayırlı olsun canim

Yakalar kaptan deadline deadline fena yakalar

Kızlar bugün sabah sucuklu yumurta iki ceviz
Ara yarim gözleme :KK43: bu menümde yoktu ama gün içinde hiç ekmek yemedim
Akşam et döner salata
Spor yok az bir yürüyüş yaptım
Helal olsun yarim gizleme ile kalmışsın.su nekadar peki
Olur tabiki canim motive her türlüsüne varim
Ben de varimmmmmm

Günaydın arkadaşlar herkese mutlu haftalar dün kendimi motive etmek acısından fotoğraflarımı çektim görüntü tabiki fenaydı :110: ama işe yaradı sabah kalktım 35 dk eliptik 8 dk karin çalıştım kahvaltimi yapicam birazdan efsane geri döndü sanirim :KK49:
Ne fotosu çektin canim.biz de gorebiliyormuyuz

Back