- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
yeşil bak ben de listede değilim ama listedekilerden daha çok takımda gibiyimolay listede olmak değil emin ol,hatta ben eski zamanlarda burada izne ayrılmıştım korumadaydım listede olmasam da uzun süre gitmedim. kendimi kontrol etmemi sağladı
bak hala kovuldum diyorhormonlar şimdiden etkiledi
çok iyi canm harika düşünmuşsunilk çocukta bu konuda çok hata yaptk canm ama inşallah sen ikincide aynı hataya dusmessin şimdiden önlemini almışsn ne güzel inşallah iştahin açılmaz
olsun seni 9 ay idare edeceğiz artık n'apalımEvet şimdi listeden çıktım diye oturup ağlıycam
zararlı her şeye oklava çıkartırım, ama faydalı şeylere çok yesen de kızmamİnşallah canım arkadaşım her zaman olduğu gibi desteğinize ve uyarılarınıza ihtiyacım olacak eğer iştahım açılır ve firenleri gevşetirsem oklavaları çıkarabilirsiniz öyle hamileyim diye acımak yok
Umarim oyle olur biktim artik iki pantolon bir gomlekle gezmekten vallahi eski halime kavusmak istiyorumcanım hoş geldin, çok hızlı bir giriş yaptın tebrik ederimbu gidişle bence çok yakın zamanda görürsün 55'i
zararlı her şeye oklava çıkartırım, ama faydalı şeylere çok yesen de kızmam
kilomuz birbirine yakın beraber görürüz inşallah 55'iUmarim oyle olur biktim artik iki pantolon bir gomlekle gezmekten vallahi eski halime kavusmak istiyoruminsallah sizde dilediginiz kiloya ulasirsiniz
Günaydın kızlaaaar
bugün en erkenci civciv benim
kahvaltımı bile yaptım
ay annelikte pek yakışmışKızlar buraya yazmak zorunda kaldım kusura bakmayınKazen ben 2019 ocak anneleri grubuna mesaj yazamıyorum yardımcı olur musunuz?
Günaydın canım en iyisi erken kahvaltıGünaydın kızlaaaar
bugün en erkenci civciv benim
kahvaltımı bile yaptım
ay annelikte pek yakışmışbir ayda gitmiş sayılır geriye kaldı 8 ay
kızlar kızlarbir aksililik çıkmazsa 1 hafta içinde bodruma gidiyoruz aayy yanlız ani ve erken oldu ayyy 69u bile göremeden gidiyorum ordan da devam edicem ama inşallah bu hafta yola çıkmadan bir atak yaparak giderim
O grup nerdeki dur gidip bulayım sorunlarını çözeyimdeadline kaptanım bari sen yardım et bana ben 2019 ocak anneleri grubuna niye yazamıyorum?
Link atmayı bilmiyorum ben 2019 ocaak anneleri grup buO grup nerdeki dur gidip bulayım sorunlarını çözeyimgrubun linkini atsana bir bana
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2019-ocak-anneleri.1063088/page-53 burası galiba gidip seni orda etiketleyim olacak mı bakayimLink atmayı bilmiyorum ben 2019 ocaak anneleri grup bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?