Ayni benim gibisiniz sizde sirf bu kiloyu normallestirmemek icin bende alisveris yapmiyorumkilomuz birbirine yakın beraber görürüz inşallah 55'i
ben de kilo vereceğim diye inatla şu bedenime kıyafet almıyorum,2-3 parça şeyle geziyorum dolap 36 beden kıyafetlerle dolumerak etme bu yaz kurtulacağız
Tatilin tadini cikartin iyi tatiller :) beden incelten mayolar var ben ondan kullanmistim kendimi iyi hissetmek icin eh bir dahakine bikinilerimi giyerim dedimkızlar kızlarbir aksililik çıkmazsa 1 hafta içinde bodruma gidiyoruz aayy yanlız ani ve erken oldu ayyy 69u bile göremeden gidiyorum ordan da devam edicem ama inşallah bu hafta yola çıkmadan bir atak yaparak giderim
Oh ne güzel canım yine bodruma gidiyosun bol bol gez bizim yerimize de tabikızlar kızlarbir aksililik çıkmazsa 1 hafta içinde bodruma gidiyoruz aayy yanlız ani ve erken oldu ayyy 69u bile göremeden gidiyorum ordan da devam edicem ama inşallah bu hafta yola çıkmadan bir atak yaparak giderim
sonra geri yattım uykumu alamamışımMaşallah canm Günaydın
ayneeenGünaydın canım en iyisi erken kahvaltı
tatile gidince bırakmak yok ama bak orada görürsün 69'ukızlar kızlarbir aksililik çıkmazsa 1 hafta içinde bodruma gidiyoruz aayy yanlız ani ve erken oldu ayyy 69u bile göremeden gidiyorum ordan da devam edicem ama inşallah bu hafta yola çıkmadan bir atak yaparak giderim
kolileri ve hurçları kesin say eksiksiz gitsin,bizim öyle bir kolimiz buhar oldu yerleştirirken fark ettik :)Ayyy evet nasıl da geçti bir ayay öüyorum fatoş ya arkadaş topla topla bitmedi bu ev ya sayıcam valla kaç koli kaç hurç olmuş adamlar da daha gelmedi asyayı sabah arkadaşımıza bıraktık yatıyorum şimdi biraz belimi dinlendiriyorum.
Ohhh sefanız bol olsunr amaaaa kaçamaksık olsun gözüm üzerinde cünım oraya gittim diye bırakmak yok
50 çok uzak değil aslında,1 senede düşeriz benceAyni benim gibisiniz sizde sirf bu kiloyu normallestirmemek icin bende alisveris yapmiyorumaslinda benim hedefimde 50 ama cok uzak geliyor vallahi dedim bari 55 e duseyim sonra 50 yi hedeflersin
ayy evet o yağlı bir şey biraz,o zaman sporla yakacağızBu sabah esim isten gelirken kiymali karakoy almis bende bir porsiyon yedim ama ondan baska bir sey yemedim kahvaltı icin kendime ceza verdim kizimi kucagima alip 15 dk leslie 1 yaptim 15 dk. Birazdan tekrar yapip mekik falan cekecegim. Boyle dayanamayip yiyince kendimi nasil kotu hissediyorum
yok canm kararlym bu sefer orda bırakmamAyyy evet nasıl da geçti bir ayay öüyorum fatoş ya arkadaş topla topla bitmedi bu ev ya sayıcam valla kaç koli kaç hurç olmuş adamlar da daha gelmedi asyayı sabah arkadaşımıza bıraktık yatıyorum şimdi biraz belimi dinlendiriyorum.
Ohhh sefanız bol olsunr amaaaa kaçamaksık olsun gözüm üzerinde cünım oraya gittim diye bırakmak yok
bende sizleym kızlar50 çok uzak değil aslında,1 senede düşeriz bence
ayy evet o yağlı bir şey biraz,o zaman sporla yakacağız
sağol canmTatilin tadini cikartin iyi tatiller :) beden incelten mayolar var ben ondan kullanmistim kendimi iyi hissetmek icin eh bir dahakine bikinilerimi giyerim dedim
Ne zaman gidiyosun canım iki günlük detoks tarifleri var yapabilirsinkızlar bu hafta biraz şişligm vardı zaten ya h şu şişliği atıp hemde güzel bir kilo attiracak bir haftalık bir önerisi olan varmı kızlarbu hafta burda iken güzel bir kilo verip sisligimide atıp öyle gideyim önerileri bekliyorum
burda 1 hafta yada 10 gün filan kalıp işleri mi ayarlar ayarlamaz gidicem canm yani bir haftam yada en fazla 10 günüm varNe zaman gidiyosun canım iki günlük detoks tarifleri var yapabilirsin
O zaman çok iyi bir haftada neler olur metabolizma hızlandırıcı çorba tarifleri var onlar çok işe yarıyor yapabilirsinburda 1 hafta yada 10 gün filan kalıp işleri mi ayarlar ayarlamaz gidicem canm yani bir haftam yada en fazla 10 günüm var
çok ağır olan 1 günlük smoothie detoksu var canım ama acayip ödem attırıyor yazayım yaparım dersenkızlar bu hafta biraz şişligm vardı zaten ya h şu şişliği atıp hemde güzel bir kilo attiracak bir haftalık bir önerisi olan varmı kızlarbu hafta burda iken güzel bir kilo verip sisligimide atıp öyle gideyim önerileri bekliyorum
yaz canm bir bakaym yapabilirim gibiise bugün malzemeleri alır yarın yaparımçok ağır olan 1 günlük smoothie detoksu var canım ama acayip ödem attırıyor yazayım yaparım dersenmalzemeleri ve tarifleriyke ve 45 dk yuruyusuyle
Ben biraz aceleceyim soyle uc bes ayda dussek fena olmaz50 çok uzak değil aslında,1 senede düşeriz bence
ayy evet o yağlı bir şey biraz,o zaman sporla yakacağız
ben bu aralar kalori diyeti yapiyorum canm 1200 kaloriyi gecmemeye çalışıyorumBen biraz aceleceyim soyle uc bes ayda dussek fena olmazevet ya dayanamadim valla bugun daha cok spor yapacagim insallah. Siz egzersiz olarak ne yapiyorsunuz kalori hesabi yapiyor musunuz
Oo super valla tebrik ederim sizi insallah emeklerinizin karsiligini alirsiniz.ben bu aralar kalori diyeti yapiyorum canm 1200 kaloriyi gecmemeye çalışıyorum
spor olarakta
koşu bandında yada dışarda yürüyüş,
kondisyon bisikleti bunları hergün yapmaya çalışıyorum haftanın iki yada üç günü de mekik,sguat,plank,köprü filan yapıyorum aralarda da bazen dans ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?