• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

-bugünkü menüm-

sabah

domates,kapya,maydanoz
3 yk badem peyniri
5 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
2 bardak badem sütü
2 gün kurusu

öğle
2 ceviz
10 çiğ fıstık
2 kupa karanfilli yeşil çay

akşam
1 kase mercimek çorba
5 yk avokadolu beyaz kinoa
havuç-turp-kırmızı lahana salatası
1 soda

ara (bunu 9'da yapacağım)
1 ya da 2 porsiyon çilek

2 litre su

+2 saat yürüyüş
ve son ara öğünü yapmadım.

canım bende de koşu bandı var ama ben açık havada yürümeyi çok seviyorum ondan pek kullanasım gelmiyor. ama kışın yağmurlu karlı havalarda iyi idare ediyor :KK48:
kesinlikle kış için çok gerekli. tabi bide benim gini ufak cocuk oluncada en iyi evde yapılıyor:-)

canm alıpda hiç dogru duzgun kullanmadan kenari atan yada bir ay kullanp hevesi gecince birakan çok var doğru ama çok duzenli kullanan hiç birakmayanlarda var yani en iyi kendini sen bilirsin yoksa benimkide doğal alarak aynısını dedi ama ben kendimi bildiğim için dinlemedim çünkü sporu çok seviyorum zaten fırsat buldukca salonlara gidiyordum evde olunca hiç bırakmam dedim oylede oldu :KK66: koşu bandını alalı bir yıl olmak üzere ve hiç birakmadim hiç birakmayida düşünmuyorum hatta keşke çok onceleri salonlara gidecegime direk ozamnlar alsaydm şimdi diyet yapmama ihtiyaç olmazdı diyorum:KK200: sıkı diyet yapamiyorum ama sporu hiç birakmadan yapınca 5 kilo verdim gobek cevresi 10cm inceldim basen ve bacaklardan da 5cm inceldim keşke diyetide hep sıkı tutabilsem:110: ama sporun faydasını bol boool gördüm tavsiye ederm :KK66::nazar:

canım bende de koşu bandı var ama ben açık havada yürümeyi çok seviyorum ondan pek kullanasım gelmiyor. ama kışın yağmurlu karlı havalarda iyi idare ediyor :KK48:
Bendede koşu bandı vardı ama kullanmadım kenarda öyle durdu en sonunda elden çıkardık ama çok pişmanım :KK43: keşke vermeseydim

Bendede koşu bandı vardı ama kullanmadım kenarda öyle durdu en sonunda elden çıkardık ama çok pişmanım :KK43: keşke vermeseydim
canım çok yer kaplıyor ve sık kullanmam ama ben de düşünmem hiç vermeyi :KK43: çünkü cidden kurtarıcı bir şey dışarıda yürüyemediğim zaman ya da spor salonuna gidecek vaktim yoksa vs. neden verdin ki :KK43:

aayyy çok güzel ter attım kızlar duşumuda aldım rahatladm geldim:KK36:
30 dakika koşu bandı
(ilk 10 dakika hızlı tempo yurudum 15dakika yüksel hız koşu ve son 5 dakika tempolu yürüyüş ile bitirdim) ;)

öğlen de 45 dakika kondisyon bisikleti yapmıştım:KK55: ve bugün ilk kez su takibi yapmadm ama herzamanki gibi bol boool içtim:KK48:

canm alıpda hiç dogru duzgun kullanmadan kenari atan yada bir ay kullanp hevesi gecince birakan çok var doğru ama çok duzenli kullanan hiç birakmayanlarda var yani en iyi kendini sen bilirsin yoksa benimkide doğal alarak aynısını dedi ama ben kendimi bildiğim için dinlemedim çünkü sporu çok seviyorum zaten fırsat buldukca salonlara gidiyordum evde olunca hiç bırakmam dedim oylede oldu :KK66: koşu bandını alalı bir yıl olmak üzere ve hiç birakmadim hiç birakmayida düşünmuyorum hatta keşke çok onceleri salonlara gidecegime direk ozamnlar alsaydm şimdi diyet yapmama ihtiyaç olmazdı diyorum:KK200: sıkı diyet yapamiyorum ama sporu hiç birakmadan yapınca 5 kilo verdim gobek cevresi 10cm inceldim basen ve bacaklardan da 5cm inceldim keşke diyetide hep sıkı tutabilsem:110: ama sporun faydasını bol boool gördüm tavsiye ederm :KK66::nazar:
Aslinda benim hevesim cabuk gecer esimede hak veriyorum acikcasi. Ayyy ne guzelll ne kadar surede oldu bu harika gercektenn

