• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1. TAKIM 568. ETAP***

berceste_(84.6//%)
bildirim yapmadigi için yüzdesi 2 ye bölündü
chihiro79 (61/60/1/% )
hicmakam(55.4/%)
Sevilay80 (75/74.8/0.2/% )
Mirafatos (70.8/71.3/+0.5/% -)
nil u mihr(70.5/71.5/+1% -)
YeşilinBuyusu (63//% ) hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (65.1/64.7/0.4/%0.31)
minemelek2015 (55.9/54.8/1.1/%)
Saglikliyasamgunlugumm (63.8/64.1/+0.3%-)
Zensim(68.7/69.1/+0.4/% -)
Gunayfur(59.2//%)

1. takım ortalaması:%

berceste_ berceste_ G Gunayfur hicmakam hicmakam

Bi dakika yaaa ben niye izne ayrıldım????? Ben kontrollü zayıflamaya divam edicem canım deadline deadline ne zaman dıktorum tamam verme artık dersi o zaman bırakırım zaten en başından söylimiştim grubu bırakmaya niyetim yok diye.
Ama kurallar gereği hamilelik iznine ayrılan gerekiyor canım bu yarışma dahilinde olmadan da yapacağın bişey burdan ayrılan gerek yok listede olmadan da devam edebilirsin sağlık problemi ve hamilelik izni bu yüzden var:KK66: birde yarışma dahilinde olman çok doğru değil senin için kilo verebilirsin doktorun izin verdiğince ama senin için riskli bir durum olabilir sonrası ama sen bilirsin istersen ayirmayayim 2 hafta daha durabilirsin

Son düzenleme:
kahvaltı: 2ince dilim tambugday,2rafadan yumurta,salça,2kk.peynir,4zeytin,çay

Ara:sütlü kahve

öğlen: 100gr limonlu ton balığı,1dilim
tb.ekmeği,bir kapya biberi

Ara:tarcinli süt

Akşam: bir tabak yoğurtlu tereyağlı patates

2lt su ekstra bitki çayı zencefil,ihlamur,limon suyu yatana kadar 2.5-3 arasına çıkarırım ;)
bide 40dakika bisiklet yaptm ;)

***1. TAKIM 568. ETAP***

berceste_(84.6//%)
2. Kez bildirim yapmadi
chihiro79 (61/60/1/%1.64 )
hicmakam(55.4/%) bildirimde bulunmadi
Sevilay80 (75/74.8/0.2/%0.27 )
Mirafatos (70.8/71.3/+0.5/% -0.67)
nil u mihr(70.5/71.5/+1% -1.41)
YeşilinBuyusu (63/63.8/+0.8/%-1.26)
merkerdemus (65.1/64.7/0.4/%0.31)
minemelek2015 (55.9/54.8/1.1/%1.96)
Saglikliyasamgunlugumm (63.8/64.1/+0.3%-0.47)
Zensim(68.7/69.1/+0.4/% -0.58)
Gunayfur(59.2//%) bildirimde bulunmadi

1. takım ortalaması:%-0.011

berceste_ berceste_ G Gunayfur hicmakam hicmakam [/QUOTE]
Bildirimler nerde kızlar süre bitti:KK43:
Y YesilinBuyusu ekledim seni tekrar ama kendini çok hırpalama tamam mı :KK66:

Son düzenleme:
Önce kilomu yazayım valla yüzde felan hesaplayamadım hoşgörün beni bu hafta
73.800
+800 gram

