Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım şişliği ödemi atmak istiyorsan ananas kabuğu çayını tek geçerim:) ananas kabuğu,çubuk tarçın,zencefil,limon,karanfil. bunları kaynatıp suyunu içiyorsun. 1 ananasa 1 litre su. nette tam tarifi vardır bak istersen
O zaman çok iyi bir haftada neler olur metabolizma hızlandırıcı çorba tarifleri var onlar çok işe yarıyor yapabilirsin
sakın lahana çorbası yapmasın da koca bir tencereyi döktüm çünkü

Ben biraz aceleceyim soyle uc bes ayda dussek fena olmaz evet ya dayanamadim valla bugun daha cok spor yapacagim insallah. Siz egzersiz olarak ne yapiyorsunuz kalori hesabi yapiyor musunuz
ben egzersize biraz ara verdim d vitaminim eksik olduğu için aşırı yorgunluk yapıyor bende iğne vurulacağım haftayadan itibaren o zaman başlayacağım ama sen aynı şekilde devam et bence gayet iyiydi sporun :)
süper

D vitamini takviyesi vermiyor mu doktor veya saglik ocagi falan ? Zaten egzersize baslayinca insan bir iki haftaya sikilastigini farkedip mutlu oluyor. İnsallah yaza kadar kurtuluruz su istenmeyen kilolardan . İnsallah azmim kirilmaz esim pek inancsiz bana karsi azicik gazlasa ne var yani. Ben de dedim senden hayir yok diyet topigine gideyim bari

-bugünkü menüm-

sabah

domates,kapya,maydanoz
3 yk badem peyniri
5 yeşil zeytin
2 dilim tb ekmek

ara
2 bardak badem sütü
2 gün kurusu

öğle
2 ceviz
10 çiğ fıstık
2 kupa karanfilli yeşil çay

akşam
1 kase mercimek çorba
5 yk avokadolu beyaz kinoa
havuç-turp-kırmızı lahana salatası
1 soda

ara (bunu 9'da yapacağım)
1 ya da 2 porsiyon çilek

2 litre su

evet veriyorlar iğnesini vurulacağım ben de işte :)
canım ben diyete başladığımda kimseye söylemiyorum açıkçası. hüsrana uğrasam bile kendi içimde yaşayayım diye. bir de söylediğin zaman ister istemez çevreden bir baskı oluyor ve en sevmediğim şeydir benim ben senin yerinde olsam diyette olduğumu söylemem çaktırmadan eririm sağlıklı beslenmeye geçtim artık de, zararlı şeyleri tüketmiyorum falan. benim taktiğim bu ki yalan da değil

Valla iyi taktikmis dediginiz gibi oluyor birde amaaaan neyin var seninciler var ayy deli oluyorum. Birde ben herkese soyleyince nedense devam ettiremiyorum gecen salatanin icine bir dilim kepek ekmegi kizartim kup kup koydum bu ne bicim diyet diyor zikkim diyeti diyeceğim o olacak
Siz ne zaman basladiniz diyete

Tadı o kadar kötümü ya ben hiç içmedim ama başka tarifleri denedim tadı çok güzeldi

Oyu akşamlar canım ben google playdan indirdim direk giriyorum

Sabah
Bir porsiyon karakoy boregi (esim almis dayanamadim )
Ara öğün
İki parca eti form
Oglen
Kaynatilmis maydanoz suyu
Kabak havuc patates ispanak bir parca kiyma ile kizima hazirladigim sebze corbasi
Dun aksamdan kalan bulgurlu kiymali madimak
1 dilim kepek ekmegi
Domates
Salatalik
Biber
Ara ogun
Misir gevregi
Kizimdan kalan yarim muz
Sade. Turk kahvesi
Aksam
Kaynatilmis maydanoz suyu
Cevizli tulum peynirli salata
Ara ogun
Limonlu pul biberli yogurt
Elma

Egzersiz
30 dk leslie
30 dk genel egzersiz hareketleri (hayali ip atlamada dahil :) )

Su
3 litre

canm daha önce spor salonlarina fitnes,plates filan hep çok gidiyordum biarada danslara gittim zumbaya filan ondan hangi hareket nasl doğru yapılır nereyi çalıştırır nelere ihtiyacım var iyibiliyorum evde de kondisyon bisikletim ve koşu bandım var canm o şekilde yapıyorum ama youtubede güzel şeyler var iradan da yapabilirsin ben dans için kullaniyor bazen videolari

Daha once egitmen esliginde yapmaniz suan size avantaj saglamis cok iyi olmus . Bende esime kosu bandi bisiklet alalim diyorum yok hevesin gecince atarsin bir kenara ugrasamam diyor ahh bende olsa neler yapardim

ayy ne olacakmış salatanın içindeki 1 dilim ekmekten
ben de başlayalı 2 hafta olmadı, ama diyet konusunda deneyimli ve iradeliyimdir

Daha once egitmen esliginde yapmaniz suan size avantaj saglamis cok iyi olmus . Bende esime kosu bandi bisiklet alalim diyorum yok hevesin gecince atarsin bir kenara ugrasamam diyor ahh bende olsa neler yapardim
canm alıpda hiç dogru duzgun kullanmadan kenari atan yada bir ay kullanp hevesi gecince birakan çok var doğru ama çok duzenli kullanan hiç birakmayanlarda var yani en iyi kendini sen bilirsin yoksa benimkide doğal alarak aynısını dedi ama ben kendimi bildiğim için dinlemedim çünkü sporu çok seviyorum zaten fırsat buldukca salonlara gidiyordum evde olunca hiç bırakmam dedim oylede oldu koşu bandını alalı bir yıl olmak üzere ve hiç birakmadim hiç birakmayida düşünmuyorum hatta keşke çok onceleri salonlara gidecegime direk ozamnlar alsaydm şimdi diyet yapmama ihtiyaç olmazdı diyorum sıkı diyet yapamiyorum ama sporu hiç birakmadan yapınca 5 kilo verdim gobek cevresi 10cm inceldim basen ve bacaklardan da 5cm inceldim keşke diyetide hep sıkı tutabilsem ama sporun faydasını bol boool gördüm tavsiye ederm

Tadı o kadar kötümü ya ben hiç içmedim ama başka tarifleri denedim tadı çok güzeldi
off çok kötüydü çok. benim sevmediğim sebze yok ki lahanayı da severim normalde. ama yok içilecek gibi değildi 1 kaseyi zor içtim sen hangisini denedin?
yetsin yetsin,ben de erken yedim bugün. ara yapıp çilek yiyecektim ama vazgeçtim
Merhaba
Kahvaltı 2 ceviz 1kk peynir menemen 1 yumurta ile yapılmış 2 dilim ekmek
Ara 1 sade türk kahvesi 1 dilim kek
Ara 1 hurma 1 kase yoğurt
Akşam 5 parca ızgara tavuk 150 gr
Söğüş yeşillikler
40 dk spor
gayet dengeli
N nil u mihr ses vermen lazım ceza yedin ya yapman gerekenleri yapmazsan takım ceza yer ona göre hatta kapanabilir bile takım ciddi cezalı bir durum unutma
N nil u mihr
gayet güzel canım sabahı dengelemişsin
ıyı akşamlar
sabah peynır ekmek cay vaffle
oglen 2 parca tavuk
akşam uzerı 2 kaşık makarna
2 3 ltre su boll yuruyuş
kalorisi az ama biraz sağlıksız duruyor

canım bende de koşu bandı var ama ben açık havada yürümeyi çok seviyorum ondan pek kullanasım gelmiyor. ama kışın yağmurlu karlı havalarda iyi idare ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…