hoşgeldin canmBende geleyim mi
tamam canmyok bu hafta götüreceğim artık
canım açıkçası bu hafta ben de listeye uyamadımhaftaya en geç pazartesinde itibaren birlikte listeye uyalım bak o zaman sen de çok güzel sonuçlar alacaksın eminim
canım diyetisyenine söyle o zaman ekmeği azaltsın. bana da 3 dilim ekmek verdi günlük normalde. o da ben eskiden bir oturuşta 2 simit yiyen bir insan olduğum için birden kesmeyelim dediBende çok uyamiyorum canım ya ne bileyim gözüme ekmek sayısı fazla geldi ekmekleri çıkardım ama pazartesiden itibaren protein fazla olacakmış bakalım
canım işte ondan menü paylaşıyoruz kontrollü olalım diye. o yüzden menü paylaşmayı ihmal etmeyelim kızlarcanim bir iki gun hic paylasmadim yediklerimi o gunlerde batirdim
süpersin canım :)Kızlar merhaba
Kahvaltım mantarlı omlet 2 ceviz domates salatalık
Öğle iki tost içinde 1 er kk peynir ayran yeşillik
Ara 2 kare bitter çikolata kahve
Akşam ki menumude yazayım iki parça ızgara tavuk ayran salata
40 dk lık sporumuda yaptım dinleniyorum siz neler yaptınız bakalım
canım ben seni hiç tanımıyorum böyle iki günlük menüleri yazıp yazıp kaçıyor musundeadline 03.05.2018 menum
kalkar kalkmaz 500 ml su
kahvaltı:
yapmadım (yumurta bitmişti. yumurta olmayınca peynir ve zeytin yenilemez gibi geldi nedense :)
ara:
2 dilim kakaolu kek
öğle:
1 tane karnıyarık
3 yemek kasığı pilav
yoğurtlu salata
ara:
şekersiz sütsüz kahve
350 ml su
akşam:
elim kadar yumurtalı karnabahar
500 ml su
suyu az içtim
haklisincanım işte ondan menü paylaşıyoruz kontrollü olalım diye. o yüzden menü paylaşmayı ihmal etmeyelim kızlar
ben mesela bir oturuşta tabak tabak yemek de yesem ekmek de yesem yazarım ki azarı yiyip bir daha yapmayayım
canım miktarlarını da yaz bence :)+300den sonra bugün;
Menüm
Sabah
2 dilim peynir
Öğle
Yumurtalı patates
Akşam
Kısır
45 dk yürüyüş&1 litre su
günaydın herkese bu hafta giremedim pek gruba bende migren var ve bu hafta tuttu beni son 3 gündür perişandım bebekten dolayı gece uykusuzluğu da artırıyor
geçen hafta 65.1
bu hafta 64.7
fark 400 gr
yüzde 0.61
Geçen Hafta;63.8
Bu hafta;64.1
Fark;+300
(((
Geçen hafta: 70.5
Bu hafta: 71.5
+ 1 ;( ;( ;(
yuzde: 0.7 +
Geçen hafta: 70.8
Bu hafta: 71.3
fark: +500gram
Çok tebrikler canimÖnce kilomu yazayım valla yüzde felan hesaplayamadım hoşgörün beni bu hafta
73.800
+800 gram
Veeeeeeeeee Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
Değer 21 olmuş progesterona da bakıldı bugün o da gayet iyi.kızlar arkadaşlarımın yanındayım uzun uzun yazamıyorum eve geçince yazılanları tek tek okuyup cevaplıycam çoook seviyorum sizleriiii
Kaptanım aynı anda bakıyormusuz listeye ben de hesaplama yapıyordum***1. TAKIM 568. ETAP***
berceste_(84.6//%) bildirim yapmadigi için yüzdesi 2 ye bölündü
chihiro79 (61/60/1/% )
hicmakam(55.4/%)
Sevilay80 (75/74.8/0.2/% )
Mirafatos (70.8/71.3/+0.5/% -)
nil u mihr(70.5/71.5/+1% -)
YeşilinBuyusu (63//% ) hamilelik nedeniyle izne ayrılmak istiyor
merkerdemus (65.1/64.7/0.4/%0.31) bildirim yapmadigi için yüzdesi 2 ye bölündü
minemelek2015 (55.9/54.8/1.1/%)
Saglikliyasamgunlugumm (63.8/64.1/+0.3%-)
Zensim(68.7/69.1/+0.4/% -)
Gunayfur(59.2//%)
1. takım ortalaması:%
berceste_ G Gunayfur hicmakam kilo bildirimleri nerde kaldı bakalim
süpersin canım :)
canım ben seni hiç tanımıyorum böyle iki günlük menüleri yazıp yazıp kaçıyor musun
garipsedim ben deAynen öyle yapıyor canım kaptandan başka kimseyle de muhabbet ettiğini görmdim daha.
Beni garipseme ama oluy muuugaripsedim ben de
yok ama seni tanıyorum zatenBeni garipseme ama oluy muuuben de bu ara pek muhabbet edemedim
Menü yazcm ama artık ama bu gün olmasyok ama seni tanıyorum zaten
bir de sen listede değilsin mesela,garipsemem o yüzdenen azından menü yazıp kaçmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?