Veeeeeeeeee Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm:anneadayı::KK200::KK200::KK200:
Değer 21 olmuş progesterona da bakıldı bugün o da gayet iyi. :anne: kızlar arkadaşlarımın yanındayım uzun uzun yazamıyorum eve geçince yazılanları tek tek okuyup cevaplıycam çoook seviyorum sizleriiii:KK200::KK200::KK200:
tebrık ederım canım.ayyyy bende sevndım senın adına

kahvaltı: 2ince dilim tambugday,2rafadan yumurta,salça,2kk.peynir,4zeytin,çay

Ara:sütlü kahve

öğlen: 100gr limonlu ton balığı,1dilim
tb.ekmeği,bir kapya biberi

Ara:tarcinli süt

Akşam: bir tabak yoğurtlu tereyağlı patates

2lt su ekstra bitki çayı zencefil,ihlamur,limon suyu yatana kadar 2.5-3 arasına çıkarırım :KK66:
bide 40dakika bisiklet yaptm :KK66:
gayet güzel canım,dengeli ve doyurucu:)

Herkes nerde bakiim:KK25: aayyy sıkıldım yaa zaten sonucumda kötü idi bugün:işsiz: şimdi bir yesilcay yaptm biberiye ve limonlu:KK51: su da 2.5litre bitti:eğlence: 3e doğru yola çıkıyorum
Ya hemde birsuru bildirim yapmayan var nedense 3 kişi bildirim yapmazsa yüzdesi eksi olur tabiki vmbubhafta hiç güzel olmadı o yüzden:( benimde çok canım sıkkın ya böyle giderse takıma elveda demek zorunda kalacağım ama :(

Bi dakika yaaa ben niye izne ayrıldım????? Ben kontrollü zayıflamaya divam edicem canım deadline deadline ne zaman dıktorum tamam verme artık dersi o zaman bırakırım zaten en başından söylimiştim grubu bırakmaya niyetim yok diye.
canım dogru karar saglıklı beslen karataya devam hem bebış saglıklı olur hem sen dınc gecırırsın hamılelıyı.ben ılkınde 4 kılo vermsdm.2 de de sadece 6 kılo almşdm saglıklı beslenıyor su ıcıhor yuruş yapıyordum

Ya hemde birsuru bildirim yapmayan var nedense 3 kişi bildirim yapmazsa yüzdesi eksi olur tabiki vmbubhafta hiç güzel olmadı o yüzden:KK43: benimde çok canım sıkkın ya böyle giderse takıma elveda demek zorunda kalacağım ama :KK43:
aayyy yapmayn kaptanım ya naparz ozaman biz :( siz zaten uyarinizida yaptniz dediginiz gibi yapin haftaya direk izne ayirin olsun bitsin

Ama kurallar gereği hamilelik iznine ayrılan gerekiyor canım bu yarışma dahilinde olmadan da yapacağın bişey burdan ayrılan gerek yok listede olmadan da devam edebilirsin sağlık problemi ve hamilelik izni bu yüzden var:KK66: birde yarışma dahilinde olman çok doğru değil senin için kilo verebilirsin doktorun izin verdiğince ama senin için riskli bir durum olabilir sonrası ama sen bilirsin istersen ayirmayayim 2 hafta daha durabilirsin

Tamam canım kural öyleyse yapıcak bişey yok. Ben yine sizlerle takılırım. Heralde gruptan da dışlamazsınız artık :KK48:

canım dogru karar saglıklı beslen karataya devam hem bebış saglıklı olur hem sen dınc gecırırsın hamılelıyı.ben ılkınde 4 kılo vermsdm.2 de de sadece 6 kılo almşdm saglıklı beslenıyor su ıcıhor yuruş yapıyordum

Aynen canım karataya devam edicem ama yediklerimin miktarını biraz azaltıp öğünü üçe çıkarabilirim bilmiyorum şu an hamileler için yazdığı kitabı okuycam ilk fırsatta o yönde ilerliycem. Çok teşekkür ederim.

Kızlar bi iki gün taşınma telaşım var biliyorsunuz giremiyebilirim idare edin listeden kovuldum ama yine de aranızda takılmaya devam ediyorum. :KK48:
canm sakın bir yere ayrılma :KK20: beni zayiflatmadan gidemezsin:KK70: beraber veremedik ama sen göbek buyuturken ben de eritmeye devam edicem:KK70: artk ortada biryerde 65lerde filan bulusuruz:-)

Back