• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar bi iki gün taşınma telaşım var biliyorsunuz giremiyebilirim idare edin listeden kovuldum ama yine de aranızda takılmaya devam ediyorum. :KK48:
Kovmadım ya kız geri aldım seni kendini yıpratma ama dedim izne ayırmadim sen istyinceye kadar dur diye:KK66: durabildigin kadar dur sonra hamilelik ndediyke ayırırim hem araştırdım ilk aylarda kilo verebilirsin ;)

Sabah
Limonlu ilik su
Kaynatilmis maydonoz suyu
Haslanmis yumurta
7 zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 orta boy salatalik
2 adet çeri domates
Bir yaprak marul
2 dilim kepek ekmegi

Ara öğün
1 kase sutlu misir gevregi
Oglen
kepek ekmegine tost 1 adet
Ara öğün elma
Ve kizimdan kalan yarim muz
Aksam
bulgurlu ve kiymali madimak yemegi
2 dilim kepek ekmek (bu aksam dayanamadim ekmeksiz yiyemedim :) )

Egzersiz
Sabah 15 dk leslie baslangic
20 squat
20 yarim mekik
20 ser kez her iki bacagida yan yatip asagi yukarı kaldirma
Yarim saat yuruyus
Aksam 30 dakika leslie 1 mil
20 squat
20 yarim mekik

3 litre su ictim gun boyu

Ben normalde 55 kilodan yukarisini gormemistim hic ama hamilelik ve dogum sonrasi 70 kaldim . Diyet yapip bozup 67 kiloya dustum. 3 gundur diyet sporla 66 ya dustum. Hedefim tekrar 55 i gormek insallah.
Herkes diledigi vucuda kavusur insallah...

Hosbulduuk :KK200:
163 boy
66 kilo
Hedefim 55 insallah :dua:
Hoşgeldin canım ilk sayfamızda kurallarımiz var 2 hafta deneme süresindesin ama takımdasin menülerinize yazacaksın birde ilk sayfada yenince formunu kopyala yapıştır doldur paylas:-)

Kızlar bi iki gün taşınma telaşım var biliyorsunuz giremiyebilirim idare edin listeden kovuldum ama yine de aranızda takılmaya devam ediyorum. :KK48:
Olurmu canım sen hamile olsanda burda tam tersi sen alacaksın biz vereceğiz :KK48: şaka bir yana az kiloyla atlatırsın inşallah canım hamilelikten sırf kilo yüzünden korkmusumdur çünkü fazla aldım ikisinde de ama sen dikkat edersin biliyorum bir arkadaşım 4 kiloyla hamileliğini tamamlamıştı o kadar imrendimki ben 15 kilo :KK70:

canm sakın bir yere ayrılma :KK20: beni zayiflatmadan gidemezsin:KK70: beraber veremedik ama sen göbek buyuturken ben de eritmeye devam edicem:KK70: artk ortada biryerde 65lerde filan bulusuruz:-)

Yok canım yooook gitmiycem. Seni 58 yapana kadar pes etmek yok. Bende doktor kontrolünde devam edicem canım zayıflamaya benim ablam 9 ay boyunca diyet yaptı bebiş gayet sağlıklı büyüdü ama ablam zayıfladı. Bebiş büyürken ben vermeye devam edebilirim. Bu sefer inşallah Asyada yaptığım hataları tekrarlamam.

Kovmadım ya kız geri aldım seni kendini yıpratma ama dedim izne ayırmadim sen istyinceye kadar dur diye:KK66: durabildigin kadar dur sonra hamilelik ndediyke ayırırim hem araştırdım ilk aylarda kilo verebilirsin :KK66:

Yok canım Allah esirgesin ben kendime bebişe zarar verecek bişey yapar mıyım. Doktor kontrolünde devam edicem. Zaten kilo vermem durduğu zaman grubu sıkıntıya sokmamak için listeden çıkarım ama gruptan çıkmam.

Kullanıcı Adı : shellscok
İsim (İsteğe Bağlı ):
Meslekiniz: muhasebeci
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 cocuk. 6 aylik
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :163
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :Hamilelikten ve dogum sonrasi aldim.
Kilo vermeyi nedenistiyorsunuz ? Kendimi iyi hissetmek icin :) eski pantolonlarima girebilmek icin :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Hayir

Olurmu canım sen hamile olsanda burda tam tersi sen alacaksın biz vereceğiz :KK48: şaka bir yana az kiloyla atlatırsın inşallah canım hamilelikten sırf kilo yüzünden korkmusumdur çünkü fazla aldım ikisinde de ama sen dikkat edersin biliyorum bir arkadaşım 4 kiloyla hamileliğini tamamlamıştı o kadar imrendimki ben 15 kilo :KK70:

İnşallah Asyada yaptığım hataları yapmam canım. Benimde inşallah hedefim bebiş alırken kendim vermek ama doktor nasıl uygun görürse tabiiki

Kullanıcı Adı : shellscok
İsim (İsteğe Bağlı ):
Meslekiniz: muhasebeci
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 cocuk. 6 aylik
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :163
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :Hamilelikten ve dogum sonrasi aldim.
Kilo vermeyi nedenistiyorsunuz ? Kendimi iyi hissetmek icin :) eski pantolonlarima girebilmek icin :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Hayir
Hoş geldin canım o zmaan;)