Hanimlar sabah yedigim borek vicdan azabi yapti bende bugun 1 saat spor yapmistim ama doyamadim yarim saat araliksiz tempolu mezdeke yaptim kan ter icinde kaldim vallahi hazir isinmiskende 20 squat yapiverdim. Aslinda diyetim 1000 kalori ama ben bu sporla 506 kalori almis oldum umarim su kaybetmem yag kaybederim

Hanimlar sabah yedigim borek vicdan azabi yapti bende bugun 1 saat spor yapmistim ama doyamadim yarim saat araliksiz tempolu mezdeke yaptim kan ter icinde kaldim vallahi hazir isinmiskende 20 squat yapiverdim. Aslinda diyetim 1000 kalori ama ben bu sporla 506 kalori almis oldum umarim su kaybetmem yag kaybederim
bende diyeti 1000 kaloriye ceksem çok iyi olucak :(

canım çok yer kaplıyor ve sık kullanmam ama ben de düşünmem hiç vermeyi :KK43: çünkü cidden kurtarıcı bir şey dışarıda yürüyemediğim zaman ya da spor salonuna gidecek vaktim yoksa vs. neden verdin ki :KK43:
Evim dar olduğu için verdim canım

bende diyeti 1000 kaloriye ceksem çok iyi olucak :KK43:
Siz ne kadarlik yapiyorsunuz? Bence kendinizi en tok hissettiginiz kalorili diyeti yapin. Zaten hic bir sey yapmasakta kalori yakiyoruz illaki bende 1500 e cikarsam diyordum valla:kk77:

Siz ne kadarlik yapiyorsunuz? Bence kendinizi en tok hissettiginiz kalorili diyeti yapin. Zaten hic bir sey yapmasakta kalori yakiyoruz illaki bende 1500 e cikarsam diyordum valla:kk77:
canm hiç birsey yapmassak yaktgm kaliri aldgimiza eşit oluyor hatta geciyor yani senin metobolizman çok hizli ise bilemem tabi ama benim ki analiz cihazinda 1500 yada 1560 çıkıyor yani yani 1500 ile ben anca sabit kalırım :KK48: 1200 kalorilik yapmaya calisiyorum onuda bazen ast için anca sporla toparliyorum sporda 500kalori ortalama hergün yakiyorum Allahtan ama 1000 kalorilik diyet yapmam lazimki 500kalori az almış oliyim 600 kaloride spordan yaksam ikisi 1100 eder 1100×7=7700 ediyor 7700kalori=1kilo olduğu içinde anca bu şekil haftada 1 kilo verebilirim yani :(

canm hiç birsey yapmassak yaktgm kaliri aldgimiza eşit oluyor hatta geciyor yani senin metobolizman çok hizli ise bilemem tabi ama benim ki analiz cihazinda 1500 yada 1560 çıkıyor yani yani 1500 ile ben anca sabit kalırım :KK48: 1200 kalorilik yapmaya calisiyorum onuda bazen ast için anca sporla toparliyorum sporda 500kalori ortalama hergün yakiyorum Allahtan ama 1000 kalorilik diyet yapmam lazimki 500kalori az almış oliyim 600 kaloride spordan yaksam ikisi 1100 eder 1100×7=7700 ediyor 7700kalori=1kilo olduğu içinde anca bu şekil haftada 1 kilo verebilirim yani :KK43:
Ohhoo siz bu isin kompetani olmussunuz:super: ben hic anlamiyorum vallahi koru korune diyet spor yapiyorum:KK70:
Kendi vucudunuzu taniyip diyet ve spor yapmak size cok yarayacak eminimki

Ohhoo siz bu isin kompetani olmussunuz:super: ben hic anlamiyorum vallahi koru korune diyet spor yapiyorum:KK70:
Kendi vucudunuzu taniyip diyet ve spor yapmak size cok yarayacak eminimki
:KK70: kitap yazacak duruma geldim:KK70: bide kendi üstümde eksiksiz uygulayabilsem ya :ıslık: iş oraya gelince olmuyor tabi:-)

Back