Ya hemde birsuru bildirim yapmayan var nedense 3 kişi bildirim yapmazsa yüzdesi eksi olur tabiki vmbubhafta hiç güzel olmadı o yüzden:KK43: benimde çok canım sıkkın ya böyle giderse takıma elveda demek zorunda kalacağım ama :KK43:
dead bence en anlayışlı ve stres yaratmayan kaptan sensin,diğer takımlara bir ara bakmıştım da:-) april da öyleydi,ondan tercihim hep 1. takım olmuştur:KK39: gitmek falan yok,haftaya toparlarız,hem ben de listeye girmiş olurum muhtemelen :KK19:

sağol canm sende kilo verince fotodaki gibi oluyorsan hatların son derece seksy ve güzel bence :KK66: ben bu tarz baseni özellikle zayiflaynca çok cekici ve güzel buluyorum :KK66:
ben eskiden hiç sevmezdim şimdi barışmaya çalışıyorum kendimle :-) ben biraz çırpılığı seviyorum ama evet bu tarz daha güzel ve sağlıklı aslında. bir ara beden ölçülerimi yazacağım oradan da görürsün oranları :-) eskiden buraya fotoğraf da koymuştum da az biraz zayıflayayım tekrar eklerim :KK23:
bugunkı menum
sabah kuru meyve cay ceyrek kurabıye
oglen 3 parca tavuk salatalık
aksam 3 parca tavuk peynır ceyrek kurabıye domates sosu
2lsu yuruş
canım senin şu çeyrek kurabiyelerine bayılıyorum :-)

dead bence en anlayışlı ve stres yaratmayan kaptan sensin,diğer takımlara bir ara bakmıştım da:-) april da öyleydi,ondan tercihim hep 1. takım olmuştur:KK39: gitmek falan yok,haftaya toparlarız,hem ben de listeye girmiş olurum muhtemelen :KK19:
farkımız tarzımız :-) ya bak kqnkimi ozledim ben aprilcigim olsaydın güzel olurdu bu arada o da koç burcu bende bizim tarzımız böyle ne yaparsın gergin stresli bir takımdan hoşlanmıyorum teşekkürler canım düşüncelerin için :-)

Yok canım yooook gitmiycem. Seni 58 yapana kadar pes etmek yok. Bende doktor kontrolünde devam edicem canım zayıflamaya benim ablam 9 ay boyunca diyet yaptı bebiş gayet sağlıklı büyüdü ama ablam zayıfladı. Bebiş büyürken ben vermeye devam edebilirim. Bu sefer inşallah Asyada yaptığım hataları tekrarlamam.

Yok canım Allah esirgesin ben kendime bebişe zarar verecek bişey yapar mıyım. Doktor kontrolünde devam edicem. Zaten kilo vermem durduğu zaman grubu sıkıntıya sokmamak için listeden çıkarım ama gruptan çıkmam.
çok iyi canm harika düşünmuşsun ;) ilk çocukta bu konuda çok hata yaptk canm ama inşallah sen ikincide aynı hataya dusmessin ;) şimdiden önlemini almışsn ne güzel inşallah iştahin açılmaz :(

Tamam canım kural öyleyse yapıcak bişey yok. Ben yine sizlerle takılırım. Heralde gruptan da dışlamazsınız artık :KK48:

Aynen canım karataya devam edicem ama yediklerimin miktarını biraz azaltıp öğünü üçe çıkarabilirim bilmiyorum şu an hamileler için yazdığı kitabı okuycam ilk fırsatta o yönde ilerliycem. Çok teşekkür ederim.
yeşil bak ben de listede değilim ama listedekilerden daha çok takımda gibiyim :deli: olay listede olmak değil emin ol,hatta ben eski zamanlarda burada izne ayrılmıştım korumadaydım listede olmasam da uzun süre gitmedim. kendimi kontrol etmemi sağladı :KK200:
bak hala kovuldum diyor :D hormonlar şimdiden etkiledi :D

Sabah
Limonlu ilik su
Haslanmis yumurta
7 zeytin
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 orta boy salatalik
2 adet çeri domates
Bir yaprak marul
2 dilim kepek ekmegi

Ara öğün
1 kase sutlu misir gevregi
Oglen
kepek ekmegine tost 1 adet
Ara öğün elma
Ve kizimdan kalan yarim muz
Aksam
bulgurlu ve kiymali madimak yemegi
2 dilim kepek ekmek (bu aksam dayanamadim ekmeksiz yiyemedim :) )

Egzersiz
Sabah 15 dk leslie baslangic
20 squat
20 yarim mekik
Yarim saat yuruyus
Aksam 30 dakika leslie 1 mil
20 squat
20 yarim mekik

3 litre su ictim gun boyu

Ben normalde 55 kilodan yukarisini gormemistim hic ama hamilelik ve dogum sonrasi 70 kaldim . Diyet yapip bozup 67 kiloya dustum. 3 gundur diyet sporla 66 ya dustum. Hedefim tekrar 55 i gormek insallah.
Herkes diledigi vucuda kavusur insallah...
canım hoş geldin, çok hızlı bir giriş yaptın tebrik ederim:skandal: bu gidişle bence çok yakın zamanda görürsün 55'i :KK16:

İstediğin kadar yazabilirsin canım biz çok sohbetli insanı severiz hatta her konuda herşeyi yazabilirsin :-)
ben de çeneliyim beni ondan seviyorsun di mi kaptan :-)
farkımız tarzımız :-) ya bak kqnkimi ozledim ben aprilcigim olsaydın güzel olurdu bu arada o da koç burcu bende bizim tarzımız böyle ne yaparsın gergin stresli bir takımdan hoşlanmıyorum teşekkürler canım düşüncelerin için :-)
ben de hiç sevmiyorum,kilo vermek zaten stresli bir şey başlı başına:bicak:

-bugünkü menüm-

sabah
1 gün kurusu
2 yk haşlanmış mercimek
2 tabak yeşil fasulye
1 dilim tb ekmek
1 tk tahin-pekmez
(geç kahvaltı yapınca böyle oldu)

ara
2 bardak badem sütü
1 gün kurusu